ЦСКА - Левски 20.09.09 ПРО БГ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: ЦСКА - Левски 20.09.09 ПРО БГ

Мнениеот защо » 19 сеп 2009 22:02

Не знам защо, ама тоя мач много ми бие на хикс. Даже днеска пуснах тото, мислех да го играя единица и преди малко видях, че някак несъзнателно съм драснал хикса. Е, може утре да не ми е ден да печеля от тото. :mrgreen:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 19 сеп 2009 23:04

Абе дано да ги смажем и да ги бием с много, но...... Не знам защо, всъщност всички знаем, но напоследък мачовете с Левски, не ни вървят май нещо много. Преди всеки мач уж сме силни, във форма, очаква се победа, а крайния резултат е друг. Така, че 5-0 или 3-0 е много добре, ма и с един гол да бием е работа. Мен специално ми омръзна след тези мачове приятелите ми левскари да ми се обаждат и бъзикат, дано утре аз имам възможност да направя това. И дано няма пак някой "Х" ей така от въздуха, че и често когато сме във форма и това се случва. Това за което правя евала на Левски в тези мачове е , че успяват някак си по да се концетрират и да си изиграят мача по-добре от нас и това че няма да ги има 4ма от техните, не мисля че ще е толкова от значение, напротив другите ще са още по-надъхани. Мисля, че и Любо е разбрал грешките си от миналия сезон, вижда се че има промяна, върви нагоре, вярно е че и още греши, но е още по-хубаво че умее да се учи от грешките си. Искренно се надявам на 2-0 или 2-1. Успех аремйци!

Johnny_Blaze

Мнениеот Johnny_Blaze » 19 сеп 2009 23:57

Ако погледнем последните 5 сезона, даже сигурно последните 7-8, несъм сигурен, първите мачове винаги са Х. Независимо кой е в по-добра форма, незвисимо кой е в криза, независимо от нищо. Даже 2005/06, когато бяхме били в три поредни мача първо Ливерпул и после Леверкузен на два пъти, мача пак беше Х. ЦСКА мачкаше 30 мин, Лефски не бяха пипнали топката и в последствие пак стана равен. Дано утре, като по-силни шанса да е на наша страна и да бием.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 20 сеп 2009 06:55

Това за което правя евала на Левски в тези мачове е , че успяват някак си по да се концетрират и да си изиграят мача по-добре от нас

Не се учудвай,това е въпрос на манталитет и ценности!Една победа над ЦСКА осмисля целия сезон на Левски.Те живеят цяла година заради тия два мача и са по навити да падат от евроанонимниците,но да ни бият.Все още в паметта ми е пресен примерът,когато преди години през седмицата преди мача помежду ни двата отбора имаха мачове в ЕКТ срещу Челси и Милан.Левски доказаха какви "българи" са след като излязоха с резервите си срещу Челси за да запазят титулярите си свежи за мача с нас ;)

Относно мача не искам да се заблуждаваме че ще е лесен.Историята учи ,че обикновено сочения за фаворит губи.Дано Любо е успял да промени донякъде манталитета на момчетата.Трябва да разберат че само сами могат да си направят мача труден!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
nedev30
Контакти:

Мнениеот nedev30 » 20 сеп 2009 09:32

levskar in CY написа:Може би 1-2? ;)

а може би , не !
ВЕРНИ ДО ГРОБ !!!!

Потребителски аватар
samolitex
Контакти:

Мнениеот samolitex » 20 сеп 2009 11:07

Стартовият състав на Левски за дербито с ЦСКА:

Петков, Бензукан, Топузаков, Генев, Минев, Сърмов, Бардон, Ники Димитров, Христо Йовов, Жоазиньо и Георги Христов
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Мнениеот vanko99 » 20 сеп 2009 12:50

Не съм прекалено голям оптимист. През пролетта ние бяхме в супер форма, а те бяха слаби и бях сигурен, че ще ги смачкаме, но за съжаление се получи нещо съвсем друго. :(
Клишето, че в тези мачове моментната форма не е важна наистина е вярно. Въпреки това се надявам да ги победим.
Надявам се Пенев да подходи по-офанзивно в избора на състава и да пусне Платини като титуляр.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 20 сеп 2009 12:53

ЦСКА никога не е фаворит срещу Лефски , такива са традициите . Но можем да започнем промяната им от днес.
ЦСКА има по-добрите футболисти и повече вариативност на състава , дано стане хубав мач а не умрял хикс както обикновенно .
Прогноза 3:1 . 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 20 сеп 2009 13:09

Айде довечера излизаме и мачкаме!!!!
Време е най-накрая-защото ми писна винаги да сем фаворити и да очакваме победа с 3-4 гола и накрая пак да падаме - :evil: :evil: :evil:

И дано този път туристите в сектор Г са по-малко ,че предния мач имаше доста- :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
paskaleevich
Контакти:

Мнениеот paskaleevich » 20 сеп 2009 13:43

cska_90 написа:Айде довечера излизаме и мачкаме!!!!
Време е най-накрая-защото ми писна винаги да сем фаворити и да очакваме победа с 3-4 гола и накрая пак да падаме - :evil: :evil: :evil:

И дано този път туристите в сектор Г са по-малко ,че предния мач имаше доста- :evil: :evil:

Кви са тия туристи ?
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.

Върни се в “ЦСКА”