Черно Море - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Черно Море - ЦСКА

Мнениеот cska_90 » 28 ное 2009 16:16

Rodn1 написа:
cska_90 написа:Определено среден по качество мач-надиграхме морето-те освен един удар с глава други положения нямаха-от своя страна пропиляхме 4-5 изгодни положения,но така е.Добрата новина е че седяхме много добре в защита!!Но се видя лиспата на най-добрите ни халфове -Стоянов и Маркинъос-жалко!!!Дано Берое измълне нещо от Литекс,защото иначе разликата ще стане доста голяма!

Стояхме добре в защита защото тяхното нападение е слабо....

Не смятам така-колкото и да плюете Бранеков-това момче има потенциал-обира всики високи топки,прави много добри шапагати-още малко трябва да поработи върху контрола на топката и да изчисти някой грешки и определено може да се разчита на него в дует с Иванов(ако си върне старат форма)Абе въобще много ми напомня по стил на ГАй!
Изображение

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Re: Да спукаш топкта от блъскане!

Мнениеот gugushito » 28 ное 2009 16:20

момчета,уважавам пената ,но явно толкова си може... повръща ми се вече ...мнайсе мача да гледам тая мъка. той си знае неговото- руи мигел, данчо тъча, светльо некадърното...ами не виждам на какво да се ядосваме. рогатите винаги си имат отдушник- я съдията, я БФС, я мусонните дъждове в малайзия.... обаче ние винаги сме гледали играта и аз мисля, че любо просто не става за такъв отбор,който трябва да бие всеки мач... нека се учи ,нека чете, но в някой друг отбор... ТОВА Е ЦСКА !!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 ное 2009 16:21

Че Гай бил ли е някога добър защитник? :shock: :shock: Много го биваше да рита на месо, ама за футбол... :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 28 ное 2009 16:22

cska_90 написа:
Rodn1 написа:
cska_90 написа:Определено среден по качество мач-надиграхме морето-те освен един удар с глава други положения нямаха-от своя страна пропиляхме 4-5 изгодни положения,но така е.Добрата новина е че седяхме много добре в защита!!Но се видя лиспата на най-добрите ни халфове -Стоянов и Маркинъос-жалко!!!Дано Берое измълне нещо от Литекс,защото иначе разликата ще стане доста голяма!

Стояхме добре в защита защото тяхното нападение е слабо....

Не смятам така-колкото и да плюете Бранеков-това момче има потенциал-обира всики високи топки,прави много добри шапагати-още малко трябва да поработи върху контрола на топката и да изчисти някой грешки и определено може да се разчита на него в дует с Иванов(ако си върне старат форма)Абе въобще много ми напомня по стил на ГАй!

Не си прав още при Иешич ,когато играеше редовно правеше същите безумни грешки....Просто за мен той е за Беласица или някакъв такъв отбор....Имам предвид че за почти 4 години той не е израстнал ама никак....

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 ное 2009 16:23

Cesc Fabregas написа:Че Гай бил ли е някога добър защитник? :shock: :shock: Много го биваше да рита на месо, ама за футбол... :roll:

Идеален беше!
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 ное 2009 16:28

Че е така, така е, но тези журналисти с всеки изминал ден нагнетяват толкова напрежение, че не е истина.

Този по Ринг: Мача между Черно море и ЦСКА завърши 0:0 за Литекс - пффф

Е и ние завършихме с Черно море хикс във Варна, но тогава никой не каза мача завърши 0:0 за ЦСКА.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 ное 2009 16:28

radko piratko написа:Може ли някой да ми каже какво правят в ЦСКА Св. Петров, Руй Мигел, защо е взет Н. Манчев, какво прави в последните мачове Делев, защо Морозс стои резерва, вече не се издържа. То това не мяза на нищо, пълна трагедия.

Защо не продължиш списъка:Тимонов,Ст.Петров.Какво,като цяло,са направили Делев и Платини,след идването си в ЦСКА(не само в последните мачове)Същото се отнася и за Ив.Стоянов.С какво е по-добър К.Янев от юношите,които бяха освободени от отбора?Защо беше привлечен Здр.Чавдаров?За да търка пейката на Ив.Петров ли?

tarator4o
Контакти:

Мнениеот tarator4o » 28 ное 2009 16:38

Честита една точка на господин Пенев

radko piratko
Контакти:

Мнениеот radko piratko » 28 ное 2009 16:40

blue avalanche написа:
radko piratko написа:Може ли някой да ми каже какво правят в ЦСКА Св. Петров, Руй Мигел, защо е взет Н. Манчев, какво прави в последните мачове Делев, защо Морозс стои резерва, вече не се издържа. То това не мяза на нищо, пълна трагедия.

Защо не продължиш списъка:Тимонов,Ст.Петров.Какво,като цяло,са направили Делев и Платини,след идването си в ЦСКА(не само в последните мачове)Същото се отнася и за Ив.Стоянов.С какво е по-добър К.Янев от юношите,които бяха освободени от отбора?Защо беше привлечен Здр.Чавдаров?За да търка пейката на Ив.Петров ли?

Вземат се футболисти, които с нищо не изпъкват пред тези, които ги имаме, е това не мога да го разбера, да се хвърлят пари на вятъра при положение, че ги нямаме.

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 28 ное 2009 16:59

Л.Пенев:„Аз специално съм доволен от играта и поведението на целия отбор. Като цяло много добре играхме и съжалявам, че не успяхме да спечелим 3 точки, но все пак увеличаваме нашия актив с една точка”,

Найстина,страхотна игра на ЦСКА...

Върни се в “ЦСКА”