Става ли Велизар Попов за треньор на Черно море?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Re: Велизар Попов - да остане или не ?!

Мнениеот Mussolini » 31 мар 2010 23:19

Абе той подава оставка, но не смятам, че е виновен.Направи каквото можа истината е, че тея контузии е*аха мамата на сичко.Днес се видя, че играчите,които играха, дадоха максимума от себе си.Просто толкова могат.Нямаше кой да организира атаката в лицето на Г.Илиев и Д.Георгиев.Аз съм много недоволен, но не от В.П. и играчите, защото според мен направиха каквото можаха.Накрая ако бяха били на дузпите никой нямаше да говори за оставки и т.н.Но от друга страна може би някой нов треньор ще промени изцяло манталитета на отбора.Това за мен днес си беше шанса на годината.Имам предвид спечелването на Купата.Поздрави

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 31 мар 2010 23:23

Никога не съм смятал, че Велизар има сили да води моряците. Но и никога не съм го казвал гласно за да не дестабилизирам отбора. Винаги съм смятал, че Черно море не е забавачница за треньори! На този достоен отбор му трябва доказан специалист. Разбира се, че Велизар трябва да си ходи. Още повече той просто не беше за този пост!!! Напълно подкрепям мнението на Морски. Като гледам какво става в страната няма да се учудя ако скоро време останем и без собственици. До тази вечер троших нерви, че няма да мога да гледам моя отбор на живо, но сега се радвам, че нямах тази възможност. Просто щях да получа инфаркт на срещата в следствие на неадекватната игра. Тук е мястото да подкрепя думите на Велизар, че не играчите са виновни, а той самия.
И изобщо - колкото по-рано се отстрани това недоразумение с назначаването на Попов като старши треньор, толкова по-рано отбора ще стане това, което искаме да бъде.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 31 мар 2010 23:24

Mussolini написа:Абе той подава оставка, но не смятам, че е виновен.Направи каквото можа истината е, че тея контузии е*аха мамата на сичко.Днес се видя, че играчите,които играха, дадоха максимума от себе си.Просто толкова могат.Нямаше кой да организира атаката в лицето на Г.Илиев и Д.Георгиев.Аз съм много недоволен, но не от В.П. и играчите, защото според мен направиха каквото можаха.Накрая ако бяха били на дузпите никой нямаше да говори за оставки и т.н.Но от друга страна може би някой нов треньор ще промени изцяло манталитета на отбора.Това за мен днес си беше шанса на годината.Имам предвид спечелването на Купата.Поздрави

Не шанса на годината - шанса на века!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 31 мар 2010 23:27

Аве ей вие нормални ли сте?Оставка и това е.Абсолютно некадърно водене на мача 15 мин играхме без нападател,като изкара Божилов и докато после вкара Заков..водене на мача трагедия!
Бачев и дуспа?Бачев в Черно море?Дас и ходи
Домакинов да бие дуспа?Да бяха да ли на Танко да скъса мрежата
Такъв златен шанс пропилян с лека ръка,как да не те е яд..сега се връщам и още ме държи..

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 31 мар 2010 23:33

Да не бях зодия везни, да не бях толкова раздвоен :lol:

От една страна си мисля, че Велизар направи разни грешки. Но пък от друга, човек се учи от грешките си. Въпроса е дали ще успее да се поучи от грешките си. Но пък ми е странно как не видя неща, които аз видях още като чух кои ще излезнат на терена. Как искаме да спечелим само с дефанзивни футболисти, това не мога да разбера.

Танко, Сашо, Домакина - 3 централни защитници.
Сашо2, Бачев, Адемар, Маркес - 4 бека.... друг въпрос е доколко са преквалифицирани, но щом като по принцип са били бекове, явно са свикнали с дефанзивни фукции.
Борносузов, Дани Димов - 2 деф. защитници
Божилов - 1 нападател.
Илко Пиргов - вратар.

Как може да се спечели мач по този начин?! 10 дефанзивни футболисти :shock:
А си мисля, че и Божилов не е типичния голмайстор. Той по-скоро печели високите топки и ги сваля към другите футболисти, които да бележат. Да, ама ние нямахме такива дефакто. Единствено Адемар донякъде, но пък той няма как да сме сигурни доколко е голмайстор, защото отскоро го наблюдаваме на такава позиция. Борносузов... евентуално може да вкара с някакъв далечен удар. Централните ни защитници след някое центриране, ако успеят да вкарат. Дани Димов някое разбъркване в наказателното добре се ориентира. Ама тия голове са по-скоро като изключения.... в смисъл - я стане такъв, я не. Няма как да се разчита на това :roll:

Та, каква беше тази измислената схема с която излезнахме, не ми стана много ясно. Този мач задължително поне за мен Ратников трябваше да играе! Ама абсолютно задължително! В контролите той ни вкарваше головете, след това за дубъла редовно си бележи. Вярно, няколко пъти влезна като резерва... ама за 15 мин. как да се ориентира момчето?! Според мен, ако беше почнал от началото на мача като титуляр, много по-добре щеше да се представи. Румен Николов също можеше да видим. Срещу Миньор се видя, че общо взето той създаваше всяка опасност. Много подвижен, остър, бърз и непредвидим футболист, който можеше да внесе изненадата и да се създадат голови положения..... не да разчитаме само на голове от ситуациите ония по-горе дето изброих.

Пък да не говорим за самото водене на мача. 3 смени доста преди края на мача, като се има предвид, че се очертават 30 мин. продължения. В което я се контузи някой, я получи някой ключов играч червен картон, като се има предвид, че отзаде всичките бяха надвиснали с по 1 жълт картон. По едно време се зачудих какво става - тръгнахме вабанк да играем още от 60 мин. и си изхабихме всичките сили още първите 90 мин. Отделно, че тази ни игра вабанк напред, водеше до някакви безумни контри на Калиакра, при които нямахме защитници да им противодействат :shock: Направо бях изумен какво правим. Вместо да се изтеглим назад малко да се освободят пространства, защото се виждаше, че няма как да стигнем до положение по начина дето играехме.... Явно се е залагало на победа и не е бил предвиден вариант за изпълнение на дузпи. Мисля, че е трябвало повече да ги поупражняват, въпреки че тук явно и напрежението е оказало много влияние. Обаче тези инстукции да се спечели мача в първите 90 мин. явно бяха обременили играчите, защото бяха много нервни и действаха прибързано, изритваха безидейно топката напред и всеки път трябваше да се борим в предни позиции за топката, вместо да се създават положения и играчите ни напред да имат някакъв шанс. Видя се после как като се появиха атакуващи играчи като Тошко Колев, как внесе някаква нова идея в отбора. Обаче Юруков не му беше там мястото да се бори, особено след контузия. По-скоро трябваше да почне отначалото мача, зад Божилов. Божилов да му сваля топките, а Юруков да се опитва да реализира.

Абе, с една дума прекалено много грешки според мен поне, и то само в един мач. Пък да не говорим за предните мачове. В смисъл, за тях изобщо няма да съм подробен... обаче ще кажа, че за мен отбора изобщо не стои стабилно на терена. Вярно е, че спечелихме някои мачове и т.н., но по-скоро се дължеше на късмет, отколкото на футболни аргументи. Като цяло ми се струваше, че много нестабилно стои отбора и е някакси несигурен. Което поне за мен означава, че Велизар не напасва добре схемата. Признавам, че не знам къде точно е проблема, но то се усеща, че тактиката не е достатъчно добра. Победите ни се дължаха на някакви голове, по-скоро случайни.. както и на това, че противниците ни изпускаха чисти положения, включително и днес Калиакра пропуснаха няколко много чисти положения :roll:

Иначе имаше и неща, които ми харесваха доста и затова се надявах Велизар да успее в крайна сметка. Това беше, че прави тактиката според противника и че експериментира. Че проявява смелост за някои неща. Това, че подава оставка и поема отговорност, също. Ама се чудя дали ще успее да осъзнае всичките си грешки, или е по-добре да му се даде малко почивка един вид :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

smuk
Контакти:

Мнениеот smuk » 31 мар 2010 23:36

Велизар, може да изглежда навит, но това не стига. Отбора само в първата среща срещу Черноморец игра добре и после нищо. Вечно се оправдава, че Черно море играели много мачовея но те и подготовка не направиха като хората. Има поне 5-6 футболиста, който нямат място в тази селекция. Нека сега да дава шанс на младите ни таланти.

Потребителски аватар
Romano
Контакти:

Мнениеот Romano » 31 мар 2010 23:36

Gretna написа:
Romano написа:Няма смисъл да се заяждаме с тях. Рогата им пречат да мислят трезво и да се притесняват за положението на техния отбор. :twisted:

Седи си на кея и си лови цаца. Рибарче беше тати рибарче съм и аз. Когато във Варна е имало футбол в България е била царство т.е. преди има няма 60-70 години. Много бързо забравихте, че до преди 10-тина години Варна нямаше отбор в А група. Никога не се сравнявайте с Левски защото ставате много смешни. Радвайте си се и си мълчете. Не разбирам защо разни сини деца Ви се присмиват, и вместо да ги игнорирате и модераторите да си свършат работата и да изтрият глупавите постове, вие се захващате да плюете по одбор които е постигнал невъзможни за вас неща. Смешни сте. Това е така нареченият 'Варненски комплекс". Подобен е на Пловдивският но последните години нещо много се позасили. Жалко. След някои и друг век може и Варна да стане столица ама сега за жалост си остава провинция и то далечна.

Грешно си ме разбрал. С един пич от форума си говорехме за мача ЧМ - Спартак Пл 0-1. Идея си нямаш за какво иде реч, но по- старите моряци знаят. Ние си знаем историята, но си имаме и силните моменти с които се гордеем

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 31 мар 2010 23:37

Gretna написа:
Romano написа:Няма смисъл да се заяждаме с тях. Рогата им пречат да мислят трезво и да се притесняват за положението на техния отбор. :twisted:

Седи си на кея и си лови цаца. Рибарче беше тати рибарче съм и аз. Когато във Варна е имало футбол в България е била царство т.е. преди има няма 60-70 години. Много бързо забравихте, че до преди 10-тина години Варна нямаше отбор в А група. Никога не се сравнявайте с Левски защото ставате много смешни. Радвайте си се и си мълчете. Не разбирам защо разни сини деца Ви се присмиват, и вместо да ги игнорирате и модераторите да си свършат работата и да изтрият глупавите постове, вие се захващате да плюете по одбор които е постигнал невъзможни за вас неща. Смешни сте. Това е така нареченият 'Варненски комплекс". Подобен е на Пловдивският но последните години нещо много се позасили. Жалко. След някои и друг век може и Варна да стане столица ама сега за жалост си остава провинция и то далечна.

И какво толкова неземно е постигнал Левски??Знаеш ли че по времето на комунизма много талантливи футболисти са били пращани нарочно в Левски и ЦСКА без тяхно желание като по този начин тези отбори са се превръщали в местни тимчета без тях.И нещо много любопитно.Защо сте си присвоили към Левски името на Никола Котков след като той е легенда на Локомотив (СФ) и има за тях почти 300 мача, а за Левски само 35??Не си мисли че като някой не е от София е втора ръка човек.Много рядко пиша тука но тая вечер съм изключително изнервен и не се сдържах да ти отговоря, иначе щях да те зае*а.

Потребителски аватар
Romano
Контакти:

Мнениеот Romano » 31 мар 2010 23:39

Огризко, нетрябва Тича да се превръща в училище за треньори. Илиян Илиев, Ясен, Велизар, а имаме претенции да сме водещ отбор.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 31 мар 2010 23:43

Gretna написа:

Каква провинция те гони теб ??? Ти знаеш ли какво изобщо значи думата провинция??? А знаеш ли къде е имало провинци?? Да си чувал за империи и римската империя- или вас в София в училище не ви учат на тези неща???
А за софийския комплекс да си чувал? Не сте нищо повече от другите градове- искаш или не...

Върни се в “Черно море”