Световното първенство е изпълнено със слаби и скучни мачове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: тъпо световно?

Мнениеот eelche » 19 юни 2010 16:27

абсолютно съм съгласен като се почне от отразяването на първенството от БНТ1 та до супер слабите мачове...от 25 мача сигурно съм изгледал 5-6 от начало до край ;)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 19 юни 2010 16:37

diego написа:Е не е като "А група" ама кво да се прави,свикнали сме да гледаме мачове все на високо ниво( с поне 5-6 ЧИСТИ ГОЛОВИ ПОЛОЖЕНИЯ :) :) ,! Ти да не си за Англия че ти е тъпо? :mrgreen:

Това е проблема, че не съм за никого чак толкоз много... за България съм по принцип, ама няма такова животно в Африка, расте по дърветата в нашите ширини само :mrgreen:
Първенството в А група честно казано ми е по-интересно от повечето мачове досега на световното :oops: ...особено пък ако играе Черно море ;)
Иначе преди да почне световното бях за Англия и Гана, защото Гана на предното ми хареса как играеха.. а пък Англия заради силните им мачове преди световното. Но явно съм се объркал и не съм вече за никаква Англия... снощи определено исках Алжир да бият, защото ми хареса как играят и ако някой направи мача снощи интересен, това бяха футболистите на Алжир. Харесва ми красивата и приятна за гледане игра... след първия кръг се чудих дали да не мина в подкрепа на Германия, защото играеха много хубаво.... ама сега втория кръг се издъниха... честно казано, от фаворитите нито един отбор не ми харесва как играе... харесаха ми отбори като Алжир, Кот д'Ивоар, КНДР, които играят нахъсано от първата до последната минута и се стараят да направят нещо... за каква Англия или Франция да съм, като ония само влачат фанелките.. :|
Пък Гана с Микаел Есиен щяха да са още по-добре ..ама без него малко трудно ще спечелят :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ibrahim_galatasaray
Контакти:

Мнениеот ibrahim_galatasaray » 19 юни 2010 16:38

Никой не ви кара да гледате мачове.....Че намерете си друго занимание......Само мрънкате.....

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 19 юни 2010 16:44

За сега...много слабо световно :evil: :evil: :evil:
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 19 юни 2010 16:45

Е че е скучно скучно ама все още е групова фаза сега като почнат директните елиминации ще има драми и доста по интерестни мачове.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 19 юни 2010 16:47

ibrahim_galatasaray написа:Никой не ви кара да гледате мачове.....Че намерете си друго занимание......Само мрънкате.....

Подкрепям,на мен си ми е интерсно Световното 8-)

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 19 юни 2010 16:51

niki87 написа:
ibrahim_galatasaray написа:Никой не ви кара да гледате мачове.....Че намерете си друго занимание......Само мрънкате.....

Подкрепям,на мен си ми е интерсно Световното 8-)

+1
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 юни 2010 17:05

Не е лошо, засега поне остава интригата. По-добре така, отколкото третите мачове в групите да са за статистиката само.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 19 юни 2010 17:17

Абе и аз очаквах повече интересни мачове , но все пак не е толкова лошо . На мен ми прави впечатление безгрешните съдии :shock: - до сега не съм видял дори малка съдийска грешка (на Словения - САЩ съдията май сбърка като отмени гола на американците :? ).
На преките елиминации обаче ще стане истинско шоу .

Върни се в “World Cup 2010”