Черно Море- Берое СЗ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Черно Море- Берое СЗ

Мнениеот Sole » 25 мар 2010 20:06

Ч.Море не игра и направо подари 1 точка на Берое.И за какво им е тази точка на Берое? Де факто днес Ч.Море и Берое подариха 2 точки на отбора на бай Ганьо :evil:

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 25 мар 2010 20:09

Sole написа:Ч.Море не игра и направо подари 1 точка на Берое.И за какво им е тази точка на Берое? Де факто днес Ч.Море и Берое подариха 2 точки на отбора на бай Ганьо :evil:

Ей това си мислех и аз! :evil:
Нашите центрират и....нападателя сваля топката,не стреля....защо?

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 25 мар 2010 20:12

зелено-бяло написа:
Sole написа:Ч.Море не игра и направо подари 1 точка на Берое.И за какво им е тази точка на Берое? Де факто днес Ч.Море и Берое подариха 2 точки на отбора на бай Ганьо :evil:

Ей това си мислех и аз! :evil:
Нашите центрират и....нападателя сваля топката,не стреля....защо?

Ами,те на двустранната игра в събота играха с голямо желание и много движение,а днес просто нямаха настроение за игра и се разбягаха малко към края на мача да отбият номера :evil:

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 25 мар 2010 20:17

И на мен ми стана доста неприятно от такива изказвания за треньора и най-вече за Ратников. Пусна го момчето последните 15 минути, опита се да направи каквото може и веднага почнаха да го псуват - за кво го бил пуснал, да си заминавал и други такива..За мен това са псевдо фенове..Не може всеки мач да побеждаваме и веднага след първия слаб двубой скочиха на момчетата. Според мен играха, имаха желание за победа, но просто в момента без 4ма главни играчи - това си можем.. Оставам си твърдо зад треньора и играчите!!
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 25 мар 2010 20:40

зелено-бяло написа:Не спечелихме този мач.Много други сме губили.Нищо не играхме,но КОЛКО МНОГО отсъстващи имаше,а?Ако утре играе дубъла заради контузии на титуляри пак ли трябва да мачкаме?А пък Велизар ще стане голям треньор след 10 години...а може и никога!Но сега е той и трябва да го подкрепим.Ще печели,ще губи...Кольо споменавате!Защото вече го няма ли?
Едно време кви треньори имаше....

Нека не отваряме темата за треньорите. И Кольо и Велизар са един дол дренки. Дано Велизар да стане добър треньор, но се съмнявам. На Тича от много, много години не е имало добър тренер. Това е голата истина! Някои колеги от форума оплюха постройката на отбора от първото полувреме. Не са прави! Аз лично се хванах за главата когато второто полувреме Велизар извади централен защитник и ляв бек и на тяхно място постави атакуващи играчи. УЖАС!!! Само късмета ни запази от загуба! Добре, че в схемата на Берое не бяха предвидили да спечелят 3-те точки, а само лежаха. Е така е когато хората са бедни и нямат пари да полежат лятото по черноморието - ще полежат ранната пролет.
За Велизар - нямам големи надежди да стане добър трньор, но може и да греша. Днес беше момента да пусне като титуляри Вратников, Аврамов, Тошко, а защо не и Капитанов. Тогава никой нямаше да го упрекне дори и да загубехме. Да ама за това се иска дупце! Другото, което не ми харесва в него и мисля, че никой треньор няма право да каже, че е отписал първенството. Върховна глупост! Как утре ще мотивираш играчите си?
Абе не ми се говори!

П.С. Нямам упреци към играчите. Момчетата се раздадоха напълно.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 25 мар 2010 20:50

Първенството не го е отписал. При евентуален Х на ЦСКА-Левски и победа в Кюстендил - сме отново в играта. Може би е имал предвид, че ще се съсредоточи върху купата и ще запази от контузия по-важните играчи за там. Смяната на Сашко за мен си бе точно това ;)
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 25 мар 2010 20:50

зеления написа:
зелено-бяло написа:Не спечелихме този мач.Много други сме губили.Нищо не играхме,но КОЛКО МНОГО отсъстващи имаше,а?Ако утре играе дубъла заради контузии на титуляри пак ли трябва да мачкаме?А пък Велизар ще стане голям треньор след 10 години...а може и никога!Но сега е той и трябва да го подкрепим.Ще печели,ще губи...Кольо споменавате!Защото вече го няма ли?
Едно време кви треньори имаше....

Нека не отваряме темата за треньорите. И Кольо и Велизар са един дол дренки. Дано Велизар да стане добър треньор, но се съмнявам. На Тича от много, много години не е имало добър тренер. Това е голата истина! Някои колеги от форума оплюха постройката на отбора от първото полувреме. Не са прави! Аз лично се хванах за главата когато второто полувреме Велизар извади централен защитник и ляв бек и на тяхно място постави атакуващи играчи. УЖАС!!! Само късмета ни запази от загуба! Добре, че в схемата на Берое не бяха предвидили да спечелят 3-те точки, а само лежаха. Е така е когато хората са бедни и нямат пари да полежат лятото по черноморието - ще полежат ранната пролет.
За Велизар - нямам големи надежди да стане добър трньор, но може и да греша. Днес беше момента да пусне като титуляри Вратников, Аврамов, Тошко, а защо не и Капитанов. Тогава никой нямаше да го упрекне дори и да загубехме. Да ама за това се иска дупце! Другото, което не ми харесва в него и мисля, че никой треньор няма право да каже, че е отписал първенството. Върховна глупост! Как утре ще мотивираш играчите си?
Абе не ми се говори!

П.С. Нямам упреци към играчите. Момчетата се раздадоха напълно.

Моля?КОй се раздаде напълно?Пълни марди..знам какво е да се раздаваш напълно и нашите определено днеска си починаха..няма хъс няма нищо..айде да кажем с 2-3 изключения,но наистина като цяло днеска не играхме и не се опитахме..

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 25 мар 2010 21:11

chelseabg написа:Пълни марди..знам какво е да се раздаваш напълно и нашите определено днеска си починаха..няма хъс няма нищо..айде да кажем с 2-3 изключения,но наистина като цяло днеска не играхме и не се опитахме..

Абсолютно!
Не искахме да победим! Не подценявам лежането на заралии, но за мен това е истината!
Но още не мога да си отговоря на въпроса "Защо?!"

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 25 мар 2010 21:16

Чарлито ми прилича на един, тр да е вече доста възрастен, фен на морето - 'Клати пати". Той страшно много се афектираше и вживяваше и за всяко едно нещо даваше мнение което трябваше да бъде приемано за абсолютната истина. Отделно, че е толко неграмотен, като него. И всичко разбира, пак като него. :mrgreen:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 25 мар 2010 21:21

ЧерноМореВарна написа:
chelseabg написа:Пълни марди..знам какво е да се раздаваш напълно и нашите определено днеска си починаха..няма хъс няма нищо..айде да кажем с 2-3 изключения,но наистина като цяло днеска не играхме и не се опитахме..

Абсолютно!
Не искахме да победим! Не подценявам лежането на заралии, но за мен това е истината!
Но още не мога да си отговоря на въпроса "Защо?!"

Никой не разбра,защо не играха.И те самите сигурно не знаят!Едно е ясно,че най-доволни от равенството останаха Левски.Е,това е най-лошото :twisted:

Върни се в “Черно море”