Дискусии и мнение за дербито!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Дискусии и мнение за дербито!

Мнениеот Fallen_Angel » 01 ное 2009 09:28

BLaNCo_NeGrO написа:
theprideofplovdiv написа:Нека тук дискутираме мача.Аз лично мисля,че сами се бихме,защото имаме по-добри играчи,но треньора ни е слаб.Въпроса е,че това недоразумение трябва да се поправи като се почне от Галя Топалова.Честита победа на Ботев.

А ве брато, ти си за хоспитализиране! "Честита победа на ИТАЛИЯ, над България"-както каза един уважаван от всички журналист!

Колкото ние сме "Италия", толкова и вие сте "България". Години наред ползвате наемници извън Бг, но явно само за вас е "позволено", за нас - не може, нали...

Тук има разни историци и статистици, нека някой от тях си сложи ръка на сърцето и да извади статистика последните 10-12 години, когато се имате за "хегемон" в Пловдив колко чужденци сте ползвали, колко българи. И колко ние, респективно.

Иначе стана корав мач, имахте един период, в който можеше да го решите, но наистина и двата отбора играха практически без нападатели. В началото някой спомена, че е срамота публиката да не прави ексцесии, а долу, на терена да има такива - съгласен съм с тях. Арсов, Акалски и Кики трябва да отнесат много сериозни наказания. Персонални такива.

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 01 ное 2009 10:17

theprideofplovdiv написа:
maximalniq написа:Според мен точно във футболистите ви е проблема.

Така ли?А кой стана 6-ти миналата година?

Година с година не си приличат.Ти знаеш много добре за какво говоря (пример Левски)
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 01 ное 2009 12:25

mfca написа:
Да бе, верно, направо в групите на ШЛ да почва Ботев а!?

Идеята не е лоша! И аз съм "за"!
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 01 ное 2009 12:36

Вижте това видео от боя:
http://ring.bg/multimedija/kak-lilcho-a ... ko-pd.html
След като го видях не съм склонен да обвинявам Дани и Киро, след като дебелия Грилчо ЗАПОЧВА цялата работа. И моралните апостоли, които веднага обвиниха 2 млади момчета и ги изкараха едва ли не проблема на футбола, да го духат. Киро , Дани трябваше повече токати да вкарате на дебелото прасе....

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 01 ное 2009 12:38

plovdivram написа:
като цяло на терена нестана нищо футболно почти,много битка с малко фантазия. Все пак Ботев наказа затворената игра на Локомотив. А за тея изпълнения накрая нямам думи просто -сега и двата отбора със жестоки санкции ,заради един погрешно разбран жест от Акалски и тъпо изпълнение на Кики.

Пичове, защо навсякъде говорите само за Акалски и Кики?!! Кажете според вас как започна всичко бе майна?!!! Със сигурност ИНЦИДЕНТА не започна със забиването на знамето и последвалата случка с нахлулия фен!!! Определено там пред вратата на Ботев се случи нещо, от което започна всичко.... Имаше някакви хора /със сигурност не футболисти/, които си разменяха някакви реплики с нашите футболисти и след това започнаха да се дърпат... даже един от футболистите ви, който се бе съблекъл до кръста /на мен ми заприлича на Морини, но мога и да греша/ доста активно се включи!!! След това нещата малко поутихнаха, за да се стигне до "изпълнението" на Кики и последвалата "история"!!! Още повече никой не казва за разбитото лице на Минчо Минчев!!!

Е вече ми писна да ти чета словоизлеянията ,така както на тебе са ти удобни :evil: Бях свидетел на случката от самото й начало и ще ти кажа,че за ВСИЧКО случило се на терена след мача са виновни Аналски и Кики-рики!!!
Бифи искаше да поздрави Кики-рики и го плясна приятелски по врата(не се хващай за думата плясна моля те :!: ) и му подаде ръка да го поздрави,а малкия "каратист" се накокошини,след което "великана" Аналски налетя и започна да блъска Бифи!!!
След това всички знаем какаво се случи!!!
P.S В никакъв случай не оправдавам действията на Лилчо :!:

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 01 ное 2009 12:48

kamenitza написа:
plovdivram написа:
като цяло на терена нестана нищо футболно почти,много битка с малко фантазия. Все пак Ботев наказа затворената игра на Локомотив. А за тея изпълнения накрая нямам думи просто -сега и двата отбора със жестоки санкции ,заради един погрешно разбран жест от Акалски и тъпо изпълнение на Кики.

Пичове, защо навсякъде говорите само за Акалски и Кики?!! Кажете според вас как започна всичко бе майна?!!! Със сигурност ИНЦИДЕНТА не започна със забиването на знамето и последвалата случка с нахлулия фен!!! Определено там пред вратата на Ботев се случи нещо, от което започна всичко.... Имаше някакви хора /със сигурност не футболисти/, които си разменяха някакви реплики с нашите футболисти и след това започнаха да се дърпат... даже един от футболистите ви, който се бе съблекъл до кръста /на мен ми заприлича на Морини, но мога и да греша/ доста активно се включи!!! След това нещата малко поутихнаха, за да се стигне до "изпълнението" на Кики и последвалата "история"!!! Още повече никой не казва за разбитото лице на Минчо Минчев!!!

Е вече ми писна да ти чета словоизлеянията ,така както на тебе са ти удобни :evil: Бях свидетел на случката от самото й начало и ще ти кажа,че за ВСИЧКО случило се на терена след мача са виновни Аналски и Кики-рики!!!
Бифи искаше да поздрави Кики-рики и го плясна приятелски по врата(не се хващай за думата плясна моля те :!: ) и му подаде ръка да го поздрави,а малкия "каратист" се накокошини,след което "великана" Аналски налетя и започна да блъска Бифи!!!

Потвърждавам, че така стана. Бях много близо и за късмет с другарите около мен обсъждахме точно, кой кого поздравява. Започнаха да бутат помощника, а нашия само гледаше с невярващи очи какво му се случва и отстъпваше. Смятайте какво бутане беше, щом до момента, в който ЛилЮ се намеси бяха стигнали от резервната скамейка до половината на терена.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 01 ное 2009 12:49

kamenitza написа:
plovdivram написа:

Виж горното видео и тогава коментирай. В момента, в който дебелото прасе удря наши, няма нито бой, нито нищо. Също онова гомно, голо до кръста в жълто(предполагам Витанов) е още по/виновен от Дани и Киро. Преди да раздавате правосъдие, вижте фактите. Покажи ми видеото, където Кики почва боя? И даже да е така, в момента в който прасето скача на наши, няма нито бой, нито нищо и всичко щеще да е ок. Обаче аз не виждам нито един папагал в групата в която се хвурлят прасето и голия до кръст селяндур..... За мен провокатора сега е ясен и трябва да си понесе наказанието, а това че 2 млади момчета, младежки национали с гореща кръв след това си губят нервите е друг въпрос. Не знам дали ще накажат Киро и Дани, но ако накажат тях, вас трябва да ви извадят от професионалния футбол.

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 01 ное 2009 13:01

Виж горното видео и тогава коментирай. В момента, в който дебелото прасе удря наши, няма нито бой, нито нищо. Също онова гомно, голо до кръста в жълто(предполагам Витанов) е още по/виновен от Дани и Киро. Преди да раздавате правосъдие, вижте фактите. Покажи ми видеото, където Кики почва боя? И даже да е така, в момента в който прасето скача на наши, няма нито бой, нито нищо и всичко щеще да е ок. Обаче аз не виждам нито един папагал в групата в която се хвурлят прасето и голия до кръст селяндур..... За мен провокатора сега е ясен и трябва да си понесе наказанието, а това че 2 млади момчета, младежки национали с гореща кръв след това си губят нервите е друг въпрос. Не знам дали ще накажат Киро и Дани, но ако накажат тях, вас трябва да ви извадят от професионалния футбол.[/quote]

На очите си ли да вярвам или на видеото което хваща инцидента по късно от същинското му начало :?: :?: :?:

Потребителски аватар
ktulu:

Мнениеот ktulu: » 01 ное 2009 13:02

staria написа: това че 2 млади момчета, младежки национали с гореща кръв след това си губят нервите е друг въпрос.

"Двете мили млади момченца..." Още малко и ще се разплача...Кой е дал право на тоя боклук кики-рики да забива знаме,а??? При това с мутрата на селския??? Нещастници...
///// Gialloneri /////

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 01 ное 2009 14:30

Добре че им дадахме мача на папагалите, малко да живнат, но и тази победа няма да ги спаси от сигурната СМЪРТ която ги преследва. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”