Трябва ли БФС и Б.Михайлов да продължат да ръководят футбола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

beroi4eto
Контакти:

Re: Борислав Михайлов : Вие сте новият селекционер на нац.отбор

Мнениеот beroi4eto » 06 сеп 2010 15:54

до автора: кви са тия маймуни от най-грубия отбор в БГ тука, слави жеков и писаров на две стинки ще ги правят.
и на мен ми се иска Златинов и Андонов да водят атаката ама уви

----------- Владо Стоянов -------

Старокин --- Милиев --- П.Николов --- С.Ангелов

Благо Г. --- С.Петров --- М.Петров

-------------- И.Попов ------------

--------Божинов -- Мицански----------

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 06 сеп 2010 16:02

----------- VraTar4o -------

acmilan --- venci_1913 --- turbogena --- valdes18

maximalniq --- THE G.A.M.E --- blue avalanche

-------------- slavia_forever ------------

--------megan fox -- Btovfan80----------

тренер...домакин и доктор НКВД

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 06 сеп 2010 16:07

кефите - вие и по между си даже не можете да решите кво искате - иначе ще правите революции и ще свалята треньори.... ми то такъв, дето да Ви угоди няма - физически не е възможно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 06 сеп 2010 16:11

Като видя състав с титуляр Благо Г и спирам да чета останалите :)

Нашето момче се е пооляло обаче при пускането на темата:

Илко Пиргов - супер рефлекс, но е дребен и безпомощен при центриранията. За места консумация е на този етап. Няма да свърши повече работа от Ники...макар, че няма да пусне толкова смешни голове. По-скоро НЕ.

Ал. Александров - определено от всички изброени е единствения, който може да има претенции за националния отбор още за мача утре. Предполагам, че ще има шанс само с правилния мениджър :)

Танко Дяков - Колкото и да ми е симпатичен, единствения мач в който искам да го видя национал е срещу УЕЛС :) На него му трябват рогачи, за да се доказва срещу тях. Не мисля, че е сериозен кандидат за националния отбор.

Дани Димов - Определено ще бъде национал, но в момента е толкова непостоянен, че и аз трудно ще го взема в отбора. За него са важни две неща - до кого играе на терена и възможно най-ското да заиграе в добър чужд клуб.

Жоро Илиев - Един е Жоро Илиев и няма нужда да го занимаваме с национални отбори, мърита и т.н. Той вече я игра тази игра, да се концентрира върху семейството си и Черно море :)

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 06 сеп 2010 16:14

------------------------Иванков/Играещ редовно в клубния си отбор вратар-----------------------

Манолев/Минев----------Илиев/Иво Иванов--Дяков/Милиев--------Занев/Минев

---------------С,Петров/Д.Георгиев-----Гаджев/Пелето---------

-------И.Стоянов/Н.Димитров-------И.Попов/Велизар-------------М.Петров/Б.Георгиев

-----------------------------Бербатов/Божинов/Мицански----------------

Те това е според мен оптималния състав който трябваше да излезне на Уембли и който би трябвало да обиграваме без клубни пристрастия :)
Ако се смени ръководството съм сигурен че Иванков ,Бербатов и ИВан Стоянов ще играят в националния отбор и тримата са футболисти който могат да помогнат и то много !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

APerfectCircle
Контакти:

Мнениеот APerfectCircle » 06 сеп 2010 16:18

Цска ми става симпатичен отбор като гледам жалките 100тина фена на Слабия и гларусите от Черно море и опитете си да пробутат играчи като Пиргов на вратарския пост в национала.Той е толкова безпомощен при центрирания милия,че ако помните мача с Левски 2;2 с отменения му автогол :lol:

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 06 сеп 2010 16:26

По принцип е редно да се викат играчите, които в момента са в най-добра спортна форма. От А група такива са Електричката, Кривия и Т.Янчев - играчи на преклонна футболна възраст. Сами си правете изводите ;)

Върни се в “Национален отбор”