Декларация на ЦСКА по повод обвиненията на Тодор Батков
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Декларация на ЦСКА по повод обвиненията на Тодор Батков
кога е края на вечерта ?
tprodanov написа:viroglav написа:Истинският отговор няма да дойде от Титан. Скоро ще приключи една ревизия, резултатите от която се очакват отдавна. Вече повече от година ревизират един отбор от Подуене, на Бай Ганьо чифлика. В началото на годината бяха открити измами за повече от 10 млн. лева. Укрити данъци, осигуровки върху заплати + премий от по 350, 400 лева, при реални 30, 40 хиляди лева. Досега Доган и Станишев им правеха чадъри върху престъпленията, но може би е дошло времето, когато истината ще излезе наяве. Също така и как са взимали лиценз за участие в ЕКТ от БФС, при положение, че анексите към договорите на футболистите ясно говорят, че не са били плащани реални данъци през последните 20 години и т.н. и т.н. Може би ще е реален вариант след изваждането на фактите от ревизията, визираната собственост на Мустачко, както го наричат на галено феновете му, да излезе от професионалния футбол въобще поради невъзможност да си плати задълженията. Ама ще видим докъде ще се простре правдата, все пак се намираме в "абсурдистан". А след ревизията на отбора ще дойде и ревизия на едни заменки на кон за кокошка в полза на 51 годишния баровец...
http://www.vestnikataka.com/forum/index ... ic=12132.0
Хайде сега умнико, искам да ми посочиш, къде точно е проблема, аз да осигурявам работниците си на 450 лв по трудов договор и да им плащам 20000лв по граждански? Много ги знаете тука нещата с копи пейст, ама ае да видим малко мозъчен напън?
ПП Пуканке, тебе още веднъж те приканвам, да ми покажеш кой и къде точно защитава мустака, което го твърдиш във всеки твой мозъчен напън?
Тука пич се оака яко,замълчи малко поне.
чакам примера, като съм се оакал нека аз се избърша? Факти?
tprodanov написа:чакам примера, като съм се оакал нека аз се избърша? Факти?
Ако иска и 1 000 000 да му дава,тази сума не се освобождава от данък
ако е по граждански договор данъци и осигуровки са за сметка на работника,а не на работодателя, стига в договора да не е посочено друго.
След като всичко в Левски е кристално чисто,защо толкова се бави ревизията .След нея ще призовели вашият шаман за разкриване на данъците като Черноморец.
masona84 написа:След като всичко в Левски е кристално чисто,защо толкова се бави ревизията .След нея ще призовели вашият шаман за разкриване на данъците като Черноморец.
Не знам на кого викаш шаман, май си сбъркал нещо. Но не разбрах, къде е оакването и какво ми пречи да изплащам по граждански договор колкото си искам? Нали беше много сигурен нещо?
downlow написа:ако е по граждански договор данъци и осигуровки са за сметка на работника,а не на работодателя, стига в договора да не е посочено друго.
Абсолютно.Но мислиш ли че някой футболист би се съгласил на този вариант.Айде да се провери колко данъци е платил примерно Гонзо за последните 3 години,или 1 няма значение
masona84 написа:downlow написа:ако е по граждански договор данъци и осигуровки са за сметка на работника,а не на работодателя, стига в договора да не е посочено друго.
Абсолютно.Но мислиш ли че някой футболист би се съгласил на този вариант.Айде да се провери колко данъци е платил примерно Гонзо за последните 3 години,или 1 няма значение
Тук става въпрос за Левски или за футболистите, които са минали през Левски? Щото МАЙ има разлика?
Проданов, няма нужда да се палиш и да си хабиш нервите. Тези неща не са насочени против теб и съфеновете ти. Това са общоизвестни истини, не търпящи опровержение. Не мога да разбера за какви "законови" действия говориш спрямо разликите в заплатите и те съветвам да не задълбаваш в материята, ако не ти е позната до болка, защото ще навредиш на егото си, което демонстрираш напоследък във форума. Що се отнася до обвинението за копи/пейста, не е насочено към моите постове надявам се... Ако обаче е така, това може само да ме ласкае. Ако обаче ще се поставяш, като амбразура пред личността на г-н Батков успех, ще ти е нужен.