Thsmith написа:bubka написа:LaRgO написа:Ами да бяха взели заместник на Карвахал.
Защо взеха Менди, след като беше ясно, че е негоден физически? Защо казаха, че ще разчитат на Милитао и на Алаба, след като вече са изпята песен? Защо не реагираха на напускането на Кроос и Начо?
Та кой им е виновен за малоумната трансферна политика? Хайде сега да не се оправдават!
Да, аз това казвам, че за мен Перез е много повече отговорен за проваления сезон, отколкото треньора, но за него никой нищо не казва. Анчелоти след като предишния сезон е спечелил ШЛ и титла, едва ли е забравил как се води отбор само в рамките на година.
+1
Просто в момента има събрани много играчи, които изобщо не са за отбор от първата 10 тка на което и да е водещо първенство, особено в защита. Отбора няма никакъв баланс, в средата разчита на 40 г Модрич да върже играта.
В момента трябва да се вземе поне един топ централен защитник, а по възможност два. Ляв бек и плеймейкър/. Ако може да се смени винисиус с един свестен нападател, още по добре.
За мен най-важното и най-ясното е, че школата на БарЦ'лона е много по-добра от школата на Реал! И това също е проблем на спортно-техническото ръководство!