Има ли сини фенове от форума, които да живеят в Пловдив?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Има ли сини фенове от форума, които да живеят в Пловдив?
Според мен е показателно, че в тема за която се пита за левскари в Пловдив, 90 % от хората и мненията са на Локо и Ботев

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- ZinedineZidane
- Контакти:
Аз също живея в Пловдив, макар да съм роден другаде, живея с футбола и гледам всякакви мачове.
И откровено казано, обидни са изказванията за това, че трябва едва ли не да гледаш всеки мач на отбора си на живо, за да си му фен. С удоволствие, ама няма как.
Според мен истинския фен е този който, действително го усеща със сърцето, независимо кой отбор подкрепя. Няма да навлизам в подробни разсъждения, че ще заприлича на сапунка!
И откровено казано, обидни са изказванията за това, че трябва едва ли не да гледаш всеки мач на отбора си на живо, за да си му фен. С удоволствие, ама няма как.
Според мен истинския фен е този който, действително го усеща със сърцето, независимо кой отбор подкрепя. Няма да навлизам в подробни разсъждения, че ще заприлича на сапунка!

Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- Botevist_1912
- Контакти:
В Пловдив ако някой е от Левски или от ЦСКА сто на сто е селянин. Роден съм и съм израснал в Пловдив и за Левски и ЦСКА бяха само няколко човека от класа ми, всичките селяни и дошли от село в Пловдив. Пловдив е град - държава и пловдивчани си обичат отборите. Пловдив за мене е друга България. Искам да кажа навсякъде другаде в България се делят на Левски и ЦСКА, само в Пловдив не е така. Така че чуете ли пловдивчанин за Левски или за ЦСКА веднага си правете извода колко е пловдивчанин. Най-вероятно родното му място е най-малко на една туба бензин от Пловдив.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
...Родом съм от Пловдив(вече не живея там) и откакто се помня съм левскар(4 годишен)....От къде ви дойде на ум,че щом си от Пловдив трябва да си от Пловдивски отбор????А????Или избивате комплекси някакви..?Докъто живеех в Пловдив съм ходил на мачовете на Ботев и съм викал за тях,но това не значи,че не мога да съм болен левскар..
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
- jorodukinski
- Контакти:
в пловдив се срещат и левскари но те обикновенно са пришълци от селата,пожелавам победа на левски довечера
LOKO IS THE BEST
- za nas e toj religiq
- Контакти:
FC_LEVSKI написа:...Родом съм от Пловдив(вече не живея там) и откакто се помня съм левскар(4 годишен)....От къде ви дойде на ум,че щом си от Пловдив трябва да си от Пловдивски отбор????А????Или избивате комплекси някакви..?Докъто живеех в Пловдив съм ходил на мачовете на Ботев и съм викал за тях,но това не значи,че не мога да съм болен левскар..
4ри годишен

- za nas e toj religiq
- Контакти:
Аз пък на 2 бях от Цска ама не ме кефеха и на 3 вече бях върло канарче
Знам че нямате равни в грандоманията си ама чак пък толкова няма нужда 

Пичове, не искам да ви се бъркам в темата, ама някой много издребняват. Момчето пита има ли сини фенове, които живеят в Пловдив. Това е въпросът му. А, вие го емнахте, ама кореняк ли си, ама клоняк ли си, пък с какви чорапи ходиш - жълти или зелени, абе глупости колкото ти се иска. Оставете момчето на мира, и ако има левскари да му пишат. Ей, ама умирате да търсите под вола теле. А после ревете, защо няма нормални разговори в темите.
msm написа:Пичове, не искам да ви се бъркам в темата, ама някой много издребняват. Момчето пита има ли сини фенове, които живеят в Пловдив. Това е въпросът му. А, вие го емнахте, ама кореняк ли си, ама клоняк ли си, пък с какви чорапи ходиш - жълти или зелени, абе глупости колкото ти се иска. Оставете момчето на мира, и ако има левскари да му пишат. Ей, ама умирате да търсите под вола теле. А после ревете, защо няма нормални разговори в темите.
Нещата не са толкова прости. Скритата идея е, че Левски най-великия отбор играе пред празни трибуни, и как така някакви изпадащи отборчета изобщо се осмеляват да имат повече публика от великия отбор. Как един отбор, който няма да играе до август събира няколко хиляди фена за честване на годишнина. И типично по левскарски решават проблема - феновете на Левски не ходят на стадиона а се събират по разни кафенета и от там подкрепят отбора, или ходят на Локомотив и Ботев и там слушат радио. Уважаеми щрауси, феновете на Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив са много по-велики от вас. Никога няма да го признаете но винаги ще ви боли. И щом мисълта, че в Пловдив и в Стара Загора има повече левскари ви помага да не се чувствате жалки - така да бъде.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
demy27 написа:Нещата не са толкова прости. Скритата идея е, че Левски най-великия отбор играе пред празни трибуни, и как така някакви изпадащи отборчета изобщо се осмеляват да имат повече публика от великия отбор. Как един отбор, който няма да играе до август събира няколко хиляди фена за честване на годишнина. И типично по левскарски решават проблема - феновете на Левски не ходят на стадиона а се събират по разни кафенета и от там подкрепят отбора, или ходят на Локомотив и Ботев и там слушат радио. Уважаеми щрауси, феновете на Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив са много по-велики от вас. Никога няма да го признаете но винаги ще ви боли. И щом мисълта, че в Пловдив и в Стара Загора има повече левскари ви помага да не се чувствате жалки - така да бъде.
Ето за това говоря. Винаги се търси скрита идея. А,аз не мисля, че това е причината. Толкова ли е сложно да се приеме един въпрос, така както е зададен. Темите за велики отбори и най, най публики сме ги дъвкали хиляди пъти. Но, като чета първия пост, никъде не намирам намек, примерно: - "ние сме много". Най-нормално е, след такова запитване да се приеме, че момчето не познава много левскари в Пловдив и иска да намери сродни души , с които да си изкара един приятен следобяд в компанията на съмишленици, гледайки любимия си отбор. Може и да съм малко наивен, но на мен така ми звучат думите от поста му.