Барселона - Арсенал - 6 април (вторник) 21:45 ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Re: Барселона - Арсенал - 6 април (вторник) 21:45 ч.

Мнениеот fabregas_949 » 06 апр 2010 23:36

Айде приключи унижението. Честито на Барса (по-скоро Меси)...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 06 апр 2010 23:43

fabregas_949 написа:Айде приключи унижението. Честито на Барса (по-скоро Меси)...

Класа над нас, но не може да правиш такива груби грешки отзад! Да, Меси вкара 4, но при всеки гол защитата му направи ебахти подаръците. Ами няма как да стане..след Кембъл в силните му години нямаме свестен защитник. Мисля, че Вермаелен е класа, но има време да го видим! Дано купим най-после защитник лятото и да запазим Галас като трети защитник, за да има млко спокойствие отзад. Алмуния нямаше вина в тези мачове, но и той е за смяна!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 06 апр 2010 23:45

ZinedineZidane написа:
fabregas_949 написа:Айде приключи унижението. Честито на Барса (по-скоро Меси)...

Класа над нас, но не може да правиш такива груби грешки отзад! Да, Меси вкара 4, но при всеки гол защитата му направи ебахти подаръците. Ами няма как да стане..след Кембъл в силните му години нямаме свестен защитник. Мисля, че Вермаелен е класа, но има време да го видим! Дано купим най-после защитник лятото и да запазим Галас като трети защитник, за да има млко спокойствие отзад. Алмуния нямаше вина в тези мачове, но и той е за смяна!

Така е. А със Силвестре какво ще правим? Трябва да го заключим в някоя малка стаичка и да не го пускаме...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 06 апр 2010 23:48

fabregas_949 написа:
ZinedineZidane написа:

Така е. А със Силвестре какво ще правим? Трябва да го заключим в някоя малка стаичка и да не го пускаме...

На тоз поне му изтича договора и спъва, а аз ще правя курбан по този повод! ;)
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 07 апр 2010 09:10

В защита наистина много зле! Прекрасен Меси! Жалко!
YA GUNNERS YA

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 апр 2010 09:33

За съжеление .....мача се превърна в точно това което не исках ......в монолог ....но не Барса, а на Меси.
Лично за мен ....Арсенал не остъпват на Барса толкова в атака ....колкото в защита ? !
Меси наистина е разликата .....не само между Барса и Арсенал ....но и срещу 90 % от другите отбори.
Въпроса е, че както се развиха мачовете ....ако Робин Ван Перси беше здрав, аз не съм убеден, че Барселона щяха да продължат ! ?
Бендтнер .....просто свали много класата на атаката за Арсенал в тоя мач !
А и при отсъствието на Фабрегас .....нещата се получиха логични.
Ето една ерЕтична мисъл .....според мен, идеалният отбор не е Барселона .....а е смесица, нещо средно между - Челси и Арсенал ! .... :lol:
Моща на "Сините" ....и финеса на "Артилеристите" .... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 07 апр 2010 10:32

Жалко, че отпаднахме.
:cry:
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 07 апр 2010 12:55

Аз съм горд от представянето на отбора, дадоха всичко от себе си. За хейтърчетата, които в момента злорадстват ще цитирам Гуардила: "Отстранихме един от най-добрите отбори в Европа". За всички хейтъри, които в момента са щастливи от отпадането на Арсенал да мастурбират на този мач някоя друга година, защото и времето на Арсенал ще дойде рано или късно.

Остават ни 5 мача във ВЛ и искам да видя 5 победи.

Ние сме Арсенал и една загуба, не може да ни отчая. Стегнете се и се дръжте като мъже мамка му. :)
Изображение

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 07 апр 2010 19:11

Жалко за Арсенал.....но просто много грешки направи в защита :( :( :(
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 18 апр 2010 01:22

Еми днес пак гледах головете от мача и не мога да си обясня как така Меси ги минава като колчета....Мъча се и да открия грешките на защитниците,но пак ми се струва,че не те са решаващи,а гения на Меси...Честно да си кажа,яд ме е,че отпаднахте още,понеже исках поне финал да играете,защото за мен е по-важно като цяло английският футбол да върви нагоре и чак тогава клубните пристрастия...А сега без нито един тим от Англия на 1/2 :(

Върни се в “Арсенал”