Kalts написа:Хахахахаха, сега пък слагаме под общ знаменател толкова мноооооооого хора

"Оригинално" оправдание, само че не отрича гореизложените факти. И кои са тия толкова много хора, 10 000 които ходят в сектор Г всеки мач

Или по-скоро трябва да махнем една нула, а защо не и две

Тия номера, че едните били такива изроди ама малко на брой, а пък останалите милиарди били читави, не минават. Всичките сте едни и същи изроди - всички квичите в един глас срещу Гунди и кзл, ама после едните били изключение. Няма кой да ви повярва.
Дай примери за левскари (под общ знаменател или по отделно), които са извършвали гореспоменатите извращения. Дай примери за левскарската омраза и червената любов. Дай пример как "армейците трето поколение"

(нищо че отбора им съществува от има-няма 60 години) обичат своя отбор - от любов ли нахлуват на терена, от любов ли режат греди, от любов ли си бойкотират отбора, от любов ли шамарят треньора, от любов ли заличават звездите на своите славни футболисти (с които уж толкова се гордеят), от любов ли викат на своите футболисти курви и ги разплакват пред стадиона (но в последствие ги обявяват за свои идоли, щото видиш ли играли 1 сезон при тях, успели да се измъкнат навреме и после пробили).
Я пак си помисли, кои са тези, изпълнени с омраза и кои са тези, които обичат. Кои пеят к*р за противника на всеки свой мач и ходят да подкрепят чуждестранни отбори навръх Трети март? Кои ходят да оскверняват гробове, кои се гаврят с паметта на горди и заслужили българи, кои правят заря когато на противника е вкаран гол (нищо че е в състезание, което едните винаги ще гледат по телевизията)?
Помисли си добре и отговори с аргументи

АРГУМЕНТИ, а не с генерални изводи, че еди-кой си бил ограничено и жалко същество и му бил мизерен животеца. Чакам отговор, не ми излизай с тия номера повече няма да пиша в тая тема. Като сте толкова отворени, ще пишете.
ОК, нямаше да пиша, ама както и да е...
Чел си ми поста избирателно, става въпрос за
левскарите във форума на "Гонг", а не по принцип. Вън от съмнение е, че каквито са едните, такива са и другите, само за изключително заблудени хора като вас "червеното зло" е по-голямо. Най-смешното е, че си ми тълкувал думите адски грешно...не знам как си го направил, но наистина ли си мислиш, че съм искал да каже, че "червените" обичат "сините" повече...?
Като ми обясвяваш колко човека са ходили на нашите мачове, най-добре виж колко ходят на вашите, разбирам да събирате по 35-40 хил. на мач, ама вие... отборът ви върви, билетите ви са евтини (това също е причина, каквото и да си говорим) но вие пак не си пълните стадиона.
Искаш примери - мога да ти дам десетки примери за левскари, които са скандирали против Стоичков, други пък го наричат кюрд (най-уникалното е, че тук става въпрос хора, работещи в медии, токова изтрещяване, такова чудо). Мога да ти дам примери за това как "сини" фенове са нападали клубния автобус на отбора си, слушал съм с ушите как едни "сини" злорадватаха за смърта на легендата ни Иван Колев, слушам скандирания "бий чорбата" при почти във всеки ваш мач, слушал съм как левскари ревяха от радост, когато Бешикташ ни обърнал и т.н и т.н.
Това си е двустранен простест, каквото става при едните, това става и при другите, разликата се състои в това, че вие имахте доста по-стабилен финансов гръб през последните 20 години, поради което не изживяхте катаклизмите, които изживяхме ние - няма как да знаем как щяхте да реагирате, ако например бяхте претърпяли загуба с 8:0...всъщност знаем.
Няма как да не ви наричам жалки същества, при положение, че заради вас (и вашите червени еквиваленти) нормалните хора спряха да ходят на мачове. Заради вашата "шизофрения" и омраза към противника много хора се страхуват да заведат децата си мачове.Вашата "любов" към отбора е погубна за футбола ни. Не казвам, че не трябва да има "закачки", това е най-сладкото, но това вашето не са закачки, това е някаква лудост. Гледам модераторите са изтрили голяма част от коментарите, които бяха снощи, че да видите отново за какво въобще става въпрос...едва ли би имало някакъв смисъл, ама както и да е.