Разочароващи продажбни на абонаментни карти- защо?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Разочароващи продажбни на абонаментни карти- защо?
Ти какви искаш да бъдат продажбите,след като собственик на клуба е все още Бай Ганьо.Аз си я подмених моята,но като я платих знаеш ли какво получих-пропуск за първия мач само,защото нямали карти и сега щели да ни звънят по телефоните като ни ги направят,да ходим да си ги вземем.Иначе по медиите Бай Ганьо само се надува че сме най-добре организирания клуб в България,толкова сме добре организирани,че продаваме футболисти на едро,по четири накуп.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Бабо Мецо как да ми е весело , като ме заплашваш ? Нещо демокрацията в "Левски" май не е на ниво. Още сте си комунисти и рекетьори. Репресирани сте и затова заплашвате хората нали.
- deepblue1963
Linkin_Park написа:pomiqrat написа:Синият Болярин написа:Абе, олигофрен неграмотен, подчертал съм, че темата се отнася до привържениците на Левски и затова заглавието е "Разочароващи продажбни на абонаментни карти- защо?". Разочароващи се отнася единствено до Левски, защото традиционно се продават 3 пъти повече. За вас 500+ не може да се брои за разочарование, защото това ви е лимитът. 900 абонаментни карти са недостижима химера, която никога не е била осъществявана в историята ви и никога няма да бъде осъществена. И ако не разбра, комунистическо тролче, източникът е чорбарска медия. Сега, изчезвай и не се вясвай повече.
Говедо, в статията има ред и половина за ПФК Левски и 60 за ЦСКА на някой друг разправяй за кого си я бил пуснал
Айде сега да видим дали ще накажете въздесъщият помияр.Мен ме наказахте са думата прасе , редно е и този да си получи заслуженото. Както каза вчера вироглавия , "щом обижда ще си търпи последсвията".
Пращаш ЛС на някой от модераторите с "топика" и копие от "поста".
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Темата е на първа страница и ако мислиш че някой е влезнал във вашия пиклив форум си се объркал
ЦСКА-83 написа::)![]()
Абе тоя мецан много палав бре.Мечо аз да се страхувам ли?
Темата е на първа страница и ако мислиш че някой е влезнал във вашия пиклив форум си се объркал
А не си ли влезнал, след като пишеш в този форум

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
ЦСКА-83 написа::)![]()
Не.Ти вече трепериш...

РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
Минчо Празников каза ,че прогнозата за вторник е градушка в центъра на София...
Защо извращават червените всичко до което се докоснат?

МЕЦИ написа:ЦСКА-83 написа::)![]()
Не.Ти вече трепериш...
Мецо , ти да не си агент Тодор Батков ? Или агент Николай ? Кой си , я си признай бързо , бързо какво ги правиш тези , които ги заплашваш на ЛС. Сега ние трябва ли да пишеме във форума на Гонг или трябва да се страхуваме да го правим ?
- deepblue1963
fantom 2 написа:МЕЦИ написа:ЦСКА-83 написа::)![]()
Не.Ти вече трепериш...
Мецо , ти да не си агент Тодор Батков ? Или агент Николай ? Кой си , я си признай бързо , бързо какво ги правиш тези , които ги заплашваш на ЛС. Сега ние трябва ли да пишеме във форума на Гонг или трябва да се страхуваме да го правим ?
Както казва К.Вонегът:"Ако нямаш какво да правиш,не го прави тук."
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
fantom 2 написа:МЕЦИ написа:ЦСКА-83 написа::)![]()
Не.Ти вече трепериш...
Ще ги дам а модераторите