Форум"Левски"-проявете малко разбиране!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Форум"Левски"-проявете малко разбиране!

Мнениеот Гуу » 14 сеп 2010 02:09

temerut написа:Аре,ония си легнаха.След тях,да уважим и жените си. Лека и Само Левски !...и успех на Гути и Куарешма в четвъртък :mrgreen:

Егати, ти жена ли си имал... :shock:
Аз си мислех, че си на коло 15-16 годишен, поне от коментарите ти добих такава представа. Това не беше обида, ни най-малко, просто разсъжденията и изразяването ти е такова, като за човек в тийнеджърските години. Малко ми стана кофти за тебе, не се бъзикам... :roll:

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 14 сеп 2010 02:12

slobo написа:Темата ми се струва абсолютно обречена...
Похвална е добрата мисъл, с която е създадена, но както в единия така и в другия лагер е пълно с хора, които умират от кеф на чуждия неуспех. Въпрос на култура или национална черта- не знам. Иска ми се и двата отбора да се представят достойно и да си тъгнат с хубав резултат, макар че за ЦСКА силно се съмнявам. Аз лично съм левскар, но истината е че отборите ни са под средното европейско ниво и това противопоставяне е направо смешно .Вместо да се броят титли от ШЛ и тем подобни, ние си го мерим с участие я в ШЛ, я в ЛЕ и се радваме като малки деца на спечелена точка...

УСПЕХ И НА ДВАТА ТИМА !!!
.

Ей сега "сините" мозъци ще те обвинят, че не си истинкси левскар, за тях е срамота да пожелаеш успех на "червеното зло".

От коментарите тук става ясно, че голяма част от "сините" потребители във форума на "Гонг" са едни изключително ограничени същества. Да вземем например коментара на Kalts - да сложиш под общ знаменател толкова хора, да твърдиш, че всички цесекари оскверняват гробове, че всички цесекари се снимат на фона на надпис "Поп Кръстьо нашия герой", че всички цесекари са ходили да подкрепят чуждия отбор и т.н. то трябва да си адски неоринтаран човек (това е най-меката дума), който меко казано си живее в неговия свят. Очевидно е, че Kalts отчаяно иска да вярва в "червеното зло", същото между другото се отнася и за temerut, Levskar_90 , bobby198...всъщност няма смисъл да ги изброявам всичките, твърде много са.

Почти всички "сини" фенове, които писаха тази вечер в тази тема са жалки същества, които съм повече от убеден, че имат един наистина адски скапан животец, тъй като за да се превърнеш в такъв човек, изпълнен с толкова омраза и гняв, то това няма как да стане в нормална среда. Като се самозаблуждавате, че "черевеното зло" са комунисти, че не са българи...и т.н. то вашата кауза със сигурност не изглежда по-нормална. Всъщност по-скоро заприличвате на някакви шизофреници.

Само да допълня - не казвам, че цесекарите са света вода ненапита, но за мое огромно щастие, поне тук в този форум те със сигурност в по-голямата си част са по-свестни от и нормални.

Няма повече да пиша в тази тема, просто защото е повече от ясно, че нормален диалог не е възможно да се води, както се вижда по-горе, единственият начин да се коментира е чрез обиди и псувни. ;)

Kalts
Контакти:

Мнениеот Kalts » 14 сеп 2010 03:05

Хахахахаха, сега пък слагаме под общ знаменател толкова мноооооооого хора :lol: "Оригинално" оправдание, само че не отрича гореизложените факти. И кои са тия толкова много хора, 10 000 които ходят в сектор Г всеки мач :?: Или по-скоро трябва да махнем една нула, а защо не и две :roll: Тия номера, че едните били такива изроди ама малко на брой, а пък останалите милиарди били читави, не минават. Всичките сте едни и същи изроди - всички квичите в един глас срещу Гунди и кзл, ама после едните били изключение. Няма кой да ви повярва.

Дай примери за левскари (под общ знаменател или по отделно), които са извършвали гореспоменатите извращения. Дай примери за левскарската омраза и червената любов. Дай пример как "армейците трето поколение" :shock: (нищо че отбора им съществува от има-няма 60 години) обичат своя отбор - от любов ли нахлуват на терена, от любов ли режат греди, от любов ли си бойкотират отбора, от любов ли шамарят треньора, от любов ли заличават звездите на своите славни футболисти (с които уж толкова се гордеят), от любов ли викат на своите футболисти курви и ги разплакват пред стадиона (но в последствие ги обявяват за свои идоли, щото видиш ли играли 1 сезон при тях, успели да се измъкнат навреме и после пробили).

Я пак си помисли, кои са тези, изпълнени с омраза и кои са тези, които обичат. Кои пеят к*р за противника на всеки свой мач и ходят да подкрепят чуждестранни отбори навръх Трети март? Кои ходят да оскверняват гробове, кои се гаврят с паметта на горди и заслужили българи, кои правят заря когато на противника е вкаран гол (нищо че е в състезание, което едните винаги ще гледат по телевизията)?

Помисли си добре и отговори с аргументи :!: АРГУМЕНТИ, а не с генерални изводи, че еди-кой си бил ограничено и жалко същество и му бил мизерен животеца. Чакам отговор, не ми излизай с тия номера повече няма да пиша в тая тема. Като сте толкова отворени, ще пишете.

Потребителски аватар
tateto
Контакти:

Мнениеот tateto » 14 сеп 2010 08:19

Умолявам сините фенове да поспрат малко заяжданията с червения лагер!Имаме си сериозни проблеми за решаване,важен мач в четвъртък,важно гостуване във Варна...Дайде да гледаме в нашта си паничка,да не изпаднем в неловка ситуация като други...И аз споря с тях,но да им се публикува стихче за Бешикташ и как им се разпродава отбора,не е редно!Разбирам,че сред тях има индивиди,дето много дразнят,има и провокатори(ние не че сме цвете ),но проявете малко уважение към читавите армейци,а те не са малко...Спомнете си преди една година ние в каква ситуация бяхме-да,сега вятърът надува нашите платна,но все пак си спомнете!С глупави заяждания нищо не се постига,оставете ги малко на мира.Истинските сред тях обичат отбора си не по-малко от нас и страдат-за тях ми е думата,другите не ме вълнуват...
С пълното съзнание,че не съм човекът,дето ще ви казва какво да правите написах това. Достойните противници заслужават уважение-така мисля аз,без претенции да съм прав!

+1!Напълно съм съгласен!Мисля че достатъчно ясен пример беше нашето състояние преди 1-2 години и помията коато се изля тогава
.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 14 сеп 2010 08:52

Kalts написа:Дай примери за левскари (под общ знаменател или по отделно), които са извършвали гореспоменатите извращения. Дай примери за левскарската омраза и червената любов. Дай пример как "армейците трето поколение" :shock: (нищо че отбора им съществува от има-няма 60 години) обичат своя отбор - от любов ли нахлуват на терена, от любов ли режат греди, от любов ли си бойкотират отбора, от любов ли шамарят треньора, от любов ли заличават звездите на своите славни футболисти (с които уж толкова се гордеят), от любов ли викат на своите футболисти курви и ги разплакват пред стадиона (но в последствие ги обявяват за свои идоли, щото видиш ли играли 1 сезон при тях, успели да се измъкнат навреме и после пробили).

Я пак си помисли, кои са тези, изпълнени с омраза и кои са тези, които обичат. Кои пеят к*р за противника на всеки свой мач и ходят да подкрепят чуждестранни отбори навръх Трети март? Кои ходят да оскверняват гробове, кои се гаврят с паметта на горди и заслужили българи, кои правят заря когато на противника е вкаран гол (нищо че е в състезание, което едните винаги ще гледат по телевизията)?

Помисли си добре и отговори с аргументи :!: АРГУМЕНТИ, а не с генерални изводи, че еди-кой си бил ограничено и жалко същество и му бил мизерен животеца. Чакам отговор, не ми излизай с тия номера повече няма да пиша в тая тема. Като сте толкова отворени, ще пишете.

:) Добре поставени въпроси, на които не виждам как може да се отговори...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 14 сеп 2010 09:25

bigbonusprize написа:
Kalts написа:Дай примери за левскари (под общ знаменател или по отделно), които са извършвали гореспоменатите извращения. Дай примери за левскарската омраза и червената любов. Дай пример как "армейците трето поколение" :shock: (нищо че отбора им съществува от има-няма 60 години) обичат своя отбор - от любов ли нахлуват на терена, от любов ли режат греди, от любов ли си бойкотират отбора, от любов ли шамарят треньора, от любов ли заличават звездите на своите славни футболисти (с които уж толкова се гордеят), от любов ли викат на своите футболисти курви и ги разплакват пред стадиона (но в последствие ги обявяват за свои идоли, щото видиш ли играли 1 сезон при тях, успели да се измъкнат навреме и после пробили).

:) Добре поставени въпроси, на които не виждам как може да се отговори...

Отговор:
1. ЦСКА- Ювентус 3:2
Павел Колев журналист левскар от 24 часа
2. ЦСКА - Ювентус 0:3 служебно
А иначе поздравявам, автора за замисала на темата, но въпреки всичко ми се струва млко смешна не заради друго а заради лъхащия син оптимизъм на фона на задаващ се мач с белгийски отбор предвит сините подвизи срещу Антверп, Алст и Беверен и снизходителното отписване на ЦСКА предвид първия резултат, който съм написал и обстоятелствата как е постигнат и дори на фона на миналогодишния мач на ЦСКА с Динамо, но някои хора се учат докато са живи и за съжеление си умират пак неуки.
Последна промяна от Xanko на 14 сеп 2010 10:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 14 сеп 2010 09:32

Никога няма да съм за ЦСКА и никога няма да спря да се бъзикам ( това е лека дума) с тях. Сори но Обичам ЛЕВСКИ и мразя ЦСКА, какво да се прави това съм аз.И никой на света не може да промени това нещо в мен докато умра!!! По- същата логика трябва и да харесвам гейовете и комунистите,тези твари също ги мразя.Човек не трябва да мрази но за съжеление в живота е така,но обичам жените!!! :) :) :) :) :) А за комунистите да не говоря да не ме баннат!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 сеп 2010 10:13

По принцип до голяма степен съм съгласен с автора, дори снощи написах подобно мнение в една друга тема, преди да я заключат. Аз имам добри приятели цесекари, с които редовно се бъзикаме на футболна тема, но винаги рамките на нормалното. Във форума също има интелигентни „червени” съперници, даже с един от тях имаме закачка на тема сериала „Монк”, където както знаете, капитан Стотълмайер е един от главните герои. [offtopic]Здрасти, Трактор :)[/offtopic]Обикновено не се заяждам пръв, но ако срещна някоя простотия по наш адрес отговарям на принципа „за око – две, за зъб – чене”, независимо дали авторът е цесекар или привърженик на друг отбор. :evil: Не мога да заобичам „червените”, не мога дори да им пожелая искрено успех в ЕКТ. ;) Това, което със сигурност ще направя е, че и във бъдеще ще се постарая да бъда максимално коректен, поне доколкото това ми позволяват опонентите. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 14 сеп 2010 10:27

Kalts написа:Хахахахаха, сега пък слагаме под общ знаменател толкова мноооооооого хора :lol: "Оригинално" оправдание, само че не отрича гореизложените факти. И кои са тия толкова много хора, 10 000 които ходят в сектор Г всеки мач :?: Или по-скоро трябва да махнем една нула, а защо не и две :roll: Тия номера, че едните били такива изроди ама малко на брой, а пък останалите милиарди били читави, не минават. Всичките сте едни и същи изроди - всички квичите в един глас срещу Гунди и кзл, ама после едните били изключение. Няма кой да ви повярва.

Дай примери за левскари (под общ знаменател или по отделно), които са извършвали гореспоменатите извращения. Дай примери за левскарската омраза и червената любов. Дай пример как "армейците трето поколение" :shock: (нищо че отбора им съществува от има-няма 60 години) обичат своя отбор - от любов ли нахлуват на терена, от любов ли режат греди, от любов ли си бойкотират отбора, от любов ли шамарят треньора, от любов ли заличават звездите на своите славни футболисти (с които уж толкова се гордеят), от любов ли викат на своите футболисти курви и ги разплакват пред стадиона (но в последствие ги обявяват за свои идоли, щото видиш ли играли 1 сезон при тях, успели да се измъкнат навреме и после пробили).

ОК, нямаше да пиша, ама както и да е...

Чел си ми поста избирателно, става въпрос за левскарите във форума на "Гонг", а не по принцип. Вън от съмнение е, че каквито са едните, такива са и другите, само за изключително заблудени хора като вас "червеното зло" е по-голямо. Най-смешното е, че си ми тълкувал думите адски грешно...не знам как си го направил, но наистина ли си мислиш, че съм искал да каже, че "червените" обичат "сините" повече...? :lol:

Като ми обясвяваш колко човека са ходили на нашите мачове, най-добре виж колко ходят на вашите, разбирам да събирате по 35-40 хил. на мач, ама вие... отборът ви върви, билетите ви са евтини (това също е причина, каквото и да си говорим) но вие пак не си пълните стадиона.

Искаш примери - мога да ти дам десетки примери за левскари, които са скандирали против Стоичков, други пък го наричат кюрд (най-уникалното е, че тук става въпрос хора, работещи в медии, токова изтрещяване, такова чудо). Мога да ти дам примери за това как "сини" фенове са нападали клубния автобус на отбора си, слушал съм с ушите как едни "сини" злорадватаха за смърта на легендата ни Иван Колев, слушам скандирания "бий чорбата" при почти във всеки ваш мач, слушал съм как левскари ревяха от радост, когато Бешикташ ни обърнал и т.н и т.н.

Това си е двустранен простест, каквото става при едните, това става и при другите, разликата се състои в това, че вие имахте доста по-стабилен финансов гръб през последните 20 години, поради което не изживяхте катаклизмите, които изживяхме ние - няма как да знаем как щяхте да реагирате, ако например бяхте претърпяли загуба с 8:0...всъщност знаем.

Няма как да не ви наричам жалки същества, при положение, че заради вас (и вашите червени еквиваленти) нормалните хора спряха да ходят на мачове. Заради вашата "шизофрения" и омраза към противника много хора се страхуват да заведат децата си мачове.Вашата "любов" към отбора е погубна за футбола ни. Не казвам, че не трябва да има "закачки", това е най-сладкото, но това вашето не са закачки, това е някаква лудост. Гледам модераторите са изтрили голяма част от коментарите, които бяха снощи, че да видите отново за какво въобще става въпрос...едва ли би имало някакъв смисъл, ама както и да е.

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 14 сеп 2010 11:15

Вярно,че по-голямата част от червените не заслужават милост.Но има и такива,които го заслужават.Тези,които миналата година не са се заяждали,ами са ни съчувствали на чашка в компания,били са тактични.Сигурен съм,че повечето от нас си имат,такива "червени" приятели.Това постоянно "хранене" от наша страна е ненужно и ни принизява.Левскарите винаги са били по-благородните,Левскарския Дух ни задължава,да сме такива.

Върни се в “Левски”