Футболистчето Кривия къде ще играе?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Футболистчето Кривия къде ще играе?

Мнениеот MORSKI » 01 окт 2009 21:43

4MVN написа:Няма да триеш ,мненията на хората това ,4е на теб не ти харесва нещо не озна4ава ,4е трябва да се налагаш ще те еба в модератора.4УЛИ МЕ ,ХАЙДЕ БЪРЗО ТРИЙ ,4Е Е ГРОЗНО,,,,,МАЛУМНИК..

[offtopic]Ти чуваш ли се бе????
Айде не говори без да знаеш- ти да не си мсилиш,че само аз съм модератор!!!
Ние сме екип от поне 10 човека!!! Защо реши,че само аз мога да ти трия мнението не знам...Ама поведението ти е за бан!!!
Нямаш право да обиждаш когото и да е било във форума, камоли модератор...
Щом са преценили да ти трият мнението е имало защо!!!
С тези си 5 мнения явно си нов- да знаеш в този форум псуване и обиди не се толерират!!!
И за тези си думи ще си останеш с петте мнения!!!
Така ще говоирш на друг да ти е ясно!!!
ИЗБИВАЙ КОМПЛЕКСИ ДРУГАДЕ!!!
И за твое сведение нищо не съм трил понеже цял ден не съм бил пред компютъра!!!
Ей сега сядам и се хванах за главата като ти видях писаниците...
Другия път когато обвиняваш някого, поне провери наистина ли той стои зад тези действия....
Ама с това си нахалство не да ти изтрият мненията- бан заслужаваш!!!
И го получаваш!!!
Сърди се на себе си....
А и , аз да съм се научил да пиша...Аз може и да разместя буквите в бързината(което не е незнание), но поне знам, че не се пише малУмник, а МАЛОУМНИК.....

И ще си слагам каквато емблема си искам, живеем в демократична държава....
Проблем ли има??? Лично аз не виждам никакъв....[/offtopic]

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 12 окт 2009 16:09

Бившият халф на Черно море Александър Александров заяви, че не изключва възможността да приключи с футбола, при положение, че не си намери нов отбор до зимата. Кривия добави още, че всички знаят неговото желание, а то е да се върне в Левски.

"Всички знаят моето желание, а то е да се върна в Левски. Бях близо до "Герена" преди три месеца, тъй като тогавашното ръководство ме искаше. На този етап обаче никой не ме е търсил. Не изключвам възможността да приключа с футбола, ако не си намеря нов отбор до зимата. Но с това се занимава Лъчо Танев", заяви техничният полузащитник.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

mokana
Контакти:

Мнениеот mokana » 13 окт 2009 00:36

незнам колко го е яд кривия,че не е в левски от лятото но наще ги е яд двоино че не го изтъргуваха .Сега хем го няма хем и кинти не взеха.Юруков и тои е аут до лятото и кои ще организира играта....... то за това е такъв хауз.Не купят ли свестен халф,маика ни жална.Акривия каде ще играе кво значение има за нас.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 13 окт 2009 10:07

Кривия супер много го е яд,че не си седна на **** и говореше за Левски само.Според слуховете заплатата му тука беше 9 000 евро на месец.Абсурдно е да му дадат и 1/3 от това където и да било,какво говоря,даже и 1/4 никой няма да му даде.Яд го е Кривия,усещам,но това е положението.Ние също губим,но в дългосрочен план може би спечелихме.Покрай Кривия сега ще напъдят и останалтие дъртаци като Милен,Наката и Лазаров,ще наложат младите таланти...е,тази година не,но догодина може би ще берем плодовете.Левски трябва да са луди да го вземат,не защото не е добър,а защото е ненужен.Ако го вземат какво?Ще сложат Гаджев на пейката,Сърмов,Балтанов?Там има място за 1 опитен играч - Е Бардон ли,Симонович ли,Йовов ли?Ами те и сега са им премного дядките,но да спират развитието на младите,за да изкара Кривия 1-2 сезона-глупаво е.Ей това Сашо хич не го взе под внимание,както и,че Гонзи директора смята да се връща.Е,те стават 7 човека над 33 години така титуляри :mrgreen: ....смешна работа,Кривия цял живот ще го е яд,че си замина от Тича и вече гледам го е яд :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 13 окт 2009 10:45

Стрелец,за пореден път ми вземаш думите от устата.Искам да добавя,че Алекс направи голяма грешка,като мислеше само за Левски.Не си ли отдаден на отбора в който играеш,рано или късно губиш.Да ти е честита пенсията Алекс.Аз ти благодаря че беше при нас,а оттук нататък се спасявай индивидуално.
Само Черно море.

ti4afen
Контакти:

Мнениеот ti4afen » 13 окт 2009 11:50

Всички загубихме от тези необмислени постъпки на Тича...И Алекс загуби , и отбора и феновете
Аз мисля че той ще изкара сезон- два на Герена и ще се сбогува с футбола , но съм сигурен че има в него известна доза съжаление че не успя да се сбогува с публиката на Тича-дори и с псуващите го
Черно Море загуби много в неговото лице-да, налагат се нови схеми ,млади играчи, но дали ще паснат тези играчи ,дали ще се получи играта, колко време ще им трябва за да се наложат... Може да беше повече викащ и ръкомахащ, но поне имаше един ,когото всички слушаха -харесва ли им или не...А сега- всеки иска да е лидера, всеки се бори с лакти и интриги да заеме мястото му- и какво- още повече проблеми в съблекалнята, още по голям хаос на Тича-даже без треньор с характер, който да скръцне и "звездите" да замълчат
И феновете загубихме-най малкото човек ,чиято игра ни караше да ръкопляскаме, да чакаме да видим спектакъла на Сашо...Кой каквото и да говори без него харизмата на зеления терен се губи...

mokana
Контакти:

Мнениеот mokana » 13 окт 2009 13:43

определено ,голяма харизма беше.Красиво беше да го наблюдаваяш,кжи пасове даваше как отиграваше всяка топка.Нослед пролетта нивото му спадна ,незнам заради контузията или заради гадния си характер,бе не беше същия.Въпреки това даде се нещо от себеси,промени облика на играта в одбора.то сега кои ли не му спадна формата -дяков,борносузов,жоро,колибата,абе в голяма криза влезнахме.Дано нещата тръгнат на добре

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 13 окт 2009 15:09

ti4afen написа:Всички загубихме от тези необмислени постъпки на Тича...И Алекс загуби , и отбора и феновете
Аз мисля че той ще изкара сезон- два на Герена и ще се сбогува с футбола , но съм сигурен че има в него известна доза съжаление че не успя да се сбогува с публиката на Тича-дори и с псуващите го
Черно Море загуби много в неговото лице-да, налагат се нови схеми ,млади играчи, но дали ще паснат тези играчи ,дали ще се получи играта, колко време ще им трябва за да се наложат... Може да беше повече викащ и ръкомахащ, но поне имаше един ,когото всички слушаха -харесва ли им или не...А сега- всеки иска да е лидера, всеки се бори с лакти и интриги да заеме мястото му- и какво- още повече проблеми в съблекалнята, още по голям хаос на Тича-даже без треньор с характер, който да скръцне и "звездите" да замълчат
И феновете загубихме-най малкото човек ,чиято игра ни караше да ръкопляскаме, да чакаме да видим спектакъла на Сашо...Кой каквото и да говори без него харизмата на зеления терен се губи...

Рева неудържимо света вече не е същия тва 11 септември беше като анимационен филм !
Сега и едно доуточнение Сашко не е изгонен от "футболистчетата", както се опита да го изкара , а точно от шефовете , много нещастен е напуснал , защото тия пари дет ги взимаше при нас ще ги види през крив макарон , дано го вземат Лескету там му е мястото на новата медийна звизда /Б.Б. го виждам по рядко напоследък/

Върни се в “Черно море”