Публиката ни е жалка, поне която бе на мача.. Пияници, наркомани !!! КЪДЕ ПО СВЕТА ГИ ПУСКАТ ТАКИВА НА СТАДИОНИТЕ БЕ!??!?!?!?!? НИКЪДЕ ОСВЕН ТУК В БУЛГАРИСТАН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Стадион ли е това или нива?! Гледахте ли как топката "вървеше", търкаляше се по терена?! На 10 санта подскача.. ДОКАТО НЕ СЕ НАПРАВИ НЕЩО В БУЛГАРИСТАН ЩЕ СМЕ НИКОИ В ЕВРОПА И В СВЕТА!
Смешно е да се казва от администратора на Мездра, футболен празник за града, не очаквахме толкова зрители.. То ясно че клетката за гости ще се напълни, все пак е 200-300 човека.. Или и аз не знам колко и те да ми сложат 5-6 частни охранители?!?! Какво е това питам аз? БУЛГАРИСТАН казвам АЗ! ЦСКА резонно загуби, поне до 60 и някоя минута до която играха.. Аз не искам да сме шампиони ако сме толкова жалки! ЖАЛКИ.. ЖАЛКИ ... ЖАЛКИ!!!
А сега питам кого ще накажа БФС-то!?!? Ако ЦСКА яде дръвцето ще има протестти!!! ГАРАНЦИЯ!
Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: браво на европубликата !!!
Тва не е футбол е цирк.
Тва не са фенове, а селски маргинали.
Вървете си по селета обратно, вземете си земя и си я орете.
Оставете да ходят на мач фенове е не ненджи.
Тва не са фенове, а селски маргинали.
Вървете си по селета обратно, вземете си земя и си я орете.
Оставете да ходят на мач фенове е не ненджи.
anakin службното 3:0 всъщност ще е 4:0 , но за Мездра! Нахлуйте следващата неделя , пък да видим дали ще стоим кротко да ви гледаме!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Какво стана сега?
Миналата седмица ни давахте съвети да се успокоим за мача срещу Литекс...
Нас ни подстрига и съдията...
А Вас?
Какво пищите, публиката тръгна срещу собствените Ви футболисти и шефове!!!
Миналата седмица ни давахте съвети да се успокоим за мача срещу Литекс...
Нас ни подстрига и съдията...
А Вас?
Какво пищите, публиката тръгна срещу собствените Ви футболисти и шефове!!!
sasho007 написа:hlucho написа:сините да мълчат!
Май вие червените трябва да мълчите след това което направихте преди малко. Това не се случва за първи път. И този път трябва да ви изгонят от А група да ходите да си се биете с публиките по селата
А вие като бихте официални лица от Литекс! Какво последва? Едно нищо!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
- IORGOS PAPADOPULIS
- Контакти:
Никой не каза колко слаба беше Цецка 

strajeiko написа:смешна работа от която и да е агитка ако се направи това ,наказанието трябва да е безкомпромисно!
Добре а защо трябва да се стига до тези наказания ?!?! Можеш ли да ми отговориш?!
- DrAvalanche
- Контакти:
Жалко за всички нормални хора подкрепящи ЦСКА. По принцип наказанието трябва да е много тежко, но БФС едва ли ще посмеят да отидат докрай. За пореден път ще има някакво смешно наказание докато някъде лумпениадата не стигне докрай. Без значение дали ще е в червено, синьо, зелено, жълто или пембяно...
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

TheClub написа:Публиката ни е жалка, поне която бе на мача.. Пияници, наркомани !!! КЪДЕ ПО СВЕТА ГИ ПУСКАТ ТАКИВА НА СТАДИОНИТЕ БЕ!??!?!?!?!? НИКЪДЕ ОСВЕН ТУК В БУЛГАРИСТАН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Стадион ли е това или нива?! Гледахте ли как топката "вървеше", търкаляше се по терена?! На 10 санта подскача.. ДОКАТО НЕ СЕ НАПРАВИ НЕЩО В БУЛГАРИСТАН ЩЕ СМЕ НИКОИ В ЕВРОПА И В СВЕТА!
Смешно е да се казва от администратора на Мездра, футболен празник за града, не очаквахме толкова зрители.. То ясно че клетката за гости ще се напълни, все пак е 200-300 човека.. Или и аз не знам колко и те да ми сложат 5-6 частни охранители?!?! Какво е това питам аз? БУЛГАРИСТАН казвам АЗ! ЦСКА резонно загуби, поне до 60 и някоя минута до която играха.. Аз не искам да сме шампиони ако сме толкова жалки! ЖАЛКИ.. ЖАЛКИ ... ЖАЛКИ!!!
А сега питам кого ще накажа БФС-то!?!? Ако ЦСКА яде дръвцето ще има протестти!!! ГАРАНЦИЯ!
САМО ЕДНО МОГА ТИ ДА ТИ КАЖА, ПРИЯТЕЛЮ!
ВЪН ЦСКА ОТ А ГРУПА!!!
- POPCORN
- Контакти:
Rivaldo10 написа:anakin службното 3:0 всъщност ще е 4:0 , но за Мездра! Нахлуйте следващата неделя , пък да видим дали ще стоим кротко да ви гледаме!
и вие сте същите ходите дрогирани и пияни .
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,