ЛОКО ПД - Черно море

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Re: ЛОКО ПД - Черно море

Мнениеот sorcererals » 06 авг 2010 22:23

Парите не ме интересува откъде са. Със сигурност не са от собственика на стадиона, общината. Както и при нас преди време. Дали са КЦМ, Панаира или Коко Динев, все са частни спонсори. И понеже знам, че ще ме контрираш за Панаира, той според нашите закони все още е в ръцете на Гергов, докато държавата не реши да си го вземе. Това за "на части" е ясно. За съжаление, като гледам освен Гришата в Ловеч, няма кой да извади сериозни пари, за да се направи нещо бързои като хората. А той показа на всички, че това може да се случи, ако обаче са налице доста фактори, които в нашия град няма как да се случат на този етап. Засяга ме състоянието на спорта в Пловдив като цяло. А от там и на базата. Както казах в предния пост, ако този козметичен ремонт до момента с последващите нови трибуни и козирки върши работа за лицензите за турнирите, ок. Аз лично предпочитам нещо ново и направено като хората, а не префасонирано, но както казах, мечтите са безплатни :) . И не се заричай колко далече е момента да играем с вас на Лаута, че току виж се оказало по-скоро от очакваното. Живота е това, което се случва, докато ние си правим планове. ;)

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 06 авг 2010 22:42

sorcererals написа:Това за "на части" е ясно. За съжаление, като гледам освен Гришата в Ловеч, няма кой да извади сериозни пари, за да се направи нещо бързои като хората. А той показа на всички, че това може да се случи, ако обаче са налице доста фактори, които в нашия град няма как да се случат на този етап.

Аз лично имам другоп мнение по въпроса. Не умаловажавам стореното от Гр.Ганчев. С всичките ми уважения към него но това което успя да нарави наистина бързо не е чак толкова голямо. Олекотени конструкции с малък капацитет и старите трибуни са още отзад. Идейния проект на ст.Локомотив предвижда много по-мащабни инвестиции свързани със събаряне на старите трибуни и наливане на бетон. Както спомена Модератора тъкмо докато дойдете в А група стадиона ще е свършил. :)
sorcererals написа: Засяга ме състоянието на спорта в Пловдив като цяло.

Ма тва не е по темата а и е много тъжна история. :( Дори оная уж сигурната зала на колодрума на Академик запецна. :(

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 07 авг 2010 01:29

РВ1936, кой се пъчи бе пич? погледни контролите за предния сезон и старта в първенството направи сравнение за тая годинa, или ти говориш колкото да не мълчиш, аман от лаладжии и да паднем утре няма да се скрия, но вие както се ПЪЧИТЕ и тупате по гърдите, че нямаме победа на Лаута най-много вие да се скриете.
Айде сега да си имаме уважението :!: (BEER)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
ZLATKO2000
Контакти:

Мнениеот ZLATKO2000 » 07 авг 2010 06:46

morqche написа:Хари1936 момче ти май живееш за статистиката момче! Локото ги уважавам, обичам ви и града но повече обичам Морето :) моята прогноза за мача е всякъква :) 1Х2 последните години сме били, по-силни като отбор но в Пловдив нещо неможем да ви бием. Сега сме 2 пъти по-силни от предния сезон вие по слаби от него, НО пак играем в Пловдив.
Харинце Варна вече е повече по население от Пловдив, но като няма желаещи да подкрепят спорта във града какво да правим? да насилваме хората да обичат нещо ли? по добре малко но качествено!
АЙДЕ със здраве дано стане хубав мач, и тези които ще са на него да пият едно за мене 8-)

Момче чети статистика.Пловдив е с 30000 по голям от Варна. Засега.

irko_petkov
Контакти:

Мнениеот irko_petkov » 07 авг 2010 06:54

Хахахахаха момче ти във Варна скоро време да си бил , Пловдив бил по голям , да беше но сега е два пъти по малък от Варна

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 07 авг 2010 11:26

irko_petkov написа:Хахахахаха момче ти във Варна скоро време да си бил , Пловдив бил по голям , да беше но сега е два пъти по малък от Варна

Момче, преди да говориш за Пловдив се запознай малко с историята!
Пловдив е наследник на Троя ( като древност и култура)!!! По-древен е от Рим и Атина!!!
Къде сте тръгнали да си мерите оная работа с магарето?!

Уважавам отбора на "Черно море", но отношение за отношение!

Варненци идват без доста основни футболисти - Ели Маркес, Георги Илиев, Милен Петков и Мирослав Манолов.
Това е кажи-речи основното ядро на отбора им и накланя везните в наша полза според мен.
Ако нашите не прегорят и не "налеят гипса" би трябвало да ги отнесем като бръмбар - сламка! ;)
Изображение

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Мнениеот PB1936 » 07 авг 2010 13:40

Какво има да спориш с него.Типичните селски чесаници на пръсти и езици.И престанете с тези смехории,че Варна е вторият град след София.Цялата варненска област е с население,малко по-многобройно от Пловдив град.Никога северняци няма да прокопсате.Добре,че поне вие сте на морето,та да има някакъв живот при вас,поне в някои сезони от годината.

az_li
Контакти:

Мнениеот az_li » 07 авг 2010 17:53

Здраявейте, новасъм във форума
Залагам 2 : 1 за Локо Пл
Успееех момчета!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 07 авг 2010 18:10

Пичове гледам мача и невярвам на очите си. Вие в Севлиево бяхте повече. Защо е празен новият сектора?
ИзображениеИзображение

az_li
Контакти:

Мнениеот az_li » 07 авг 2010 18:15

жега е
може публиката да е малка но е ВЯРНА
САМО ЛОКО ПЛ

Върни се в “Локо Пловдив”