Титан обмисля смяна на името на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Титан обмисля смяна на името на ЦСКА
Все пак името ЦСКА ще остане със или без АС-23,така че няма проблем.Но според мен нека първо босовете да докажат че милеят за отбора и после да му сменят името,иначе аз им вярвам и нямам нищо против!
Прочетох внимателно всички постове, прегледах и други форуми и ще ви споделя и мойто мнение.
ЦСКА си е абсолютен наследник на АС 23. Това, че властоимащите са се постарали да се скъса връзката е друг въпрос.
Просто през всички тези години отборчето на властта се казва Левски. Баба ви Цола е вътре, да не говорим, че Сталин ви е бил почетен президент, да не говорим за Тато, Батето......... много са! Дори и в днешни дни властта се постара ПФК ЦСКА да няма нищо общо с армията, по тази причина плащаме и наем за стадиона и базата. Виждате ли колко хитричко го направиха - "да вие сте си ЦСКА с всички успехи от преди време обаче, юридически ви късаме връзката с армията"... .
Гледах и едно много добре изпипано интервю от синята ПРО БГ (тв 2) и двамата отричат връзката, но чуйте какво се споменава в интевюто мимолетно така, лекичко между минута 2,25 и 2,40 ето ви го линка, вероятно някой от вас го е гледал : http://www.vbox7.com/play:3349471d
Ами след като ЦСКА е основан от обединението на Чавдар и Септември при ЦДВ, а Септември е продължение на АС 23, какво търсите и ровите повече всичко е ясно - част от ЦСКА си е точно АС 23. Напълно ми е ясно и каква е целта на Титанци - да добият собственост на Българска армия към ПФК ЦСКА, което е напълно нормално. През цялата наша история към абревиатурата ЦСКА е имало различни допълнения - Червено знаме, Септемврийско знаме... какво пречи сега да бъде добавено АС 23. Никой не говори за смяна на името. Като човек, който си спомня "Армията" с дървените седалки и без осветление и е гледал на живо Жоро Денев, Боре Средков, Спас, Цецо Йончев...... напълно подкрепям идеята ЦСКА да добави в името си АС 23.
Но почти съм сигурен, че Левскарската власт, в това число и съдебната няма да допусне такова нещо.
ЦСКА си е абсолютен наследник на АС 23. Това, че властоимащите са се постарали да се скъса връзката е друг въпрос.
Просто през всички тези години отборчето на властта се казва Левски. Баба ви Цола е вътре, да не говорим, че Сталин ви е бил почетен президент, да не говорим за Тато, Батето......... много са! Дори и в днешни дни властта се постара ПФК ЦСКА да няма нищо общо с армията, по тази причина плащаме и наем за стадиона и базата. Виждате ли колко хитричко го направиха - "да вие сте си ЦСКА с всички успехи от преди време обаче, юридически ви късаме връзката с армията"... .
Гледах и едно много добре изпипано интервю от синята ПРО БГ (тв 2) и двамата отричат връзката, но чуйте какво се споменава в интевюто мимолетно така, лекичко между минута 2,25 и 2,40 ето ви го линка, вероятно някой от вас го е гледал : http://www.vbox7.com/play:3349471d
Ами след като ЦСКА е основан от обединението на Чавдар и Септември при ЦДВ, а Септември е продължение на АС 23, какво търсите и ровите повече всичко е ясно - част от ЦСКА си е точно АС 23. Напълно ми е ясно и каква е целта на Титанци - да добият собственост на Българска армия към ПФК ЦСКА, което е напълно нормално. През цялата наша история към абревиатурата ЦСКА е имало различни допълнения - Червено знаме, Септемврийско знаме... какво пречи сега да бъде добавено АС 23. Никой не говори за смяна на името. Като човек, който си спомня "Армията" с дървените седалки и без осветление и е гледал на живо Жоро Денев, Боре Средков, Спас, Цецо Йончев...... напълно подкрепям идеята ЦСКА да добави в името си АС 23.
Но почти съм сигурен, че Левскарската власт, в това число и съдебната няма да допусне такова нещо.
Против смяната на името съм твърдо. По-важно е след като армията се отказа от ЦСКА да измислим нова идея за тези четири букви. Например Централен Софийски или спортен Клуб "Атлетик". Така остава и ЦСКА и връщане към АС-23. Сигурен съм, че могат да се измислят и по-добри предложения!!!
Тц Тц Тц
Стига глупости ЦСКА си е ЦСКА и смяна на името не може и не трябва да има!
Да така е ....... или пък примерно АС 23 е спечелил 3 титли а ЦСКА са спечелили 20 ....... за мен това е глупаво от страна на Титан
- Lieutenant Randall
- Контакти:
vankata написа:Прочетох внимателно всички постове, прегледах и други форуми и ще ви споделя и мойто мнение.
Просто през всички тези години отборчето на властта се казва Левски. Баба ви Цола е вътре, да не говорим, че Сталин ви е бил почетен президент, да не говорим за Тато, Батето......... много са!
Като човек, който си спомня "Армията" с дървените седалки и без осветление и е гледал на живо Жоро Денев, Боре Средков, Спас, Цецо Йончев...... напълно подкрепям идеята ЦСКА да добави в името си АС 23.
Боже-е, колко мъка има по този свят, Боже-е!

6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!
Lieutenant Randall написа:vankata написа:Прочетох внимателно всички постове, прегледах и други форуми и ще ви споделя и мойто мнение.
Просто през всички тези години отборчето на властта се казва Левски. Баба ви Цола е вътре, да не говорим, че Сталин ви е бил почетен президент, да не говорим за Тато, Батето......... много са!
Като човек, който си спомня "Армията" с дървените седалки и без осветление и е гледал на живо Жоро Денев, Боре Средков, Спас, Цецо Йончев...... напълно подкрепям идеята ЦСКА да добави в името си АС 23.
Боже-е, колко мъка има по този свят, Боже-е!Пропусна Милко Балев и Добри Джуров, сигурно и те са били левскари
Няма да те занимавам с други имена, щото като гледам за кои футболисти се хвалиш, че си гледал на живо, явно си още доста млад и зелен
А за собствеността на стадиона си толкова прав, колкото и ако аз, влизайки у вас и избивайки цялото ти семейство, автоматично ставам собственик на дома ви
Я да те питам аз. Начи жениш се, а жена ти има апартемент, имате деца след време и след 50 години някой казва на децата ти тоя апартамент не е ваш. Той е на майка ти. Айде сега ми плащайте наем. Погледни историята. Там никъде не пише, че АС 23 е закрит. Просто се обединява с "Шипка-Победа" и "Спартак" (Орландовци) и създават "Чавдар". След това "Чавдар" се обединява с "ЦДВ". "ЦДВ" с "Септември". И така на 5.5.1948.г. е създаден „Септември при ЦДВ“ който всъщност е ЦСКА. Още вярваш ли си, че някой е затрил АС 23?
[center]
[/center]