Господин Стоилов, какво ще кажете за Илко Пиргов?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: Господин Стоилов, какво ще кажете за Илко Пиргов?!

Мнениеот Jorkorazporko » 04 мар 2010 15:29

По темата: Пиргов става, Мъри НЕ!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Господин Стоилов!!!

Мнениеот pomiqrat » 04 мар 2010 15:59

blue magic написа:Пълни глупости. Тоя ставал, оня не ставал. Първо срещу Полша дори и в най силните години на националния отбор сме изпитвали големи трудости - проверете статистиката на мачовете между двата отбора. Второ в момента с изключение на Стилиян всичките "чужденци" играят посредствено. За родното първенство си ги гледаме всяка събота и неделя. Ако искате с трици маймуни да ловите - е няма да стане. И не мога да разбера защо очакванията са ни толкова големи, при положение, че "материалът" с малки изключения не струва. Разни приказки за мениджърски интереси са си типично в български стил и съм убеден, че който и да бъде викнат все това ще се говори.
Затова трябва да оставим треньора да си работи спокойно, докато дойде по добро поколение футболисти.

Полша като играчи са на светлини години от нас в момента. В миналото са били много по напред от нас във фурбола. Полското първенство не е по-силно от българското. Статистиката го доказва.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 мар 2010 16:51

Глупости пишеш.......вярно е, че поляците нямат "звезда" като Бербатов......но нямат и недоразумения като Ив. Иванов, Чаво Янков, Сърмов и Веско Минев !
Я пак си помисли.....дали нашите футболисти като цяло, са по добри от техните ?
А това за първенствата .....дето били равностойни..... :lol: .... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 04 мар 2010 17:12

никога стоилов няма да викне пиргов,а ще викне г.петков

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 мар 2010 19:21

Полша снощи беше с един футболист от последния в класирането, трима от предпоследния и от 11-те на терена 6-ма бяха дебютанти.

А тук у нас се викат само "звезди" от левски, литекс и цска.

Повече няма какво да споделя по темата.
Изображение

filev
Контакти:

Re: Господин Стоилов!!!

Мнениеот filev » 04 мар 2010 19:50

killamasta написа:То е ясно,че няма да се класираме :) Но други играчи няма.. Никога няма да се вземат играчи от по-малките отбори, а и да се вземат нали се сещате какъв ще е резултата.. стъписване и отново загуба,защото едно е да играеш срещу Ботев и срещу Локо Мездра а друго е срещу световни сили :) Не че нещо имам против играчите от по-малките отбори,но докато Минев и Иванов поне са играли някой мач на средно ниво в групите на Лига Европа,то другите изобщо.. разликата между "А'' група и другите първенства е отчайващо голяма :)

Ако ми позволиш да уточня....Аз не изброих половин отбор,а попитах конкретно за Илко Пиргов.Той направи много силни мачове в квалификациите за Лига Европа и показа,че не се плаши от имена.Било то на големи отбори или звезди наистина големи и други новоизлюпени с 20 минути в голям отбор(имам пред вид Манолев)без да се заяждам. Той е един от най постоянните вратари в нашето първенство за последните два сезона и общо взето Илко си е перде-извинявам се за жаргона и това го прави един от най-добрите вратари в България.А на модератора който ми е сменил заглавието искам да кажа,че не случайно не съм го формулирал така както го е направил той...или тя.Аз нямам намерение да влизам в полемика с г-н Стоилов или да очаквам той да ми отговори.Напротив оставих го така защото съм убеден,че ВСИЧКИ предложения(било то добри или лоши) си остават само във форумите и ни служат за чесане на езици и глупави заяждания.За съжаление никой от тези които трябва да обърнат внимание не се занимва с такива дреболии.Те са над тези неща......За това исках просто да видя мненията и реакциите на обикновения фен.А заглавието си е просто.....казвам ти дъще сещай се снахо.Най-малкото защото всички знаем,че не от господин Стоилов зависи кого ще повика в Националния отбор. :mrgreen:
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 04 мар 2010 19:51

PFC Litex написа:Полша снощи беше с един футболист от последния в класирането, трима от предпоследния и от 11-те на терена 6-ма бяха дебютанти.

А тук у нас се викат само "звезди" от левски, литекс и цска.

Повече няма какво да споделя по темата.

В тази връзка искам да припомня на съвременниците тогава(и на по-младите,ако не го знаят)през 1986 година,в контрола преди Световното в Мексико,бихме Дания на Васил Левски с 3:0.Тогава датчаните,тъкмо тръгваха във възход(1984г. на ЕП,отпаднаха на полуфинал с дузпи,от Испания.Това бе началото на възхода им).Та искам да кажа,следното.В титулярния ни състав,бяха Живко Господинов от Спартак Варна и двама от предпоследния тогава Спартак Плевен(в 30-я кръг тогава,се спасиха като биха моя Черно море и ние изпаднахме)Пламен Гетов и Александър Марков.А резерва на Перуката бе Илия Вълов от Ботев Враца.Значи тогава можеше да има играчи от по-малките отбори,а сега не може.Не може,защото на хасковския бастун,не му дават,да вика такива играчи.
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”