ЛЕВСКИ е идея, ЦСКА е цел.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ е идея, ЦСКА е цел.

Мнениеот Живко6461 » 19 юли 2010 18:22

viroglav написа:...Дааа , добре е че си признаваш , че сте комунисти ... А по времената , когато аз съм живял истинските по - възрастни фенове на сегашния ПФК Левски се олицетворяваха с името Левски Спартак и им беше много странно след това да се казва отбора им в този по - съкратен вариант ... Ако на мен не вярваш , то попитай някой от тези левскари , живяли и преди 1989 година.

Според мен не би трябвало да се гордееш с подобни сентенции. Въпреки страстта си към заяждане на всяка цена. И макар че са много смешни. Дори и написани не съвсем грамотно.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 19 юли 2010 18:22

rhaegar написа:Това не го ли дискутирахме преди 2 дни? И не стигнахме ли до извода, че всеки вярва в свояата истина и каквото и да си говорим тук, ничие мнение няма да се промени? Има ли смисъл да продължаваме темата?

Естествено, че не - тези теми никога не са имали смисъл.

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 19 юли 2010 18:22

rhaegar написа:Това не го ли дискутирахме преди 2 дни? И не стигнахме ли до извода, че всеки вярва в свояата истина и каквото и да си говорим тук, ничие мнение няма да се промени? Има ли смисъл да продължаваме темата?

Междудругото във спора се ражда истината ! Не виждаш ли,че червените ни събратя колкото повече спорят с нас толкова повече продължават да си промиват мозъците за своята "история" и толкова повече си вярват :)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 19 юли 2010 18:22

honda написа:
viroglav написа:ЦСКА е създаден от българската армия , а ФК Левски от БКП .., това са факти ...

През 1948 ,когато е създаден ЦСКА българска армия не съществува- сеществува армия на БКП. Не ми е известно през 1914 да е съществувала БКП.

Колега,много бъркаш.Хора като Борис Василев-Боркиша са отявлени комунисти,а такива като Георги Дамянов са младежи в юношеска възраст,които решават да основат отбор :lol: :lol: :lol:
Боже,колко мъка има по тоя свят,Боже...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 19 юли 2010 18:24

redfen написа:Според мен да си от левски е мъка, а не гордост:)Дори и сега съм сигурен,че сините фенове се молят на всички богове поредният анонимник със смешно име да не попълни фолклора на агитката на ОТБОРЪТ СЪЗДАДЕН ,ЗА ДА БЪДЕ ШАМПИОН!!!

Е тук вече подкрепи много теорията на сините фенове. Създадени сте с цел...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Синева
Контакти:

Мнениеот Синева » 19 юли 2010 18:24

Предлагам на нормалните хора да не спорят с психопата "вироглав". Унизително е за нас!

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 19 юли 2010 18:25

Samoyl написа:

Междудругото във спора се ражда истината ! Не виждаш ли,че червените ни събратя колкото повече спорят с нас толкова повече продължават да си промиват мозъците за своята "история" и толкова повече си вярват :)

То по мненията си личи кои са с промити мозъци. :lol:

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 19 юли 2010 18:27

honda написа:
viroglav написа:ЦСКА е създаден от българската армия , а ФК Левски от БКП .., това са факти ...

През 1948 ,когато е създаден ЦСКА българска армия не съществува- сеществува армия на БКП. Не ми е известно през 1914 да е съществувала БКП.

Напротив , напротив съществуваше българска армия ... А ФК Левски може и да започва историята си през 1919 година ( няма грешка ) , но като комунистически клуб започва съществуването си едва през 1944 година ... Преди това е имало едно квартално и аматьорско тимче , което се е събирало , за да рита за здраве. След 1944 година обаче става напълно професионален клуб , със заплати и т.н. облаги. Комунистите създават още и редица други спортове във СК Левски ... Волейбол , Баскетбол и т.н. ... И те ли са създадени през 1919 година ? Истинската история на левскарите започва през 1944 година и това е факт ... ;)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 19 юли 2010 18:29

viroglav написа:

Напротив , напротив съществуваше българска армия ... А ФК Левски може и да започва историята си през 1919 година ( няма грешка ) , но като комунистически клуб започва съществуването си едва през 1944 година ... Преди това е имало едно квартално и аматьорско тимче , което се е събирало , за да рита за здраве. След 1944 година обаче става напълно професионален клуб , със заплати и т.н. облаги. Комунистите създават още и редица други спортове във СК Левски ... Волейбол , Баскетбол и т.н. ... И те ли са създадени през 1919 година ? Истинската история на левскарите започва през 1944 година и това е факт ... ;)

Единственият факт е, че си болен мозък...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 юли 2010 18:29

Samoyl написа:

Ами не знам. За някои постове се питам Ефрем ли ги е писал, Г.А. ли, или някой друг незнаен луд ("болен фен"). И още повече се учудвам, как има хора, които им се връзват на глупостите, пускат някакви теми и форума се превръща в бойно поле. И се почват едни комунисти, галеници на БКП, титли, купи, медали, партийни секретари и какво ли още не.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”