[31.03.10г.] Арсенал - Барселона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Blue Varna
- Контакти:
Re: [31.03.10г.] Арсенал - Барселона
Браво на момчетата,че успяха да се върнат в мача след трагичното 1-во полувреме и гошмарното начало на 2-то.Барса са уникален отбор играха като такъв цял мач.Много красив мач(поне 2-то полувреме).С нетърпение чакам реванша
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират
fabregas_949 написа:Този резултат е много добър, като имаме в предвид лошата игра тази вечер...
Дайте да не се заблуждаваме.Барса е с 2 гола на чужд терен и реванш на "Ноу Камп"

- ZinedineZidane
- Контакти:
Благодаря ти Арсенал! Слаби днес...и 2-2...безценно...да става каквото иска другата седмица...честта и духа не зависят от резултатите...
[offtopic]П.С. затова бях бесен след Реал-Лион...нямаше го този дух и желание...отпадането майната му...[/offtopic]
[offtopic]П.С. затова бях бесен след Реал-Лион...нямаше го този дух и желание...отпадането майната му...[/offtopic]
Последна промяна от ZinedineZidane на 31 мар 2010 23:44, променено общо 1 път.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Много хубав мач стана, но според мен, с оглед резултатът,днешната игра на двата отбора и контузиите на основни играчи на Арсенал, шансовете на реванша са 85-15 в полза на каталунците

Последна промяна от Madridist на 31 мар 2010 23:46, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Евала на Уолкот, който направи отлично включване. Браво също на Фабрегас, който въпреки контузията си реши да доиграе мача като истински капитан на отбора!
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
-
- Контакти:
Доволна съм, че при 0:2 не се предадохме и съумяхме да изравним.
Мисля, че реванша ще бъде изключително интересен.

Мисля, че реванша ще бъде изключително интересен.

България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
- Lord of memory
- Контакти:
niki87 написа:fabregas_949 написа:Този резултат е много добър, като имаме в предвид лошата игра тази вечер...
Дайте да не се заблуждаваме.Барса е с 2 гола на чужд терен и реванш на "Ноу Камп"
Да, подобно както едни други са с 1 гол на чужд терен на реванш на "Трафорд, Олд".
Последна промяна от Lord of memory на 31 мар 2010 23:46, променено общо 1 път.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
- levskarinvt
- Контакти:
Честито на феновете на Арсенал!Имат наистина сериозен повод да почерпят днес.
А иначе за мача - Барса спряха да играят след втория гол. Съдията сериозно бутна Арсенал към равенството с онова доста пресилено отсъждане и като цяло Барселона не заслужаваха нищо друго освен победата днес,но и тези неща ги има.Да се надяваме,че на реванша нещата наистина ще си дойдат на мястото. 

Lord of memory написа:niki87 написа:fabregas_949 написа:Този резултат е много добър, като имаме в предвид лошата игра тази вечер...
Да, подобно както едни други са с 1 гол на чужд терен на реванш на "Трафорд Олд".
[offtopic]С малката разлика,че Байерн е с класа над Арсенал,а Ман Ю е с поне 5 класи под Барса

- fabregas_949
- Контакти:
niki87 написа:fabregas_949 написа:Този резултат е много добър, като имаме в предвид лошата игра тази вечер...
Не се заблуждавам, защо смяташ така? Ясно осъзнавам това и нищо не пречи при едно повтаряне на резултата, да се стигне до продължения във втория мач

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]