Една не сбъдната мечта....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Re: Една не сбъдната мечта....

Мнениеот valkata_levski » 21 май 2010 23:15

Човече наистина ти пожелавам да видиш не един ,а 1000 мача на ЦСКА.
Пожелавам ти успех !!! ;)

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 21 май 2010 23:16

За мое съжаление имах близък с подобна диагноза и знам, че не може да се отлага до безкрай. Идеята на МодераторЛокоПД е страхотна. Но не може да се разчита само на гостуване на ЦСКА в Пловдив. Че то може да е догодина април или да има някакво наказание.
Дано още август се заведе Ники на някой домакински мач. Май евротурнирите първо почват. Никак няма да е лошо да гледа ЦСКА на Националния стадион срещу отбор от друга, макар и по-слаба футболно държава. Силно се надявам на Фенклуб и Ръководство на ЦСКА да направят нещо.
А то не пречи на идеята на МодераторЛокоПД

p.s. племеницата е бонбон :)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 21 май 2010 23:28

Братле, иксрено ти пожелавам да ти се сбъдне мечтата - заслужаваш го!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 21 май 2010 23:36

Само РЕСПЕКТ за Модератор Локо Пловдив.

Иначе Ники пожелавам ти успех в бъдещите начинания и дано не само тази ами и още много твои мечти се сбъднат.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 21 май 2010 23:57

Сигурен бъди,че мечтата ти ще се сбъдне,защото си много смел човек,който не е изгубил кураж в един изключително труден момент.Продължавай с подобна воля и хъс!

Потребителски аватар
Berba M.U.
Контакти:

Мнениеот Berba M.U. » 22 май 2010 06:24

Човече искренно ти пожелавам мечтата ти да бъде сбъдната още тази есен с първите мачове за сезона.Аз лично не съм в БГ и мога само да ти дам кураж, и дано имаш цялото време на света, за да си осъществиш всички мечти!!!

Респект към всички във форума които съчувстват на Ники,и на всички които ще помогнат на момчето да осъществи мечтата си!!!
Радвам се че хуманноста и човечността в този форум е преди всичко.
Браво колеги!!!!!!!!!!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 22 май 2010 14:01

След като прочетох написаното от Ники и висчки коментари се замислих: Кой съм аз, че да се оплаквам от ежедневните проблеми. Много трогателна история, но още по-трогателна бе самоинициятивата на Модератор ЛокоПловдив. Чест прави на човека, че без замисляне предлага безкористно своята помощ и решение на проблема.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Kalofereca
Контакти:

Мнениеот Kalofereca » 23 май 2010 23:54

Благодаря ви на всички за готините думи,че някак си ме надъхвате доста че може мечтата ми да се сбъдне и някак си ме заредихте с сили да не ми пука че съм такъв какъвто съм.Много се радвам че попаднах на такива хора като вас.Има време до самите мачове и дано ми излезе късмета да усетя и аз какво е настроението по стадионите по време на мач.Благодаря ви отново и до скоро :)
Тоз,който падне в бой за свобода,той не умира!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 май 2010 00:26

Kalofereca написа:да не ми пука че съм такъв какъвто съм.)

Какъв си бе човече, ти си един прекрасен човек според мен без да те пзонавам... Щом имаш смелостта да псунеш тази тема, да не молиш за помощ, а да споделиш само нерадостната си съдба, щом не се жалваш и вайкаш, щом си вдигнал глава, щом гониш целите си въпреки всичко- ТИ СИ ГОЛЯМ МЪЖ!!!!! И имаш моето уважение без да те пзонавам!!! Имаш го и на съфорумците!!!
Така, че ще идеш на мач това е ясно и дано твоиоте любимци те задарват! Ако можем да сме ти полезни в други твои мечти да се реализират само сподели!!! Ще се отзоват много хора, сигурен съм, понеже го заслужаваш!!!!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 май 2010 00:47

Toчно така , Морски добре го е написал , какъв си ти - ти си един много смел млад човек , който иска да изпълни мечтата си , който не се предава и притежава изключително високи морални ,волеви и нравствени качества ! Горе главата братленце , ще си гледаш мачове на любимия си отбор , надявам се и някои от футболистите на ЦСКА да те посетят , сигурен съм че ще откликнат , защото ти наистина го заслужаваш , никога не преставай да се бориш Ники , благородно ти завиждам , че си такъв смелчага , ще се опитаме форумците да окажем натиск на хората в Гонг , за да се осъществи желанието ти :) Много респект и от мен , няма да се забрави тази кауза , бъди спокоен ;) Респект и към другите колеги от форума , радвам се , че всички сме преди всичко хора и не се намери някой да развали с простотия тази важна за нас тема :!:
Изображение

Върни се в “Свободна зона”