ЛЕВСКИ-Сливен,а след това какво и на къде?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-Сливен,а след това какво и на каде?

Мнениеот Blue_Girl » 12 май 2010 15:49

Blue_Lion написа:Добре го каза...всеки "Нормален" европейски отбор ! В момента Левски е всичко друго,но не и нормален отбор ;)

Лига Европа - щастлив БаткOFF !

Няма спор, че сините преживяват труден период.
Обаче ние сме длъжни и в такъв момент да го подкрепяме.
Иначе истинските фенове сме доста, като Левски само побеждава.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 12 май 2010 16:18

Blue_Girl написа:
Blue_Lion написа:Добре го каза...всеки "Нормален" европейски отбор ! В момента Левски е всичко друго,но не и нормален отбор ;)

Ми аз в последните три години мач на Левски почти не съм изпуснал в София ! Не съм спирал да пея при 2:0 за Цска,и при 2:0 за Левски ! Не ми е проблем да падаме,ама поне да падаме като мъже,а не да не знаят тия за кво са на терена,а ние да пееме за един Левски дето вече е само спомен ! Да,всеки отбор има трудни мигове,и след тях идват и добри времена !Сега за нас е трудно,така е ! Просто смятам,че не трябва да играем в Европа,защото това ще е добре за отбора ! И на мен не ми е приятно,че го казвам,но това е истината,поне за мен ! Отделно,феновете на Левски бяха изгонени от София-Запад,за които се говори,че са хора на баткOFF,отделно има слухове,че са Дилъри и т.н. ! Предвид поведението им в Сектора,за някои от тях може и да е вярно това,но не ме интересува - лошото е,че изгониха истинските Левскари от Сектор "Б" ! А когато сектора е слаб,Левски е трагичен ! Затова искам да се махне Батков най-вече и затова смятам,че финансов удар по него от сорта на неучастие в ЕКТ за да няма пари в клуба,ще има повече позла,от колкото вреда ! Плюс това,Левски 20 год. не е пропускал да играе в ЕКТ,и изведнъж като стане,смятам,че ще има широк отзвук и натиск върху Борат ! Уви,това няма да стане...поне на този етап ! Дано поне не влезнем в групите ;) ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:
Изображение

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 12 май 2010 16:42

Дайте за последен път през този шампионат да се посъберем повечко хора и да подкрепим отбора! В неделя мощно САМО ЛЕВСКИ!
Изображение

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 12 май 2010 17:07

От колко време вече е тук тая тема и така и не се намери някой, който да редактира заглавието, ма'а му стара :roll:

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 12 май 2010 17:16

Blue_Lion, съгласен съм с доста от твоите аргументи ама не мога да си представя как си седя в сектора /В/ и да се надявам Левски да падне :) . Не мисля, че има Левскар който да се надява Локо Сф да бие Локо Пд, а Левски да падне от Сливен, за да може да пропуснем евротурнирите и ЕВЕНТУАЛНО да се смени собственика.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 май 2010 17:54

Аз пак ще го напиша ....че не е ясно, дали и ако не играем в Европа, Батков ще се махне !
Няма на 100% гаранция ....особенно след засилващите се слухове, че намерил някакъв нов спонсор, който да му помага !
Ситуацият е деликатна !
Още повече .....че не се знае, колко заем от свои фирми ....е прехвърлил на гърба на Левски ?
Вероятно в бизнес средите се знае за това ......и можеби, наистина няма реално желаещи да вземат клуба !
Ще видим какво ще стане .....но индикациите са, че "адвоката" ще продава веднага - на този който му даде кеш от 10 млн. нагоре ! ?
Иначе .....ще си стои, докато не прибере по един или друг начин, достатъчно пари от Клуба !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 12 май 2010 18:03

И с Lucio,и с The Game съм съгласен,същевременно си оставам и на мойта теза ! Получава се някво противоречие,ама ако някой може да разнищи ситуацията в Левски и да даде ясен отговор кво става "във" и "със" клубът и какво "ще става",ще съм радостен да го изслушам,и не само аз ! :shock:
Изображение

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 12 май 2010 19:34

Blue_Lion написа:
Blue_Girl написа:

Ми аз в последните три години мач на Левски почти не съм изпуснал в София ! ... :!:

А сигурен ли си в това, което пишеш ? :roll:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 12 май 2010 21:37

:lol: :lol: :lol: :lol: За това написах "почти" !
Изображение

ELiNa
Контакти:

Мнениеот ELiNa » 13 май 2010 12:27

ама не мога да разбера, защо не искате любимят Левски да играе в европа ? признавам си, че аз самата бях песимистка, но сега се радвам, че ще има европейски мачове :)
Левски и Реал Мадрид са отборите

P.S момчета моля ви, това не е сайт за запознанства !

Върни се в “Левски”