Дочев си призна: Аз съм безгласна буква!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Дочев си призна: Аз съм безгласна буква!

Мнениеот soilwork » 12 авг 2010 15:55

Jazzting написа:Трябва да се приготвим за сезон под надслов " аматьори срещат профисионалисти". Под профисионалисти нямам предвид нашите. :cry: :cry: :cry: :cry:

:lol: Момче хареса ми ДВД-то,което си пратил-вземам те веднага в отбора! Всъщност на какъв пост играеш? Всъщност няма значение.. :lol: уреден си! Доведи и някои приятели от Дружба,че сме зле с контузените и наказаните!

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 12 авг 2010 15:59

Хора, селекция се прави когато може, не пишете колкото да си чешете езика. Колко сделки в едно от най-големите първенства - английското се случват в последния момент, преди затваряне на трансферния прозорец - десетки. Помните ли когато Берба мина в Юнайтед, в същия ден Робиньо отиде в Сити, а и още сума ти играчи смениха клубовете си. Знаете ли колко кръга са минали в края на трансферния прозорец - поне 3-4, първенството им почва от втората седмица на август, а прозореца затваря на 31 август. Примерно тоя сезон Арсенал искат да вземат още един защитник и вратар, първенството почва в събота, а такива играчи няма. Като говорим за левски, там все още пристигат играчи, и още ще идват, при нас поне вече всички дойдоха /броя и Шеридан/. Даже Гонзо каза че тоя реге бой не е готов за игра и трябва да трупа практика. Не е грешката кога се прави селекцията, макар че е най-добре за един треньор да стартира подготовка с всички нови попълнения, а не да стартира мачовете и още да чака играчи, но не винаги това е възможно. Грешката е, че пуска в игра в официален мач играчи, които нямат и минута игра в контрола, грешката е че пуска играч да обръща мача, без да е провел и две тренировки с партньорите си в атака. Ей това нормален треньор, тренирал средно голям клуб, никога няма да го направи. Ама дочев от къде да знае, той е тренирал тим в трета дивизия, дето всичките играчи са полуаматьори и трансверите им сигурно стават, като даден играч като не е доволен и просто си хваща шапката и си тръгва. Ама лошото е, че и ние сме тръгнали натам. и още нещо, аз не обичам Костадинов, но тоя път той няма пръст в привличането на нито един играч, може би с изключение на Тиеро. Знам от личен източник че Митко Борисов си избира новите играчи в офиса и вика Костадинов и му ги показва. Проблема е, че тия двамата, само заради заплатките и премииките седят и кимат с глави и не възразяват. Никога няма да дойде при нас треньор да си сложи главата в торбата а трансферите му да ги прави президента.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 12 авг 2010 16:06

redman написа:Хора, селекция се прави когато може, не пишете колкото да си чешете езика. Колко сделки в едно от най-големите първенства - английското се случват в последния момент, преди затваряне на трансферния прозорец - десетки. Помните ли когато Берба мина в Юнайтед, в същия ден Робиньо отиде в Сити, а и още сума ти играчи смениха клубовете си. Знаете ли колко кръга са минали в края на трансферния прозорец - поне 3-4, първенството им почва от втората седмица на август, а прозореца затваря на 31 август. Примерно тоя сезон Арсенал искат да вземат още един защитник и вратар, първенството почва в събота, а такива играчи няма. Като говорим за левски, там все още пристигат играчи, и още ще идват, при нас поне вече всички дойдоха /броя и Шеридан/. Даже Гонзо каза че тоя реге бой не е готов за игра и трябва да трупа практика. Не е грешката кога се прави селекцията, макар че е най-добре за един треньор да стартира подготовка с всички нови попълнения, а не да стартира мачовете и още да чака играчи, но не винаги това е възможно. Грешката е, че пуска в игра в официален мач играчи, които нямат и минута игра в контрола, грешката е че пуска играч да обръща мача, без да е провел и две тренировки с партньорите си в атака. Ей това нормален треньор, тренирал средно голям клуб, никога няма да го направи. Ама дочев от къде да знае, той е тренирал тим в трета дивизия, дето всичките играчи са полуаматьори и трансверите им сигурно стават, като даден играч като не е доволен и просто си хваща шапката и си тръгва. Ама лошото е, че и ние сме тръгнали натам. и още нещо, аз не обичам Костадинов, но тоя път той няма пръст в привличането на нито един играч, може би с изключение на Тиеро. Знам от личен източник че Митко Борисов си избира новите играчи в офиса и вика Костадинов и му ги показва. Проблема е, че тия двамата, само заради заплатките и премииките седят и кимат с глави и не възразяват. Никога няма да дойде при нас треньор да си сложи главата в торбата а трансферите му да ги прави президента.
С малката разлика която "учтиво" си пропуснал да отбележиш че Юнайтед,Арсенал и т.н си купуват готови и научени играчи с богати визитки ,които въпреки всичко пак следят "под лупа" до последният възможен момент! За младоците които взимат-пък се водят отделни досиета или са им препоръчани от доказани специалисти(какъвто е случаят с Македа,Бебе-купен днес от Юнайтед за 6млн-препоръчан на Съра от Кейруш и т.н)Няма база за сравнение!

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 12 авг 2010 16:30

soilwork написа:
redman написа:Хора, селекция се прави когато може, не пишете колкото да си чешете езика. Колко сделки в едно от най-големите първенства - английското се случват в последния момент, преди затваряне на трансферния прозорец - десетки. Помните ли когато Берба мина в Юнайтед, в същия ден Робиньо отиде в Сити, а и още сума ти играчи смениха клубовете си. Знаете ли колко кръга са минали в края на трансферния прозорец - поне 3-4, първенството им почва от втората седмица на август, а прозореца затваря на 31 август. Примерно тоя сезон Арсенал искат да вземат още един защитник и вратар, първенството почва в събота, а такива играчи няма. Като говорим за левски, там все още пристигат играчи, и още ще идват, при нас поне вече всички дойдоха /броя и Шеридан/. Даже Гонзо каза че тоя реге бой не е готов за игра и трябва да трупа практика. Не е грешката кога се прави селекцията, макар че е най-добре за един треньор да стартира подготовка с всички нови попълнения, а не да стартира мачовете и още да чака играчи, но не винаги това е възможно. Грешката е, че пуска в игра в официален мач играчи, които нямат и минута игра в контрола, грешката е че пуска играч да обръща мача, без да е провел и две тренировки с партньорите си в атака. Ей това нормален треньор, тренирал средно голям клуб, никога няма да го направи. Ама дочев от къде да знае, той е тренирал тим в трета дивизия, дето всичките играчи са полуаматьори и трансверите им сигурно стават, като даден играч като не е доволен и просто си хваща шапката и си тръгва. Ама лошото е, че и ние сме тръгнали натам. и още нещо, аз не обичам Костадинов, но тоя път той няма пръст в привличането на нито един играч, може би с изключение на Тиеро. Знам от личен източник че Митко Борисов си избира новите играчи в офиса и вика Костадинов и му ги показва. Проблема е, че тия двамата, само заради заплатките и премииките седят и кимат с глави и не възразяват. Никога няма да дойде при нас треньор да си сложи главата в торбата а трансферите му да ги прави президента.
С малката разлика която "учтиво" си пропуснал да отбележиш че Юнайтед,Арсенал и т.н си купуват готови и научени играчи с богати визитки ,които въпреки всичко пак следят "под лупа" до последният възможен момент! За младоците които взимат-пък се водят отделни досиета или са им препоръчани от доказани специалисти(какъвто е случаят с Македа,Бебе-купен днес от Юнайтед за 6млн-препоръчан на Съра от Кейруш и т.н)Няма база за сравнение!

Принципно си прав, че не взимат случайни играчи, но точно Юнайтед като взеха нашия, той почти не беше тренирал в Тотнъм, в малко контроли беше участвал, отиде неподготвен и не стартира добре, да не казвам че и не продължи кой знае колко добре. А и точно съра от 5 млади играчи, я уцели някой - помниш ли какво стана с двете сръбски момчета - Тошич и Лялич, единия май е в Руското първенство още, а другия е в сръбското, ами французина от миналата година - Обертан, той къде е, а Ютд броиха добри пари за него. Ами точно Мауриньо набута една камара непотребни футболисти, от които клуба е на сериозна загуба, те също бяха взети в последния момент, а уж са готови и научени - Куарешма, Мансини, Мунтари, един дето го взеха точно преди затваряне на зимния прозорец от парма - Марига, има много случаи, не се подвеждай, вземането на играчи винаги крие риск, колкото и пъти да си ги гледал, колкото и да са ти любимци. Просто в големите клубове си има принципи, а ти си изпуснал това от моето мнение - че Дочев няма от къде да ги знае тия принципи. Може би само супер големите звезди се пускат в игра да обръщат мачове неподготвени, а Тибони не изглежда да е такъв.

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 12 авг 2010 17:32

redman написа:Принципно си прав, че не взимат случайни играчи, но точно Юнайтед като взеха нашия, той почти не беше тренирал в Тотнъм, в малко контроли беше участвал, отиде неподготвен и не стартира добре, да не казвам че и не продължи кой знае колко добре. А и точно съра от 5 млади играчи, я уцели някой - помниш ли какво стана с двете сръбски момчета - Тошич и Лялич, единия май е в Руското първенство още, а другия е в сръбското, ами французина от миналата година - Обертан, той къде е, а Ютд броиха добри пари за него. Ами точно Мауриньо набута една камара непотребни футболисти, от които клуба е на сериозна загуба, те също бяха взети в последния момент, а уж са готови и научени - Куарешма, Мансини, Мунтари, един дето го взеха точно преди затваряне на зимния прозорец от парма - Марига, има много случаи, не се подвеждай, вземането на играчи винаги крие риск, колкото и пъти да си ги гледал, колкото и да са ти любимци. Просто в големите клубове си има принципи, а ти си изпуснал това от моето мнение - че Дочев няма от къде да ги знае тия принципи. Може би само супер големите звезди се пускат в игра да обръщат мачове неподготвени, а Тибони не изглежда да е такъв.

А кой да пусне?Мигел? Който от 2 сантриметра не цели вратата. Или пък Муши? Който има точно толкова гола за ЦСКА колкото мачове съм гледал на ЦСКА на живо през този сезон - 3. Така че не съди от това дали Павката е добър или слаб треньор.

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 12 авг 2010 17:49

А кой да пусне?Мигел? Който от 2 сантриметра не цели вратата. Или пък Муши? Който има точно толкова гола за ЦСКА колкото мачове съм гледал на ЦСКА на живо през този сезон - 3. Така че не съди от това дали Павката е добър или слаб треньор.[/quote]

Мигел поне е тренирал с тия около него цяло лято, а и като е толкова слаб, що почна няколко мача с него като титуляр? Тоя Тибони, може и да не е слаб, ама като го гледах на терена и като гледах репортажа с неговото пристигане на летище София, се държеше по един и същи начин - въртеше се насам, натам и чакаше нещо да се случи :lol: Че Дочев е слаб, мисля че е не е само тоя момент, който ще потвърди думите ми. Най-елементарния пример е мача с Ботев Враца. Човече, следя го тоя отбор и вервай ми, повече от 3-4 място тая година в Б група няма да постигне. И не ми обяснявай че ние сме играли с резервите - половината играчи са още от потготвителните мачове, плюс трима от италианците, плюс единия от основните вратари, плюс Коста Янев, който при Любо играеше основна роля в халфовата линия, ами ако с тоя състав не можем да бием /не просто не можем да бием, ами те и греда удариха а и имаха няколко чисти положения още/, къде мислиш ще свършим на края на сезона?

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 12 авг 2010 17:54

В никой отбор няма абсолютно успешна трансферна политика. Взимат се играчи, но не всички пасват. Ако от нашите италианци поне двама станат ще е супер. Лошото е, че Експозито не можеше да се движи срещу Черноморец, движенията му са като на аматьор. Грило се контузи, а единствено той е гледан от скаутите ни. Акуеро според мен е добър, но играе всеки мач с различен партньор и няма как да се сработят. Тибони игра 15 минути и не показа нищо особенно, но и за него имам надежди, трябва да изчакаме още известно време. Тиеро дойде с визитка на национал и звезда, но се контузи, според някой наистина, според други парично. Дано проблемите му да отминат и да влезе в час още срещу Видима. Нелсън ми е загатка, кой го доведе и по каква причина. Толкова ли сме изпаднали, че да водим играчи от втора холандска дивизия. Остава Шеридън, който не знам идва ли, не идва ли, почвам да се съмнявам, че ще е играч на ЦСКА в петък и изобщо. Ето това са хората и дали Дочев ги е гледал или не, проблема си е негов щом с Емо са ги одобрили. Не смятам, че треньора ни е безгласна буква, защото виждам, че се опитва да действа по европейски, без обиди и нападки, но твърдо щом става дума за дисциплина и тренировки.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 12 авг 2010 19:03

Разберете, че не е нормално за клуб като нашия президентите ни да ни правят цялата селекция и то чрез гледане на двд записи през свободното време. Да, разбирам да вземат един играч, както стана с Гранден миналата година. Навремето Божков взе така Петре, доколкото помня. В момента Коко Динев също взима добри играчи от чужбина примерно. Но това трябва да са изключения и да става дума за играчи с впечатляваща визитка, които са проверени много добре. Да има човек сигурен, който да потвърди за тях, дори не един, ами няколко. Примерно за Акуаро Петьо Александров беше казал, че е добър, да питат и други познати, ако има там за него и така.Има мноо начини да се провери даден футболист, не само да го гледаш на двд и да му четеш визитката в интернет. Така става, ама примерно ако играеш на футбболен мениджър на компютъра, не и в реалния футбол.
Днес когато го питаха дошъл ли е един играч по ваше искане , Дочев каза твърдо не. Но той носил цялата отговорност. Айде стига, усети на къде отиват нещата и почна някви... Как може ти да носиш цялата отговорност след като не си одобрил нито един от новите. Хитрец е Павката, според мен като призна тези неща е по-добре за него, така отговорността пада малко от него, което не знам дали е добре или зле, но поне няма да е вече толкоз голям натискът върху него.
А натискът ще премине към господата Иванов и Борисов ми се струва след тези признания на Дочев. Разберете трябва всяка жаба да си знае гьола. Президентът отговаря за това, спортния директор за онова и треньорът за еди кое си. Всички звена да си имат доверие и да работят екипно и в синхрон.Когато и трите звена си вършат работата добре и в синхрон ще дойдат и успехите. В момента ми се струва, че едното звено Костадинов не става въобще за ЦСКА. За другите звена ще изчакам още малко
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 12 авг 2010 21:00

Още в началото като дойдох казах, че аз не познавам българското първенството, не познавам обстановката в българския футбол и качествата на българските футболисти. Аз трябва да се доверя на нашите скаутове, за да се направи една добра селекцията. Не може един треньор да отиде някъде и веднага да почва да изисква нови състезатели. Проблемът с привлечените чужденци е, че не са във форма все още или са контузени.
аве къв тренер си ти като не отговарящ за селекцията. За кво си сложен там да зимаш само пари ли с тва изказване тоя човек ми падна в очите, По тая логика да земат и мен да ме сложат тренер на ЦСКА. Ще викам искам на тоя пост двама на ония пост също 1 човек. Половината играчи вика са гледани на двд . Направо умрях от смях леле боже идва мача с уелс и тогава ще пада смях
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 авг 2010 18:36

защо написа:Пичове, стига сте философствали, навсякъде по света треньорът се занимава само с подготовката, селекцията я прави техническият директор, даже и в Англия вече почнаха да правят така, поне в сериозните клубове. Вие си имате некакви лични впечатления от отбори, в които треньора е и селекционер, и администратор, и домакин, и шофьор, и чистачка, ама в ЦСКА е нормално да са по-иначе нещата. Друг е въпросът каква работа е свършил Емо и каква Титаните - сигурен съм, че Титаните са в основата на тая селекция. Те, хората, имат голяма енергия и мерак за работа, ама определено не им стигат около 15 000 000 години еволюция и 15 години обучение, за да се оправят сами с ръководенето на ЦСКА. Ако си намерят човек, който да мисли вместо тях, а те да стоят зад него и да му създават условия за работа - в което им е силата - ще станем отбор. Ама Емо не е човека за мисленето, поне така ми се струва на мен.

Това означава ли, че треньорът въобще не се интересува от това кой играч ще бъде закупен, без значение, че той носи отговорността за селекцията и играта на отбора.Аз мисля, че скаутите ходят по мачове и набелязват играчи, които после препоръчват, но треньорът има последната дума за даден играч.Говоря за сериозните отбори.
Друг е въпросът, че обикновено трябва да се съобразяват и с цената, защото са малко отборите, които не се интересуват от цената на желан футболист.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”