БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО /за националния/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: КАКВО ДА МУ СТИГАТ НА ЛЕЧКОВ?
Просто част от от поколението САЩ 94 се дискредитираха доста, най вече Стоичков и Лечков(с медийните си изяви), ама футболисти са какво да ги правиш. Б.Михайлов и Лечков и Костадинов ДА СИ ПОДАДАТ ОСТАВКИТЕ ОТ ИЗПЪЛКОМА НА БФС, да отидат хора които да дават пари, а не да лапат само. Лечков освен с изявата срещу Германия, мисля че е спечелил някоя купа и с ЦСКА, няма нищо да се похвали, ако има от неговото поколение да стигат и да са цел за стигане като футболисти това са Стоичков, Костадинов, Л.Пенев, може би Балаков и Ив.Йорданов които със Спртинг Лисабон са спечелили нещо, а Балаков имаше и успех с Щутгарт заедно с Дж.Елбер, ако някой го помни. Лечков не е бил постоянен като футболист, според мен. Но живеем в свободна страна така, че всеки може да си приказва каквото иска.
Ай стига сме живели в 94-та година!Радваха ни, накараха ни да се почустваме горди.След това
и на европейското и на световното срам.Да си бяха затвърдили успехите, като не са случайност.Лошото е, че тогава и световни да бяха станали, зулумите (думата няма нищо общо с ЗУМА), които правят в момента, вредата, която носят на българския футбол, отдавна заличи 94-та.изсраха се на метеното - дето се вика.Да не забравяме, че до Бербо в момента няма нито един който поне мъничко да прилича на Балъков.
и на европейското и на световното срам.Да си бяха затвърдили успехите, като не са случайност.Лошото е, че тогава и световни да бяха станали, зулумите (думата няма нищо общо с ЗУМА), които правят в момента, вредата, която носят на българския футбол, отдавна заличи 94-та.изсраха се на метеното - дето се вика.Да не забравяме, че до Бербо в момента няма нито един който поне мъничко да прилича на Балъков.
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
Четвъртото място през 1994 год. е голям успех за българския футбол, но той беше постигнат с голяма доза късмет. Първо извадихме голям късмет когато Костадинов вкара в 90-та минута на "Парк де пренс" и закла "петлите". Те нямаха време да реагират и ние малко щастливо додрапахме до прословутия Мундиал-94 ! На самото първенство започнахме със загуба 0:3 от Нигерия и завършихме с 0:4 срещу Швеция. Две твърде големи плесници въпреки големия успех като цяло. Срещу Германия изиграхме най-добрия си мач, но ми се струва, че немците ни бяха подценили и им беше трудно да се пренастроят след нашите 2 бързи гола в края на мача. На осминафинала имахме късмет, че ни се падна преодолим съперник като Мексико. Бихме ги трудно, с дузпи, за което отново се изисква късмет. Аржентина ни пусна в групите за да избегне първото място, което щеше да ги натресе на Италия. Успяха в плана си, защото първи завършиха нигерийците, които в последствие отпаднаха от италианците. Четвъртото ни място е стечение на няколко щастливи обстоятелства. Не на последно място, нашите тогава играха без грам напрежение, защото още във втория мач изпълниха целта си. А тя беше първа победа на световно първенство.
Над сегашните национали тегне голямо напрежение, породено и от сравненията с онова поколение и от това, че трябва да стигат някакъв си лечков. Като изключим Стоичков и Балъков другите ни национали не бяха нищо особено като спортно-технически качества.
Лечков специално е много назад в сравнение с Бербатов и по отношение на спечелени пари от футбола и спортно-технически качества.
Доста глупаво и нескромно е изказването на Лечков!
Над сегашните национали тегне голямо напрежение, породено и от сравненията с онова поколение и от това, че трябва да стигат някакъв си лечков. Като изключим Стоичков и Балъков другите ни национали не бяха нищо особено като спортно-технически качества.
Лечков специално е много назад в сравнение с Бербатов и по отношение на спечелени пари от футбола и спортно-технически качества.
Доста глупаво и нескромно е изказването на Лечков!

le4kov be6e goliam futbolist...no vijte po kakav na4in pe4eli sliven v parvenstvoto..toi kritikuva nacionali a se pravi na 6ut sled sadiiskite avanti v negova polza 

ЦСКА
Писна ми да плюете Бербатов, аз само искам да напомня финала 2002 в Шампионската лига с ... Леверкузен и загубиха с "див" гол на Зидан и страхотен натиск в края Реал едва устискаха.
Само Стоичков и Костадинов са напреде с материала в това отношение. Лечков никога ама никога не съм го харесвал и смятам че беше футболист от средно ниво и това е.
Но отборчето му дето все го бутат и постоянните му изказвания от глупави до нагли съвсем ми влошиха мнението за него . А и как ги съчетава двете длъжности на кмет и шеф в БФС ей Богу не знам.....?!?
И да не забравяме златното поколение 17.XI.1993 и лято 94 ура, ама лято 98 със Зума стигнахме първи клас като на световното в Чили'62 0:0, 0:1 и 1:6 едва ли има такова повторение на резултати....и тогава коментарите които слушах по радиото, а и от всякъде бяха други....Хайде наш'те и Българи юнаци!!!
Само Стоичков и Костадинов са напреде с материала в това отношение. Лечков никога ама никога не съм го харесвал и смятам че беше футболист от средно ниво и това е.
Но отборчето му дето все го бутат и постоянните му изказвания от глупави до нагли съвсем ми влошиха мнението за него . А и как ги съчетава двете длъжности на кмет и шеф в БФС ей Богу не знам.....?!?
И да не забравяме златното поколение 17.XI.1993 и лято 94 ура, ама лято 98 със Зума стигнахме първи клас като на световното в Чили'62 0:0, 0:1 и 1:6 едва ли има такова повторение на резултати....и тогава коментарите които слушах по радиото, а и от всякъде бяха други....Хайде наш'те и Българи юнаци!!!
МАРКОВ-ВЪН ОТ НАЦИОНАЛА!!!!
ПИША ТЕЗИ РЕДОВЕ В КРАЯ НА ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ,КОГАТО ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ ПОЛУДЯХМЕ ОТ ТОВА,КОЕТО СЕ ВИЖДА НА ТЕРЕНА.НАШИТЕ ПРИЛИЧАТ НА НЯКАКВА БАНДИЧКА,ВОДЕНА ОТ МАЛОУМНИК.ВИЖДА СЕ ЯСНО РАЗЛИКАТА В КЛАСАТА НА ТРЕНЬОРИТЕ.МЕКО КАЗАНО!МАРКОВ ДА СИ ХОДИ!!!ОЩЕ НА ПОЛУВРЕМЕТО!
Re: МАРКОВ-ВЪН ОТ НАЦИОНАЛА!!!!
Съгласен съм! До Второто Полувреме Искаме Нов Тренер!
От утре съм локомотивец!
-
- Контакти:
А тия 11-те манекенчета кво да ги правиме

Бате стига сте гледали треньора, виш че нашите ги мързи да играят... ако ще и дойде сър Алекс пак ще сме така...
Последна промяна от Skruky на 15 окт 2008 20:25, променено общо 1 път.
[center]Аlways faithful to CSKA Sofia
1948[/center]
1948[/center]
да останат само Петков, Тунчев, Илиев, Миланов! Ивелин Попов и Благо - резерви! Другото - пълна скръб!!!! Особено "новия Балъков" -Чав