Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Sporter написа:Теренът наистина беше в отвратително състояние. По-добре да бяха отцепили някой булевард и там да гонят топката... Но не това ми направи най-силно впечатление - при условие , че валя от пътък вечер се радвай , че терена не беше пързалка . Какъвто терена за нас , такъв и за вас .
3. Изключително простата публика. Да крещиш "К*рво Гонзо", вместо да подкрепяш собствения си отбор е пълна идиотия. Да не говорим за замерването със снежни топки на футболистите - върхът на простотията.
ние нашия отбор го подкрепихме достойно .... даже ни остана време да обърнем внимание и на вашия .
със снежните топки започнахте първо вие при един корнер изпълнен от Ж.Илиев .
как би коментирал поведението на Гонзо ( не знам дали по тв се е видяло всичко ) , поведението на щаба ви , поведението на резервите ви ( то не бяха средни пръсти .... )
не търсете вината толкова в съдията , а направете обзор на мача - нямахте чисто голово положение , не знам дали имахте една топка изнесена към нападателите като хората . Защитата и вратарчето не ги коментирам
dakicha написа:Истината приярли е една,съдийството в България начело стози смешник Момировм са напът да унищожат футбола в БЪЛГАРИЯ,това е наи коромпираната и смешна институця в бг.футбола че и кйорав да си ще видиш че тези клоуни се подиграват с трудъ на футболистите.Ас мисля че ако не се вземат мерки до 1г. в българия може и да няма футбол.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ki Cho написа:Смещен плач. Ако съдията е единствения виновен, се губи с 1, макс. 2 гола. За 4:1 са нужни и други неща.
Докато разни хора от Младост 5 и 1/2 или Люлин 102 наричат Левски "отбора на народа", няма да чуете добра дума от мен за синия клуб. Самозабравили се ... /айде ще си спестя епитета/.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта