А група 2 кръг Левски:Локо СФ (09.08.2010 21:00) Про Бг
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- track.and.field
- Контакти:
Re: ЛЕВСКИ-Локомотив софия
И аз съм левскар,но такива гръмки изказвания от страна на сините фенове са просто несериозни. Не е нормално да кажеш , че ще бием с така лекота отбор , който ни прави на каквото си иска през последните 5 шампионатни мача ?! И аз виждам , че "Левски" е по-силен от миналата година. И аз виждам, че Дембеле е много добър играч. И аз виждам добрата игра. Обаче АЗ виждам и ГРЕШКИТЕ. Всичко трябва да се изчисти. Вкарват ни тъпи голове, така че винаги трябва да има едно наум. Успех на Левски ,а, щях да забравя - моята прогноза : 2:1
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
- vladitol
- Контакти:
Re: А група 2 кръг Левски:Локо СФ (09.08.2010 21:00) Про Бг
3:0 с голове на Дарко,Жо и ... айде Дембеле
САМО ЛЕВСКИ

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- POPCORN
- Контакти:
И това го казваш с цялата си наглост , били свикнали вече![]()
Ти връзка с главния мозък имаш ли или си най големия наглец ?
Явно ти е толкоз къса паметта или е най добре да гледаш Левски и да говориш глупости !
Гледай си смешния утрепан отбор с великите привърженици който на последната контрола викаха ОЩЕ,ОЩЕ , ОЩЕ , демек още голове да им вкарат на ЦСКА или след ваш гол колкото и рядко да се случва се пее едикво си за Левски !!!
Смешник !
Бягай за билети за довечера че може пред теб да свършат
да, аз го казвам... миналта година пролетния шампионат нямаше един мач съдията да го е усрав в наша полза за разлика от вас!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
-
- Контакти:
И 1:0 да бием , важното е да ги бием! Без Гаджев и Йовов ще е тежко , дано резервите им покажат , че не случайно са в Левски!
- storm
- Контакти:
[quote="track.and.field"]И аз съм левскар,но такива гръмки изказвания от страна на сините фенове са просто несериозни. Не е нормално да кажеш , че ще бием с така лекота отбор , който ни прави на каквото си иска през последните 5 шампионатни мача ?! И аз виждам , че "Левски" е по-силен от миналата година. И аз виждам, че Дембеле е много добър играч. И аз виждам добрата игра. Обаче АЗ виждам и ГРЕШКИТЕ. Всичко трябва да се изчисти. Вкарват ни тъпи голове, така че винаги трябва да има едно наум. Успех на Левски ,а, щях да забравя - моята прогноза : 2:1
Да наистина ,по полека с прогнозите да не да ни отупат ,че тогаз голям рев ще е
Да наистина ,по полека с прогнозите да не да ни отупат ,че тогаз голям рев ще е

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- POPCORN
- Контакти:
Не може ли без да се заяждаш ? Кой човек ни прави играта ? Без Дембеле мисля се вкараха още 2 гола на Калмар , както и на ДъндолкА и що се връзваш на мненията на хората ....... те може би искат Левски да бие с 5:0 , това не означава ,че ти трябва да им се присмееш и да им развалиш кефа от това в което вярват ... лично за мен това е доста гръмко изказване ( дадения резултат ) , но какво - не сме им вкарвали по 5 гола и преди ли ? Левски в момента е силен ....... нормално е да завиждате и да тровите след като вашия отбор има проблеми ( най - вече заради шефовете на отбора ви ). Според мен резултата ще е нещо от сорта на 2:0 / 1:0 / 2:1 / защо не и 3:0 и 3:1
не мога, защото предишния пост преди мене... някакъв син привърженик или дребна душица иска да биете с помоща на съдията за да ни е по-яд нас...то няма да се кефи че сте били, ами ще се кефи, защото съдията ви е помогнал и ние ще се дразни повече!Типично за фенове на Левски!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
valkaredgi написа:ТАЗИ ВЕЧЕР АКО СЪДИЯТА СВИРИ НОРМАЛНО , ПАНЧАРЕВЦИ ЩЕ ОТНЕСАТ 3 ГОЛА ОТ АКУЛИТЕ.
НА ВНИМАНИЕТО НА ФУТБОЛНАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ ,ВЕРОЯТНОСТТА СЪДИЯТА ДА ЗАКОЛИ ЧЕРНОМОРЕЦ Е МНОГО ГОЛЯМА!!!!!!!!!!!!
АКО СЪДИЯТА СВИРИ ПО ПРАВИЛАТА ПАНЧАРЕВО-ЧЕРНОМОРЕЦ 0 : 3
това важи за утре не з днеска.. не си спомням за последно кога съдията свири за нас и направи фрапантни грешки
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- JackPackage
- Контакти:
POPCORN написа:И това го казваш с цялата си наглост , били свикнали вече![]()
Явно ти е толкоз къса паметта или е най добре да гледаш Левски и да говориш глупости !
Гледай си смешния утрепан отбор с великите привърженици който на последната контрола викаха ОЩЕ,ОЩЕ , ОЩЕ , демек още голове да им вкарат на ЦСКА или след ваш гол колкото и рядко да се случва се пее едикво си за Левски !!!
Смешник !
да, аз го казвам... миналта година пролетния шампионат нямаше един мач съдията да го е усрав в наша полза за разлика от вас!
ЦСКА - Монтана (май беше) на Армията - Делев и Трифонов с нарисувани втори жълти картони на 2-3 пъти не посмя да ги изгони, отделно Делев цял мач откровено си псуваше съдията при всяко негово падане....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- JackPackage
- Контакти:
Иначе по темата за мача с Локото - 3:1 или 3:0, Левски е във форма, Локо е без основния си нападател, няма го и оня калитар Камбура, който ни вкарваше. където ни хване последните години...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- POPCORN
- Контакти:
JackPackage написа:POPCORN написа:И това го казваш с цялата си наглост , били свикнали вече![]()
Смешник !
ЦСКА - Монтана (май беше) на Армията - Делев и Трифонов с нарисувани втори жълти картони на 2-3 пъти не посмя да ги изгони, отделно Делев цял мач откровено си псуваше съдията при всяко негово падане....
глупости Монтана мача го играхме там!Нещо май се бъркаш с някой друг мач приятелю!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !