Средния пръст на "европееца" Гонзо !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Средния пръст на "европееца" Гонзо !
Ultrablue:mnogo dobre znae6 4e mrazim cska mnogo kakto i te nas oba4e ima neshta koito sa taka brat i nemoga da razbera zashto go otri4ate 4ist faul na dembele i 4ista duspa za cska mnogo qsno se vijda 4e gara e zad za6titnika na cska i go blusna i sled tova ritna topkata a za duspata na cska sigurno pak nqmashe a ?
- federer_11
- Контакти:
Не знам, ама се надявах и на Гошо Петков след мача да ви покаже нещо, ама той пък ме разочарова... само се кефеше 

DrAvalanche написа:lisynger написа:Голям мъжкар е ГрозньоПоказва среден пръст на бащите с деца на 15 метра от тях
Ама много псуват тия деца. Явно има проблеми с възпитанието в червената публика.
Извинявай вчера не съм забелязвал как левскарчетата рецитират Шекспир

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Xapu1936 написа:Ei bratle zashto se pravi6 na lud mnogo dobre vijda6 4e gara e zad za6titnika na cska i go buta na kakav se pravi6 v momenta a sigurno nqmashe duspa za cska miliev butna spas delev i tuk li nqmashe ?
Въпроса е че не го бута с ръка, а с тяло което си е 100% позволено Ако Акуаро беше играл добре с тяло щеше да се справи...самия Павел Дочев ти обясни че е грешка на защитника. Дузпите не ме вълнуват...аз искам моя отбор да вкарва от игра а не от дузпи. Теб щом те устройва да биете с измилсени дузпи вярвай си! В Европа както знаеш дузпа за Бг отбор се свири много трудно...големите отбори не разчитат на дузпи те просто си вкарват положенията!!!
Последна промяна от Doktorut на 02 авг 2010 12:52, променено общо 1 път.
z.a.l.e.z.a написа:Обаче големи фенове сте левскарите даже хореографията на мача на обратно си я бяха направили няма такъв смях и излагаци![]()
![]()
пак казвам майната му на Гонзо такъв като него не може да ме обид.
Е поне имаше достъчно хора да разпънат знамената - макар и на обратно , за разлика от вас - един жалък сектор не напълнихте , а сте домакини - кой сега е смешен а ?
По темата - Гонзо е доста емоционален и е нормално да избухне - след като цял мач банда чекиджийчета дрънкат глупости и го псиват вместо да си гледат жалкото подобие на отборче . Разбираема е злобата на червените към Георги Иванов - толкова кошмари им е докарал , толкова много пъти ги е бил и продължава да ги бие ...
UltraBlue написа:lisynger написа:Голям мъжкар е ГрозньоПоказва среден пръст на бащите с деца на 15 метра от тях
Абе какво се правите на светци бе... тея същите бащи с деца го псуваха като каруцари, ти сега на морален ще ми се правиш. Смешна работа стеА вие дето тръгнахте да биете бащите с децата във В сектор бе отворко??? И факли мятахте по тях, ама иначе сте много възпитани
Ми всичко си има защо, псуваха ли го преди да почне да се празни със шишета пред нашия сектор и милионите средни пръсти

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
z.a.l.e.z.a написа:Обаче големи фенове сте левскарите даже хореографията на мача на обратно си я бяха направили няма такъв смях и излагаци![]()
![]()
пак казвам майната му на Гонзо такъв като него не може да ме обид.
Добре че на вашата и се разбра нещо

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- DrAvalanche
- Контакти:
lisynger написа:DrAvalanche написа:lisynger написа:Голям мъжкар е ГрозньоПоказва среден пръст на бащите с деца на 15 метра от тях
Ама много псуват тия деца. Явно има проблеми с възпитанието в червената публика.
Извинявай вчера не съм забелязвал как левскарчетата рецитират Шекспир
Вчера като цяло наблегнаха на Рембо. Имаше и малко Шекспир към края, избрани моменти от "Сън в лятна нощ", но ти не си забелязал защото сигурно не познаваш текста, или по традиция към 70-та минута вече си бил извън стадиона
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Xapu1936 написа:Ultrablue:mnogo dobre znae6 4e mrazim cska mnogo kakto i te nas oba4e ima neshta koito sa taka brat i nemoga da razbera zashto go otri4ate 4ist faul na dembele i 4ista duspa za cska mnogo qsno se vijda 4e gara e zad za6titnika na cska i go blusna i sled tova ritna topkata a za duspata na cska sigurno pak nqmashe a ?
Нито дузпа имаше, нито гола беше нередовен. Гледах ги на повторение и мога да го заявя. Футбола не е балет...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
lisynger написа:UltraBlue написа:lisynger написа:Голям мъжкар е ГрозньоПоказва среден пръст на бащите с деца на 15 метра от тях
Абе какво се правите на светци бе... тея същите бащи с деца го псуваха като каруцари, ти сега на морален ще ми се правиш. Смешна работа стеА вие дето тръгнахте да биете бащите с децата във В сектор бе отворко??? И факли мятахте по тях, ама иначе сте много възпитани
Ми всичко си има защо, псуваха ли го преди да почне да се празни със шишета пред нашия сектор и милионите средни пръстиНякой имаше ли крайно негативно отношение преди това
Естествено че го спувате открай време... моля ти се не се изкарвайте светци. Нито ние сме такива, нито вие... Ти кажи защо от В бяхте такива смелчаци и почнахте да се закачате с обикновенните хора. Защото едно е да покажеш средн пръст на някой, дето те спува, друго е да мериш деца с запалени факли. Ама иначе устите ви огромни