Строят модерен стадион на Спартак Варна за 19 800 души!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: Строят модерен стадион на Спартак Варна за 19 800 души!!!

Мнениеот thebully » 26 юли 2010 16:32

BS1913 написа:
thebully написа:
BS1913 написа:Няма да се намесвам в темата за Черно море - Спартак .Вижда се на кои отбор съм фен,затова ще пиша като варненец,за да не ме обвините в някаква пристрастност.
Сега по темата.
Днеска четох в различни сайтове за проекта за новия стадион,които трябва да замени Коритото.Много ми напомнят нещата за Стадион "Варна" , реконструкцията на "Тича" ,Лекоатлетическия стадион в Младост ,Стадиона за бейзбол в Аспарухово и всички идейни проекти,които ми прави впечатление винаги преди избори се започват (догодина са местните избори).Честно казано - ПИСНА МИ да ни лъжат.Писна ми от мръсотията в тоя град,ДУПКИТЕ,корупцията и нагласените работи,но най ми ПИСНА,когато почнат да замазват очите с дребни неща които никога може да не се случат.Варна е град с едно от най младите населения в България и е срамота да няма един свестен стадион,където да се развличат децата,да спортуват и да гледаме професионален спорт.Темата е толкова дълга и толкова дъвкана,че даже не ми се коментира,защото може да изпиша хиляди редове.Време е варненци да си подкрепят спорта и както излязохме да протестираме срещу дупките,така и да настояваме мафиотите дето ни крадат и лъжат 20 години да изпълнят обещанието си да изградят спортните бази.Парите които са откраднали от всички нас са в пъти повече от това което ще вложат.Неможе само да се краде ,а трябва и да се дава.

колега -лекоатлетическия стадион в Младост му давам още най-много 2-3 месеца и ще е готов,поне от там минавам за работа и хората си бачкат по-лека лека,затревен е поне от 1 месец и пистата е направена от асфалт(дали ще слагат друга настилка от горе там вече не знам),правят се трибуните в момента,огради и още довършителни работи,ако имаш свободно време разкарай се до там

Минавал съм,но няма нищо общо с проекта които изкараха.Май единственото общо с проекта ще е Спорт Хотела които смятат да вдигнат.Обещаваха стадион за 20 хиляди души в началото,а сега незнам дали и 5000 ще събере.Настилката трябваше да е последно поколение за да приема състезания от Златната лига - силно се съмнявам в това вече.

само едно е ясно-че ще се усвоят парите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

ivaylo70
Контакти:

Мнениеот ivaylo70 » 26 юли 2010 16:32

Ей хора, не се дразнете излишно. Какво по- хубаво от това да се строят стадиони и спортни площадки, басейни и лекоатлетически писти, спортни зали и т.н., вместо да се вдигат гадни молове и бизнес сгради. На тези спортни съоражения, нали ще играят и тренират нашите деца, вместо да се занимават с глупости и да се боцкат. колкото повече са спортните съоражения толкоз по-добре. Един левскар от София желае успех на начинанието. Дай боже повече такива и надявам се успешни инициятиви.

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 26 юли 2010 16:44

ivaylo70 написа:Ей хора, не се дразнете излишно. Какво по- хубаво от това да се строят стадиони и спортни площадки, басейни и лекоатлетически писти, спортни зали и т.н., вместо да се вдигат гадни молове и бизнес сгради. На тези спортни съоражения, нали ще играят и тренират нашите деца, вместо да се занимават с глупости и да се боцкат. колкото повече са спортните съоражения толкоз по-добре. Един левскар от София желае успех на начинанието. Дай боже повече такива и надявам се успешни инициятиви.

Хубаво е да се строят.Само че за толкова години само обещания слушаме и нищо конкретно.Всеки областен град трябва да има нормален стадион и помощни игрища за да се развиват децата.Оттам нататък вече се почва от спортните училища,академиите и по веригата.Когато се построи един нормален стадион ще се върне и публиката- най малкото защото българина като е нещо ново се бута да го види (справка МОЛ-те).Трябва ама....
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 26 юли 2010 19:00

Как само се строят стадиони в България?! А не магат да се намерят 5 нормални!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 26 юли 2010 19:37

hlucho написа:Как само се строят стадиони в България?! А не магат да се намерят 5 нормални!

царе сме да правим проекти и обещания, а на практика само си чешем езиците... :roll:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 26 юли 2010 21:28

Докато не видя не вярвам :!:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 юли 2010 22:05

donpacko написа:Не вярвам на никой,докато не видя вече някъде построен стадион като хората.

Ами за жалост е така.Трябва ръка да пипне око да види иначе не вярваме. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 27 юли 2010 15:46

Новото корито:
Ръководството на новосформирания клуб пък започна да прави подобрения по стадиона в Тополи. Вдигната е ограда около цялото игрище, а зад едната врата се прави тренировъчен терен, който ще бъде готов до началото на новото първенство.

Потребителски аватар
emoto
Контакти:

Мнениеот emoto » 29 юли 2010 09:43

Не се подлъгвайте ! Инжстрой въобще няма намерение да влага пари във футбола !Целта им е да лапне прилежащите площи на Спартак ! Неслучайно правят всякакви спънки да спрат регистрацията на алтернативния, НАШ Спартак Варна !!! Да сте чули нещо , че има и друг новооснован клуб с името Спартак от ТЯХ - НЕ , защото така им е по-удобно ,. да не се шуми около тях! За сведение , проект за нов стадион размахва всеки нов собственик на спартак от 1993 г. насам!!!
БОЯТ НАСТАНА, ТУПКАТ СЪРЦА НИ ! СПАРТАК ВАРНА

Върни се в “Футбол - България”