БУНТ СРЕЩУ БФС!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: БУНТ СРЕЩУ БФС!

Мнениеот Sole » 08 мар 2010 00:28

Боби Михайлов нали клекна на Левски и смени съдийската комисия. Сега ще праща поръчкови съдий да добутат отбора на бай Ганьо отново до европейския срам :oops: Синият тумор бавно убива Българския футбол!! Всички отбори трябва да поискат незабавна ОСТАВКА на БФС :!:

Garvana
Контакти:

Мнениеот Garvana » 08 мар 2010 00:39

Фал се отсъжда при положение, че са нарушени футболните правила от даден състезател, чрез умишлено блъскане, удряне, препречване, задържане и други видове нередности

извадка от футболния правилник за комплекираните минни инжинери , явно много малко от вас гледат истински мачове където един съдия с грешно решение проваля даден отбор / фиорентина , наскоро / явна дузпа за бутане отзад то всеки го видя това .... спестени поне 2-3 червени картона ,лежене по терена поне още 1-2 ,ако на този отбор му свири съдия от чужбина мача нямаше да завърши. Когато си орпавите кочините наричани терени може да имате претенции , когато имате съблекални тоалетни трибуни можете да имате претенции , до тогава бфс не носи вина за това , че сте в групата за пълнеж . Много насериозно се вземате два осакатени гранда паднаха на нивото ви и всеки недоволен . Бунт срещу бфс алооооо това да не ви е на баща ви централата ? съдиите били слаби перуката незнаел какво да прави ми учете , играйте заемете местата им ама вии сте обикновенни чатъри със средно орбазование или комплексирани нереализирали се вишаги. Половината А -група са момчета които си платиха да са в тези клубове какво първенство искате добрите играчи ритат по полянките ... Бунтарите те земете са съберете направете бунт за това че хората умират нямат пари за храна лекарства , избиват са по пътищата заради дупки , колят са крадат са заради заплата колкот на един чистач на кенефи на 4 -часов работен ден в Европа . Всичкото ви наред тръгнахте спорта да бутате , тя държавата потъна те за тъпите мачове са карат за кой червен кой син кой византиец кой .......... А група 10 отбора 2 в Европа 3 бараж за 3-то място 2 отпадат 2 играят бараж за оставане в групата .. един продаден мач няма да има ....... по малко мачове по млако съдии по млако съдии по малко грешки след всяка доказана съдииска умишлена намеса изгонен и до 1-2 години ще има промяна ......

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 08 мар 2010 00:53

Sole написа:Боби Михайлов нали клекна на Левски и смени съдийската комисия. Сега ще праща поръчкови съдий да добутат отбора на бай Ганьо отново до европейския срам :oops: Синият тумор бавно убива Българския футбол!! Всички отбори трябва да поискат незабавна ОСТАВКА на БФС :!:

Браво ! Съгласен съм с теб . Кратко точно и ясно си го написал ;) Жалко обаче за тези сини фенове които толерират подкрепата на съдиите към любимия им отбор,не я виждат или просто нежелаят да я видат,защото сините им очила са силно залепнали за празните им "тикви" и явно не разбират проблема от това,че така умира Българския футбол и срамът който изживяваме в Европа е голям и безкраен и страшното е,че се повтаря... :oops: :!: Докато Димо Момиров беше шеф на съдиите подпираха Черно Море,сега бутат Левски към шампионската титла,но хубавото е,че след този мач Левски - Миньор Перник цяла България видя за какво става въпрос и се радвам,че и много сини фенове останаха недоволни от грозната игра и измислената победа на техния отбор.Ако футбола е честен и не подпират Левски просто нищо хубаво не ги чака...

ОСТАВКА на БФС !!! :evil: :twisted: :mrgreen:
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
зелена_ракия
Контакти:

Мнениеот зелена_ракия » 08 мар 2010 03:26

Истинските стари Левскари, които ходят по мачове и нямат акне, който за жалост не пишат по форумите не се радват никак на подобни неща и никога не биха се чувствали горди от тази победа.

Жалко, че тези които обичат клуб с името на Апостола и ходят на мачове на стадион, носещ името на футболист, икона за честен футбол са тотална смешка на дедите си.
Жалко, че няма футболисти като Гунди, който след като Берое бие Левски и бива изритан от А група заради това си деяние, казва "Мен ме е срам, че това се случва"
Да сте чували някой българин скоро време да го е било срам? Радио, телевизия?
Футболната мафия с надпис "БФС" е като дупенце-дясната буза е синя, лявата червена...
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 08 мар 2010 05:51

:mrgreen:

Абсолютно подкрепям автора на темата !
БФС в сегашния му състав е вредно за българския футбол !
Греховете на БФС към нас футболните запалянковци са много като се започне от експеримента "Мъри Стоилов" в националния и се стигне до подпирането от страна на съдиите на грандовете !
В България възможностите на отборите са толкова изравнени, че ако не е непрестанното съдийско рамо за някой отбори ще станем свидетели на едно изключително оспорвано първенство, в което за титлата ще се борят поне 7-8 тима ....
Вчера в Кюстендил се видя, че когато съдията свири нормално - няма грандове в българския футбол и всеки може да победи всеки !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

joro bad

Мнениеот joro bad » 08 мар 2010 08:58

ogrizko написа:Съгласен съм с теб..... само дето не знам колко дълго темата ще престои. Одеве имаше една тема и я изтриха, щото нещо не беше удобна на някого. А гонг е софийска медия, така че... във форума не трябва да се пишат такива неща срещу отбори от София, мой човек :roll:

Абе, вие феновете на черно море, трябва най-малко да говорите. Май си забравил за съдийството срещу нас при вашият мач за купата. За разлика обаче от вас, аз ще кажа: бях на мача и дузпата беше много спорна, по-скоро нямаше, но какво да направим. И срещу вас ни отмениха чист гол при 1:1 и не ви дадоха чист червен картон, но за съжаление не играем вече за купата и нищо неможем да направим и върнем. Така,че феновете на черно море, най-вече, трябва да сте много тихички. А и всичко написано тук,се отнася в пълна сила и за феновете на литекс и цска,а примерите са безбройни :!: :idea:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 08 мар 2010 10:14

joro bad написа:
ogrizko написа:Съгласен съм с теб..... само дето не знам колко дълго темата ще престои. Одеве имаше една тема и я изтриха, щото нещо не беше удобна на някого. А гонг е софийска медия, така че... във форума не трябва да се пишат такива неща срещу отбори от София, мой човек :roll:

Абе, вие феновете на черно море, трябва най-малко да говорите. Май си забравил за съдийството срещу нас при вашият мач за купата. За разлика обаче от вас, аз ще кажа: бях на мача и дузпата беше много спорна, по-скоро нямаше, но какво да направим. И срещу вас ни отмениха чист гол при 1:1 и не ви дадоха чист червен картон, но за съжаление не играем вече за купата и нищо неможем да направим и върнем. Така,че феновете на черно море, най-вече, трябва да сте много тихички. А и всичко написано тук,се отнася в пълна сила и за феновете на литекс и цска,а примерите са безбройни :!: :idea:

Kakво ми ревеш,като гладна мечка в зоопарка?След червния картон на пияницата,наобиколихте рефера и го бутахте и плюхте,не заслужавахте ли картони?Вие бяхте по-ощетени,но това не променя нещата,че ви смачкахме.Рефера ви вкара 4 гола,на смешния ви тим. :roll:
Само Черно море.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 мар 2010 11:29

Точно тази година да се твърди,че ни подкрепят е СМЕШНО!!!Кога??????
Мача с Берое-какви са ви претенциийте по точно-два тъча и половин корнер- :lol: :lol: :lol: :lol:

А да припомням ли мачовете ни срещу Локо(Сф) и Локо(Пд) :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Все ние сме ви виновни!!!
Изображение

Потребителски аватар
fuckside
Контакти:

Мнениеот fuckside » 08 мар 2010 19:31

Ще кажа две неща:
1. червени и сини трябва да проумеете, че за да биете в Европа трябва да падате в България! Конкуренцията няма как да ви я създадем, докато има такива съдии които ви подпират. Как да сме равностойни като ни оставят с човек по - малко абсолютно незаслужено цяло полувреме. Левски за един подобен мач, къде ги резнаха смениха цяла съдийска комисия. Цска трябваше да са във В група преди няколко години. Нас 2 пъти са ни изхвърляли от А група. Кой управлява БФС и какво печели от цялата работа освен омразата на всички нормални фенове и срам в Европа?!?
2. Ако се обединим Софииските, Пловдивските, Берое, Варненските, Бургас и Перник можем не БФС ами Правителство да бутнем и да вкараме България в правилния път! Да не забравяме за Пирин, Ботев Враца, Локо ГО, Етър, Дунав Русе, Асеновец Асеновград, Левски Карлово и много други, които носят в себе си искрата на БГ футбола.

Колкото по - скоро Цска и Левски се откажат от ореолите си на набедени грандове толкова по - добре за клубния и националния ни футбол. Имаме нужда от равнопоставеност и конкуренция. Като сте по - добри побеждавайте, но не със съдията. Чудите се защо се радваме толкова като ви бием ли, ами истината е елементарна - тази радост е истинска, вие такава може да изпитвате още по - рядко от нас. Сами го знаете. Другото е злоба и замазване на очите, а Есента в Европа няма как да си покриеш кирливите ризи.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 08 мар 2010 21:40

Чета сега на колега мнението отгоре. И виж сега, за да направим кефа на някой, трябва да падаме под път и над път, че после да сме силни в Европа. А няма ли да станем по-силни, когато отборите, които искат да победят грандовете, не си оправят базите, терените, стадионите и не се затварят отзад, че с ботушарски футбол да изкпочат нещо. Това беше, разбира се, риторичен въпрос.
С комплексарщина няма да върим напред. Само това ще ви кажа. Същите, които сега реват лицемерно за дузпата ни вчера, утре ще им свирят подобна и ще се заврат в дупките без да кажат нищо.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Берое”