blue avalanche написа:stannn написа:Е да бе те Бате са Ливърпул. Няма смисъл да споря с такива като тебе. Вие си знаете само едно. Играете с най големите отбори в света и ако ги биете което не се случва често сте мега сила. А ако паднете виждаш ли те са големи, а нашия футбол е слаб. Да ти припомня ли, че взехче точка от победителя в Лига Европа. Сега очаквам да кажеш ама те играли с резервите. А Лацио с с кой отбор игра? Може би с всичките титуляри плюс няколко мега звезди.
Нямам спомени Фулъм да е спечелил ЛЕ,но може и да ми се губи един сезон,знам ли?Щом ни бият,значи са "Ливърпул"!Или смяташ,че вие ще ги изгермечите,ако ги срещнете?Те и едни други смятаха така(сега вече говоря за Литекс).Ако гледаме представянето от последните 2-3 сезона,И ЗА ВАС,И ЗА НАС тези отбори са си грандове!А,за твое сведение,резултатите от преди 30г. никого не вълнуват!Те и Дин Тбилиси са печелили КНК(ако ме разбираш).
Еми играли са, спечелили са. Вие като не сте играли не искате да ви се разправя за преди 30 години... защото ви е неудобно. '89 сме играли полуфинал за КНК. Това не е преди 30 години.