BS1913 написа:thebully написа:BS1913 написа:Няма да се намесвам в темата за Черно море - Спартак .Вижда се на кои отбор съм фен,затова ще пиша като варненец,за да не ме обвините в някаква пристрастност.
Сега по темата.
Днеска четох в различни сайтове за проекта за новия стадион,които трябва да замени Коритото.Много ми напомнят нещата за Стадион "Варна" , реконструкцията на "Тича" ,Лекоатлетическия стадион в Младост ,Стадиона за бейзбол в Аспарухово и всички идейни проекти,които ми прави впечатление винаги преди избори се започват (догодина са местните избори).Честно казано - ПИСНА МИ да ни лъжат.Писна ми от мръсотията в тоя град,ДУПКИТЕ,корупцията и нагласените работи,но най ми ПИСНА,когато почнат да замазват очите с дребни неща които никога може да не се случат.Варна е град с едно от най младите населения в България и е срамота да няма един свестен стадион,където да се развличат децата,да спортуват и да гледаме професионален спорт.Темата е толкова дълга и толкова дъвкана,че даже не ми се коментира,защото може да изпиша хиляди редове.Време е варненци да си подкрепят спорта и както излязохме да протестираме срещу дупките,така и да настояваме мафиотите дето ни крадат и лъжат 20 години да изпълнят обещанието си да изградят спортните бази.Парите които са откраднали от всички нас са в пъти повече от това което ще вложат.Неможе само да се краде ,а трябва и да се дава.
колега -лекоатлетическия стадион в Младост му давам още най-много 2-3 месеца и ще е готов,поне от там минавам за работа и хората си бачкат по-лека лека,затревен е поне от 1 месец и пистата е направена от асфалт(дали ще слагат друга настилка от горе там вече не знам),правят се трибуните в момента,огради и още довършителни работи,ако имаш свободно време разкарай се до там
Минавал съм,но няма нищо общо с проекта които изкараха.Май единственото общо с проекта ще е Спорт Хотела които смятат да вдигнат.Обещаваха стадион за 20 хиляди души в началото,а сега незнам дали и 5000 ще събере.Настилката трябваше да е последно поколение за да приема състезания от Златната лига - силно се съмнявам в това вече.
само едно е ясно-че ще се усвоят парите