efbet Лига: Арда (Кърджали) - Левски (София), Сряда от 20:15 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Арда (Кърджали) - Левски (София), Сряда от 20:15 ч.
Като говорим за юноши, Рупанов пак вкарва. 12-ти гол за Септември. Не е малко като се има предвид с какви съотборници играе. Вкарал е горе-долу колкото Сангаре и Колев заедно са вкарали. Дали скаутското звено го следи и докладва на Хулио, дали тримата умници в управлението ще оценят потенциала му, вместо да докарат някой бежанец, е въпрос с повишена трудност.
Не става, искаме си бежанците.
За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26, б. А от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.
-
Ми, а де, що нема младежи при нас ?LoveAndPeace написа:Говорим за школата на Левски , най-продуктивната в България , преди няколко години бяхме на 15-17то място в Европа по този показател.
Братя Краеви , Вутов , Домовчийски , Ники Михайлов , Пламен Андреев , Стаси Иванов .....донесли са милиони в касата.
Моят отговор е, че не стават и за мачле в ма'лата, толкоС.
За съжаление, макар че съм саркастичен.
Какво да им гледаме ?
Нали има тим до 18 г ?
Не съм видял или чул нЕкой, който да следи изявите на въпросният, да изтъкне някое момче.
Категорично отказвам да повЕрвам, че който и да било треньор, дошъл в Левски, нарочно ще се откаже от роден талант, който както сам отбелязваш, "може да донесе милиони", поради нЕква външна причина... Примерно, щот' "харесвал чужденци".
То и за Пламен не се е писало нещо кой знае какво, не беше известен преди да започнат да го налагат. Дори и за некадърник го определиха, но взеха над милион евро за него.