Трябва ли да се преиграе мача Локо-Цска?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Трябва ли да се преиграе мача Локо-Цска?

Мнениеот Siegfried » 22 мар 2010 09:55

Ако мачът се преиграе , ще обмисля сериозно възможността да спра да гледам българския футбол .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 мар 2010 09:55

Btovfan80 написа:POPCORN, така като те слушам какво ти е мнението, няма да се учудя ако и ти си бил един от участниците в ексцесиите! На твое място бих се засрамил и нямаше да се появя въобще във форума! Колкото до преиграване, не само че не трябва да има такова, а да се наложат наказания и то много строги!

не аз си седях в нас!въбоще не съм насторен към сбивания и някакви такива.Просто трябва да се гледа релано на нещатата!Не може хората ти да не са по трибуните а до вратата и мача да почне.Не може от 1500 човека 1000 да са пияни и друсани и ти да ги пуснеш на мач!Не може делегата преди мача да вижда какво става и да си мълчи като *****!Също така не може да нахуват така на терена!Много ясно, че ще си защитавам клуба, аз съм от ЦСКА!Не защитавам нахлулите фенове а самият клуб!Значи като тоя клуб някога е бил Ливерпул , и кой ли не му се радвате нали?Кефите се че са били някой добър отбор в Европа, обаче като сгафи нещо веднага.дайте вън ала балаааа!Ква вина има клуба ?Никаква!Някой може ли да ги контролира тия?Те роботи ли са?Това са хора!Ако иска на стадиона може да си вземе ножа и да си пререже гърлото.Пак ли ЦСКа ще са виновни?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 мар 2010 09:58

Siegfried написа:Ако мачът се преиграе , ще обмисля сериозно възможността да спра да гледам българския футбол .

мача няма да се преиграва!Трявба човек да е много луд, за да мисли, че мача юе се преиграе!А и по тая тем да кажа!Аз като фен на ЦСКА не искам да се преиграва мача.И без да бяха станали тия неща , надали, щяхме да спечелиме!Заслужена победа за Локо М3 :)С тая игра и поведение на футболистите на ЦСКА-толкова!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 мар 2010 10:00

POPCORN написа:
Btovfan80 написа:POPCORN, така като те слушам какво ти е мнението, няма да се учудя ако и ти си бил един от участниците в ексцесиите! На твое място бих се засрамил и нямаше да се появя въобще във форума! Колкото до преиграване, не само че не трябва да има такова, а да се наложат наказания и то много строги!

не аз си седях в нас!въбоще не съм насторен към сбивания и някакви такива.Просто трябва да се гледа релано на нещатата!Не може хората ти да не са по трибуните а до вратата и мача да почне.Не може от 1500 човека 1000 да са пияни и друсани и ти да ги пуснеш на мач!Не може делегата преди мача да вижда какво става и да си мълчи като *****!Също така не може да нахуват така на терена!Много ясно, че ще си защитавам клуба, аз съм от ЦСКА!Не защитавам нахлулите фенове а самият клуб!Значи като тоя клуб някога е бил Ливерпул , и кой ли не му се радвате нали?Кефите се че са били някой добър отбор в Европа, обаче като сгафи нещо веднага.дайте вън ала балаааа!Ква вина има клуба ?Никаква!Някой може ли да ги контролира тия?Те роботи ли са?Това са хора!Ако иска на стадиона може да си вземе ножа и да си пререже гърлото.Пак ли ЦСКа ще са виновни?

Клубът не е виновен,човек,ама заради тези нещастници всички ще страдаме!Нахлуха на терена,потрошиха стадиона,нападнаха треньора,нападнаха играчите,сбиха се с другите фенове....е.....това нормален човек може ли да го направи кажи ми!Толкова ли прости хора има на този свят!
А също така къде беше полицията да ги укроти,не разбрах...абе всичко ще се разясни днес ило утре....ама много ме боли!!!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 22 мар 2010 10:03

Точно такова отношение на полицията ще бъде отсега нататък не само,но най-вече към агитката на ЦСКА.Ще си изливат натрупаните дертове от цялата пимия,която ни облива в държавата върху главите на феновете.Просто този мач настрои цялата държава срещу червените фенове.[/quote]
хах щом си мислиш, че ще се промени нещо хубаво!Аз не мисля.А миналата година?От тогава какво се промени?Променило ли се е едно нещо от както халухме в Ловеч?Нищо!Полицията ли стана по строга?Правилата ли са по строги?Организаторите на мачовете ли си организират по-добре нещатата?Абсолютно нищо ![/quote]
На мача в Ловеч,дрогираната сган,която има наглостта да се нарича Фенклуб на ЦСКА ,този път нападна обикновени зрители на мача/не знам колко от камъните са нацелили хора от Мездра/.Ако Дунав влезе/дай боже/ в А група наесен,аз не искам разни помиярчета да пресичат терена и да замерят децата ми и мене на стадиона.Според теб полицаите дали нямат роднини,близки и съседи на мача?Дали ще искат да пострадат?И дали за тях по-уместно ще е да ступат и приберат по арестите за 24 часа най-изявените?Така ще е от сега нататък повярвай ми!
Последна промяна от velinsky на 22 мар 2010 10:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 мар 2010 10:03

delqnski47 написа:
POPCORN написа:

Клубът не е виновен,човек,ама заради тези нещастници всички ще страдаме!Нахлуха на терена,потрошиха стадиона,нападнаха треньора,нападнаха играчите,сбиха се с другите фенове....е.....това нормален човек може ли да го направи кажи ми!Толкова ли прости хора има на този свят!
А също така къде беше полицията да ги укроти,не разбрах...абе всичко ще се разясни днес ило утре....ама много ме боли!!!!!

еми това казвам.какво е виновен клуба за шепа лумпени?ЦСКа може ли да ги командва?НЕ!Тия хора трябваше ли да са на стадиона при положение, че са толкова пияни ?НЕ!Трябваше ли да са зад вратата ?НЕ!Не виждам в случая каква вина има футболен клуб ЦСКА и неговото ръковдосто!Винвоени са оранизаторите и тези 400-500 човека които нахлуха на терена!Да ги наказват тях, а не ЦСКА!Да видиме дали ще накажат някой сега!Има сумати записи!МВР не само да искат пари ми ида ги накажат!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 22 мар 2010 10:04

Отмъщението на Баткоффф....... е тва е истината!!!
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 22 мар 2010 10:05

Великани!!! Просто не мога да ви се нарадвам... Значи викате да не се наказва клуба, а? То вече и това няма да изненада никой...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 мар 2010 10:06

velinsky написа:Точно такова отношение на полицията ще бъде отсега нататък не само,но най-вече към агитката на ЦСКА.Ще си изливат натрупаните дертове от цялата пимия,която ни облива в държавата върху главите на феновете.Просто този мач настрои цялата държава срещу червените фенове.

хах щом си мислиш, че ще се промени нещо хубаво!Аз не мисля.А миналата година?От тогава какво се промени?Променило ли се е едно нещо от както халухме в Ловеч?Нищо!Полицията ли стана по строга?Правилата ли са по строги?Организаторите на мачовете ли си организират по-добре нещатата?Абсолютно нищо ![/quote]
На мача в Ловеч,дрогираната сган,която има наглостта да се нарича Фенклуб на ЦСКА ,този път нападна обикновени зрители на мача/не знам колко от камъните са нацелили хора от Мездра/.Ако Дунав влезе/дай боже/ в А група наесен,аз не искам разни помиярчета да пресичат терена и да замерят децата ми и мене на стадиона.Според теб полицаите дали нямат роднини,близки и съседи на мача?Дали ще искат да пострадат?И дали за тях по-уместно ще е да ступат и приберат по арестите за 24 часа най-изявените?Така ще е от сега нататък повярвай ми![/quote]
Ами ако дунав влезе, дунав да си направи стадион и да организира добре мачовете, а не като ломо мз!После много ясно, че това не е приятно, но ако дунав направи същите грешки като вчера пак ще има такива работи!И аз съм за полицията да ги бие тези които заслужават.А не само да седят около пистата да си вземат после 10 хилияди.Каква им е функцията ако не правят нищо?И последно полицията също има семейства, ама никой не ги е карал да стават полицай.Те сами знаят, че това е рискова професия!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 мар 2010 10:07

Lyubaka01 написа:Великани!!! Просто не мога да ви се нарадвам... Значи викате да не се наказва клуба, а? То вече и това няма да изненада никой...

ти си много прост.няма смисъл да се общува с тебе и спори.ти в тая тема особенно не си казал, едно умно нещо!Великани сте виве където ви дават дузпи в последните минути и ви бутат нагоре!Защото играта ви не е по различна от тази на ЦСКА!Ама така е нали гигов е в изпълкома да не забравяме все пак!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Футбол - България”