И само ЦСКА ОБИЧАМЕ!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

icanmecan

Re: И само ЦСКА ОБИЧАМЕ!!!

Мнениеот icanmecan » 23 окт 2009 12:22

Aqua_Blue написа:
zaleza1 написа:
tprodanov написа:Zalez, не видях нещо да ви прави по-силни. Видях, че след първия гол А и В спряха да пеят, а Г почна да мънка. След втория гол пееше единствено Дучето. Беше нещо като моноспектакъл. Да му бяхте поднесли цветя накрая поне, като на истински концерт.

Еми братле кво да се направи вярно е стана ни гадно поспряхме да пеем.Това е нормално като гледаш безидеина игра,а си се готвил за този мач като на война и си се надъхвал цял ден чакал си да доиде заветния миг и какво накрая излизат шепа футболисти които грам дори не показазват емоцията и ентусиазма който ти си изпитвал през целия ден и ти застава една буца на гърлото,мисла че знаеш как е.Просто ти става тъпо.Разбирам да го имаше желанието да кажа евала .но и това не видях.Няма значение в неделя пак сме на стадиона.

Само публиката сме на нивото на големите.
А там ви превасхождаме с Лацио и при 4:0 пеехме все едно ние водим с толко.

Ма човек вие сте свикнали да ви бият в европа който ви хване а напоследък и тук на вас ви е все едно да ли биете или падате ако биете добре ако не нищо ново ето от там идва разликата ние не сме свикнали да губим а като губим зависи как тъй че аз си знам а и не съм очаквал да бием снощи просто защото играта ми малко по ясна.И си знам че футбол нямаме а нямаме защото голям футбол се прави с големи пари.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 23 окт 2009 12:25

icanmecan написа:Ма човек вие сте свикнали да ви бият в европа който ви хване а напоследък и тук на вас ви е все едно да ли биете или падате ако биете добре ако не нищо ново ето от там идва разликата ние не сме свикнали да губим а като губим зависи как тъй че аз си знам а и не съм очаквал да бием снощи просто защото играта ми малко по ясна.И си знам че футбол нямаме а нямаме защото голям футбол се прави с големи пари.

А вие, евроколоса, сте свикнали само да печелите ли? Кога пък за последно пробихте в Европа, кога пък свикнахте да печелите?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Aqua_Blue
Контакти:

Мнениеот Aqua_Blue » 23 окт 2009 12:26

bigbonusprize написа:
tprodanov написа:
При 0-4 на мача с Лацио да видя някой да спре да пее? Сещаш ли се каква е разликата? Ние пеем само за победа :)

Какво говориш...20минути след края на мача сектор-а беше пълен и не спираше да пее. Ето това се казва народна любов, въпреки резилите!

Те са свикнали да си ходят 20 минути преди края на мача какво да им обясняваш. :lol:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 окт 2009 12:26

Не знам как сме свикнали, като дори и сега, коефициента ни е два пъти над вашия???

И не е въпрос на навици, въпроса е, че като победата на отбора е единственото, което ти носи щастие, ясно е, че ще искаш само победи. А когато си се постарал със собствени успехи да си носиш щастието, тогава можеш да пееш и при загуба, можеш просто да си обичаш отбора. Туй то, лесно е - разлика в двата сектора има, и тя е голяма.

zaleza1
Контакти:

Мнениеот zaleza1 » 23 окт 2009 12:28

Далеч съм от мнението че се ходи на стадиона за да се подкрепя само отбора а не футболистите.Та нали за тях дера гърло за да ги надъхам за да им покажа че не са сами.Аз и в нас мога да си пея за ЦСКА то е ясно че обичам отбора.Но какво ми дават футболистите от този отбор.Настинка загуба на пари и прегракнало гърло.Стига с тези заяждания и умраза.В Европа не става така става със сърце и воля като ги няма кофти като ги има радост това е.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 окт 2009 12:29

Тук е въпроса - а какво ти им даваш на футболистите, за да ти дават те?

zaleza1
Контакти:

Мнениеот zaleza1 » 23 окт 2009 12:31

tprodanov написа:Не знам как сме свикнали, като дори и сега, коефициента ни е два пъти над вашия???

И не е въпрос на навици, въпроса е, че като победата на отбора е единственото, което ти носи щастие, ясно е, че ще искаш само победи. А когато си се постарал със собствени успехи да си носиш щастието, тогава можеш да пееш и при загуба, можеш просто да си обичаш отбора. Туй то, лесно е - разлика в двата сектора има, и тя е голяма.

Да има я и се видя на мача с вас..... на Васил Левски с приблизително равна публика не се чухте защо?
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

icanmecan

Мнениеот icanmecan » 23 окт 2009 12:32

bigbonusprize написа:
icanmecan написа:Ма човек вие сте свикнали да ви бият в европа който ви хване а напоследък и тук на вас ви е все едно да ли биете или падате ако биете добре ако не нищо ново ето от там идва разликата ние не сме свикнали да губим а като губим зависи как тъй че аз си знам а и не съм очаквал да бием снощи просто защото играта ми малко по ясна.И си знам че футбол нямаме а нямаме защото голям футбол се прави с големи пари.

А вие, евроколоса, сте свикнали само да печелите ли? Кога пък за последно пробихте в Европа, кога пък свикнахте да печелите?

Е за разлика от теб аз не гедам футбол от 1990 година ти помниш ли тази година кой бихте за последно и да има разлика между двата сектора хора сме нии животни сте вие аиде ебете си маиката :)

Aqua_Blue
Контакти:

Мнениеот Aqua_Blue » 23 окт 2009 12:34

Две нови спортни дисциплини измислиха родните ни грандове. И двете са разновидности на популярната тласкане на гюле. Левски направи първи неуспешен опит на „оттласкване от дъното“. ЦСКА се пробва все по-успешно в „потъването на гюле“.

До този момент „сините“ с небивала успеваемост дълбаеха пясъка. Снощи в Залцбург краката им се отделиха за кратко, но после земното привличане пак ги закова при дънните риби. Оттук-нататък тренировките на Левски би трябвало да протичат основно по следния начин: Гонзо нарежда на играчите да щутират последователно от 30, 20, 10 и 1 метър разстояние от вратата. Докато някой я уцели. Защото до този момент те успешно мерят красивите трибуни на европейските стадиони и грозните писти на нашите. Белким някой някога ритне във вратата. И да не забравя - да се пита УЕФА дали гредите не могат да се отстранят от правилника. Врати без греди, ако е възможно...Другото упражнение трябва да бъде центрирания и удари с глава. До този миг не знаем как се справят „сините“ с този компонент от играта, за да дадем оценка. И задължително през зимния трансферен прозорец да бъдат привлечени високи, снажни и физически силни футболисти. Без значение от техните постове.

ЦСКА бе надборен, надскочен, надтичан и, ако ми позволите новия глагол, „надкомбиниран“ от Базел. Изобщо надигран по всички показатели. Трябва да ви призная, че докато гледах мача, си мислех, че нашите грандове би следвало да изглеждат именно като швейцарците снощи. Така си ги представям в моите много-много оптимистични мечти. А междувременно ЦСКА потъва надолу като гюле. Любо Пенев усети тенденцията навреме, но засега не може да я стопира. Даже отдолу, на дъното, от сегашната червена позиция вече се вижда нещо синичко.

А иначе и Левски, и ЦСКА са убедително последни в групите си. Там им е мястото! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 окт 2009 12:36

zaleza1 написа:
tprodanov написа:Не знам как сме свикнали, като дори и сега, коефициента ни е два пъти над вашия???

Да има я и се видя на мача с вас..... на Васил Левски с приблизително равна публика не се чухте защо?

На кой мач точно? Щото аз помня дербита от 20 години насам, и се сещам за две, в които евентуално може да сте ни надвикали?

Айсмен, като ти видя изказа, правописа и ценностите, хайде да не говорим за хора и животни, щото изобщо не изглежда да покриваш минималните изисквания за хомосапиенс.

Върни се в “ЦСКА”