Ботев спретна контрола с Родопа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Ботев спретна контрола с Родопа

Мнениеот Fallen_Angel » 08 окт 2009 22:10

botev forever написа:Ако не гледаме фактите,кажи ми какво да гледам?

Ами ти сам се позоваваш на разговор с Малу, с назидателен тон, и в следващия момент, като усети, че е имало и друг там, и изведнъж обърна плочата!

Манипулираш, това се опитвам да ти кажа! Пловдив Пее е прав - Малу спомена, че може дори и на мача с ЦСКА да няма екипи.

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 08 окт 2009 22:12

PLOVDIV PEE 1912 написа:Малу каза ,че може и до мача с цска да няма екипи.

Невъзможно е до мача с ЦСКА да няма нови екипи,защото Енрико Пичионе е искал да горе тези след мача с Локо София,но феновете не са дали с мисълта ... "Невъзможно е да горите емблемата на Ботев",затова те избраха друг начин - да ги хвърлят на феновете в Надежда ... Другите(резервните) екипи по непотвърдена информация вече не съществуват ... Ако е така няма със какво друго да играят :)

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 08 окт 2009 22:12

yasen_ov4arov написа:Fallen_angel :Така като гледаш супер контролата с Родопа,която сме уговорили има ли промяна?Може и с Марица да чукнем една :roll: .Мнооого много лошо почва да ми мирише на партенка (точно бях станал 50/50 )...Последно значи заплатите на служителите не са платени така ли?Утре ако не излязат с нови екипи май цялата караница ще се обезсмисли :roll: .
П.С:този ник от къде си го измисли?

Не се опитвам да защитавам на всяка цена "Сделка или не". Просто от едностранчиво представяне на неща, на които съм бил свидетел, ми се гади...

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 08 окт 2009 22:13

dagger1912 написа:

Невъзможно е до мача с ЦСКА да няма нови екипи,защото Енрико Пичионе е искал да горе тези след мача с Локо София,но феновете не са дали с мисълта ... "Невъзможно е да горите емблемата на Ботев",затова те избраха друг начин - да ги хвърлят на феновете в Надежда ... Другите(резервните) екипи по непотвърдена информация вече не съществуват ... Ако е така няма със какво друго да играят :)

"Може", а не "няма да има". Човека каза, че е почти сигурно, но все пак може и да няма.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 08 окт 2009 22:15

dagger1912 написа:

И това инфо е от.....
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

botev forever

Мнениеот botev forever » 08 окт 2009 22:16

Fallen_Angel написа:
botev forever написа:Ако не гледаме фактите,кажи ми какво да гледам?

Ами ти сам се позоваваш на разговор с Малу, с назидателен тон, и в следващия момент, като усети, че е имало и друг там, и изведнъж обърна плочата!

Манипулираш, това се опитвам да ти кажа! Пловдив Пее е прав - Малу спомена, че може дори и на мача с ЦСКА да няма екипи.

От кога истинита служи за манипулация?Каво иизлъгах за разговора с Малу?Не знам кой точно си,но аз бях на разговора с него.Питай ме за подробности от разговора.Разбери,просто тълкувай фактите такива каквито са.Не ме атакувай неправомерно!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 08 окт 2009 22:18

botev_1912 написа:Добре де форевъре - кажи какво искаш да докажеш с твойте факти?

Ако смяташ, че Ботев не е продаден - ОК - твое право е да мислиш каквото си искаш!

Но ако наистина мислиш така - какво си правил на мача в Надежда?

Форевъре - сам се цитирам за да ти задам отново тези мои въпроси!!!!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 08 окт 2009 22:18

botev_1912 написа:
dagger1912 написа:

И това инфо е от.....

Четох го тука по форумите на Ботев,но немога да ти кажа точно къде ... порови се ако искаш

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 08 окт 2009 22:20

botev forever написа:От кога истинита служи за манипулация?Каво иизлъгах за разговора с Малу?Не знам кой точно си,но аз бях на разговора с него.Питай ме за подробности от разговора.Разбери,просто тълкувай фактите такива каквито са.Не ме атакувай неправомерно!

Моля ти се, не ми се спори с теб. Това, което ти казваш е част от разговора, преднамерено премълча другата и чак после се "сети" че имало и още.

Пиши каквото си искаш.

botev forever

Мнениеот botev forever » 08 окт 2009 22:23

Форевъре - сам се цитирам за да ти задам отново тези мои въпроси!!!![/quote]
Преди да ти отговоря искам най-напред да коментираш посочените от мен факти:1.Телефоните са спрени от 10 дни.2.Българите в клуба не са взели от 6 месеца заплати.Отбора тренира на колежа поради липса на пари.3.Няма пари за витимани за футболистите.4.Няма екипи.

Върни се в “Ботев”