Футболно съдийство!?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

dakicha
Контакти:

Re: Футболно съдийство!?

Мнениеот dakicha » 13 дек 2009 17:42

Истината приярли е една,съдийството в България начело стози смешник Момировм са напът да унищожат футбола в БЪЛГАРИЯ,това е наи коромпираната и смешна институця в бг.футбола че и кйорав да си ще видиш че тези клоуни се подиграват с трудъ на футболистите.Ас мисля че ако не се вземат мерки до 1г. в българия може и да няма футбол. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

whenblindmancries
Контакти:

Мнениеот whenblindmancries » 13 дек 2009 17:46

Sporter написа:Теренът наистина беше в отвратително състояние. По-добре да бяха отцепили някой булевард и там да гонят топката... Но не това ми направи най-силно впечатление - при условие , че валя от пътък вечер се радвай , че терена не беше пързалка . Какъвто терена за нас , такъв и за вас .

3. Изключително простата публика. Да крещиш "К*рво Гонзо", вместо да подкрепяш собствения си отбор е пълна идиотия. Да не говорим за замерването със снежни топки на футболистите - върхът на простотията.
ние нашия отбор го подкрепихме достойно .... даже ни остана време да обърнем внимание и на вашия .
със снежните топки започнахте първо вие при един корнер изпълнен от Ж.Илиев .
как би коментирал поведението на Гонзо ( не знам дали по тв се е видяло всичко ) , поведението на щаба ви , поведението на резервите ви ( то не бяха средни пръсти .... )
не търсете вината толкова в съдията , а направете обзор на мача - нямахте чисто голово положение , не знам дали имахте една топка изнесена към нападателите като хората . Защитата и вратарчето не ги коментирам
Whitesnake \ Deep Purplе \ ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 13 дек 2009 18:00

dakicha написа:Истината приярли е една,съдийството в България начело стози смешник Момировм са напът да унищожат футбола в БЪЛГАРИЯ,това е наи коромпираната и смешна институця в бг.футбола че и кйорав да си ще видиш че тези клоуни се подиграват с трудъ на футболистите.Ас мисля че ако не се вземат мерки до 1г. в българия може и да няма футбол. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

истината е , че димо курвата иска да унищожи Левски

Потребителски аватар
hisara
Контакти:

Съдийската мафия в България

Мнениеот hisara » 13 дек 2009 18:03

За пореден път един абсолютен некадърник и поръчков палячо се подигра с отбора на народа. И пак мишката Момиров го защитава и хвали. Защото си изпълни поръчката във Варна. Затова ще получи пак висока оценка. А Гонзо пак ще бъде наказан за 1 мач. Тези смешници и малоумници в съдийската комисия трябва да разберат едно - каквото и да правят, който и да изпращат срещу ЛЕВСКИ, никой не ще ни уплаши и никой не ще ни спре. Дошло е време пак да се пребиват съдии, да се чупят ръце и крака, да се режат уши, докато започнат да свирят по правилата. :o :o :o

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 13 дек 2009 18:07

Смещен плач. Ако съдията е единствения виновен, се губи с 1, макс. 2 гола. За 4:1 са нужни и други неща.
Докато разни хора от Младост 5 и 1/2 или Люлин 102 наричат Левски "отбора на народа", няма да чуете добра дума от мен за синия клуб. Самозабравили се ... /айде ще си спестя епитета/.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 13 дек 2009 18:12

Чу ме Господ!Исках да паднете с някакво грешно решение/я/ на съдията за да ви заболи.Да ви заболи така,както нас ни боли през всичките тези години,когато ви подпираха тенденциозно.Вярно е че малко ви ощети съдията-само с един отменен гол,но въпреки всичко ви пусна фъндък при гола ви,който беше абсолютна засада.И каква стана тя?Равносметката имам в предвид.Един гол аванта,един гол отменен.Статуквото се запазва.Да ама нашите четири гола бяха от игра и то БЕЗСПОРНИ!Както и сам мога да прочета,нямате претенции към нито един от тях.Тогава питам аз,за какво ревете?Ще ви дам и отговор.Ревете си по принцип.Защото така сте свикнали.Че и чорбата намесихте в заверата,което ме радва изключително много!Пак си намерихте виновни.Сега са ЦСКА и съдията+Димо и Боби!Как не ви идва на ум че сте безумно слаби и при по-добро стечение на обстоятелствата,нямаше да имате даже и този комплект точки с който завършихте сезона.Сега следва една последна победа над Лацио,стига и там да не ви метне някой съдия или Платини или Бог знае кой.Като ни пляснахте една тройка на Герена и ние имахме претенции за дузпата,ама играхме много слабо.И си го признахме.Защото сме мъже!А вие...Отбора на народа!Не сте никакъв отбор,а сбирщина от мъже в чорапогащи!И това се видя през изминалия сезон.Падна съдийската подкрепа и ви лъсна несъстоятелния отбор.Няма съдийски аванти,няма победи,няма Европа за вас.,,Вечните четири,вече не са абонирани за Европа!"Че и плашат!Кого плашите бе нещастници?Уши щели да режат,глави да чупят.Я се вземете в ръце!Като не ви изнася,преместете си отборчето я в Турция я в Македония или Румъния и си трепете съдии на воля.Ама не ви стиска,нали?Защото там най-вероятно още първата година ще сте в зоната на изпадащите.Най-подпирания отбор-отбора на всички власти умира.И се радвам че съм съвременник на това!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

ave`levski
Контакти:

Мнениеот ave`levski » 13 дек 2009 18:14

uvajaemi fenove na vsi4ki kompleksirani otbor4eta-znam 4e dulgo 4akahte podoben moment,za da izleete cqlata si zloba,i pomiq sre6tu LEVSKI.derzaite-tova 6te vi e posledna radost za dosta dulgo vreme,za6toto kakto znaem,nito 4ervenite bokluci,nito varnenskite caci,nito love6kite seltaci,nito belite pedali,nito 4erveno-4ernite prostitutki,nito edno skapano mizerno otbor4e nqma polojitelen balans sre6tu LEVSKI! ETO ZA6TO ZLOBEETE,ETO ZA6TO OT KEF VI TEKAT LIGITE I SE PODMOKRQTE,NO KAKTO KAZAH-DERZAITE,MNOGO SKORO SINIQT TEROR 6TE SE ZAVYRNE,I TOGAVA PAK 6TE REVETE ;)

naskostaf
Контакти:

Мнениеот naskostaf » 13 дек 2009 18:14

Някой сеща ли се , да се е надавал такъв вой и плач при други съдийски тесли срещу , друг отбор /БЕРОЕ,БОТЕВ,ЛОКО ПД, МИНЙОР и всички без Левски/ и ако някой изп.директор заплашва че първенството няма да продължи ...... НЕ МИ СЕ МИСЛИ. НАЛИ НАРОД СА САМО ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ЛЕВСКИ.ДРУГИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА ГОВОРИМ,ЗА ДРУГИТЕ МОЖЕ ДА ПИШЕ ПО САЙТОВЕТЕ ПО РЕДИЧКО.Батков е прав - айде в Шри Ланка та и ние да не ви пречим пък и Вие да сте по спокойни.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 13 дек 2009 18:15

Ki Cho написа:Смещен плач. Ако съдията е единствения виновен, се губи с 1, макс. 2 гола. За 4:1 са нужни и други неща.
Докато разни хора от Младост 5 и 1/2 или Люлин 102 наричат Левски "отбора на народа", няма да чуете добра дума от мен за синия клуб. Самозабравили се ... /айде ще си спестя епитета/.

Ако бяха зачели гола резултата ставаше 2:1 за Левски на полувремето . Второто полувреме излизаме малко по-затворено (заради картона на Рабех) и мача свършваше по съвсем друг начин , ако резултата до 60-65 мин. остане за Левски - черноморци сами щяха да се откажат .

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 13 дек 2009 18:17

Не ми се връзва някак си, че Тасевски е нарушил правилата и затова да отменят чист гол. Просто, защото той изобщо нищо не е нарушавал. Наистина - не ми е ясно защо отмениха чист гол? Имаше и доста спестени картони за Морето. Но ако Левски имаха не само Бардон, нямаше толкова да реват, а да играят - нещо, което не им се отдава напоследък. Рабех-стограмката си получи най-заслужилия червен картон. Опита се да играе за топката, но не му се получи (може да е бил махмурлия човека :lol: )... Наказание под 3 мача ще е подарък за него! Че съдиите ни са трагикомични, при това второстепенни актьори, си е факт. Но май е крайно време претенциозните ни футболисти и треньори да спрат да се изявяват като ощипани момички, а да играят, въпреки балтиите и обратните отсъждания. Защото в евро-мачовете не са чак такива бабаити и си траят. А тук им идва и сила и цветущо слово. Ето затова, като ни хванат ония, на запад от Калотина и на изток от Свиленград, и ни бият като тъпан на сватба.

Върни се в “Футбол - България”