ВЛ: Ливърпул - Улвърхемптън 16.02.2025 г. 16:00 FT: 2:1

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Улвърхемптън 16.02.2025 г. 16:00 FT: 2:1

Мнениеот Liverpool_EC » 17 фев 2025 18:13

wolf написа:
Liverpool_EC написа:
wolf написа:
Liverpool_EC написа: Ами точно това е проблема за мен, че този отбор второто нямаше нищо общо с Ливърпул. Не знам ти къде видя хъс. За първи път от 21г нямаме опит за удар цяло полувреме. Това е тактиката на кандидат шампиона на свой терен ?!?!?!? , берящ душа да додрапа до 3т. Надали бяха толкова уморени, че да не могат да я ритнат към вратата. Ясно, че и в сезона с титлата имаше измъчени победи с 2:1, но те бяха шампионски, а не това днес. Те бяха постигнати с хъс, понеже отбора се бореше до край. Днес не знам как точно да го определя това. Шампионска щеше да е, ако бяхме ги качили на 4:0 и да покажем на всички, че няма за какво да се напъват. А сега всеки ще е надъхан да се доказва срещу нас, щото ни гледа как след 2:0 се мъчим да удържим някакво голче преднина срещу вегетарианските вълци. Джарел Куанса ни спасява с някакъв клиничен шпагат в 91та минута...За мен днес се заформи един сериозен проблем с игровата философия на отбора, който ще се отразява на играта ни евентуално с години напред. Освен, ако треньора не реши да го промени това. Ама треньорите по принцип много държат на тяхната си игрова философия...

Разплаках се, какъв драматизъм какво чудо. Сам ли го измисли това?

Ами той още есента ги правеше тези неща, всеки път като водехме с 1 гол и почвахме да чакаме да свърши мача. Само, че тогава беше на по-късен етап след 60-70 мин, зависи кога повеждахме и не беше толкова фрапантно, като вчера. Затова се чудя, дали го направи просто заради целта към момента или ще го налага, като стил на отбора занапред. Ако е второто - жална ни майка. Ти сега си се вторачил в тези така нужни 3т и нищо друго не те интересува, ама аз гледам малко по-мащабно на нещата. Сега да не се разревеш и за това :mrgreen:

Тия драматизми ги слушам от около 20 години като доста наши български фенове бяха на мнението, че по-добре да играем красиво отколкото да печелим титлите на Моуриньо. Усещам същия полъх и тук. Целта оправдава средствата, били те грозни победи или пестене преди най-важния етап от сезона

Сети ме коя точно титла Моуриньо я спечели с игра, като вчерашната :lol: Говориш все едно сме на финал в ШЛ с Милан и едва ли не ще се самоубием, ако атакуваме второто. Само да уточним, това беше домакинство на Уулвърхямпрън и ни трябваха още няколко атаки за да ги довършим. Ама щом смяташ, че да дремем на един шпагат от изравняването беше ебаси хитрата тактика...седи си на тази кълка. Дано и другия мач да ни върже. Моуриньо вика :lol:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 17 фев 2025 18:32

Red_Neck написа:Ти нормален ли си?
Какви мускули те гонят, какви 5 лева?
Репликирах колегата, защото изключително се подразних от тоталната липса на уважение към отбора ни, ...... отново!
plmar написа:Не е рев, а опит за нормален прочит на фактите! А те са че издишаме физически, поради липсата на каквото и да е качество на пейката!

Именно поради тази причина го попитах чия скамейка предпочита пред нашата. Просто ми стана интересно. Какво и беше на скамейката ни вчера? С контузени и наказани Гомез, Къртис и Гакпо, пак разполагахме с Келъхър, Цимика, Брадли, Куанса, Ендо, Харви, Нунез и Киеза!

Ма можело и по-добре, ....... ма то винаги може!
А може ли да е по-зле? Или "ние сме Ливърпул" и няма как да е зле! Много ви е къса паметта!

Качеството е доста резтегливо понятие, всеки знае какво вижда в даден футболист и от там идват различните възприятия за пейката. Аз лично твърдях, че имаме най-силната пейка за последните 15г. Поне от гледна точка, че най-накрая се събраха 11 резерви на всяка една позиция и не е нужно да се преквалифицира някой при първата контузия. Вече с течение на сезона, качеството малко се разми от това кой в каква форма е и колко разчита на него треньора. Ама 15г за 11 резерви си е постижение :mrgreen: Вместо да ми викаш заобиколно "много ви е къса паметта" , направо си напиши, че ФСГ ни спаси от фалит и затова толкова време им трябваше за резервите :lol: :lol: :lol: Голям смях с теб!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 17 фев 2025 18:43

Liverpool_EC написа:
wolf написа:
Liverpool_EC написа:
wolf написа:
Liverpool_EC написа: Ами точно това е проблема за мен, че този отбор второто нямаше нищо общо с Ливърпул. Не знам ти къде видя хъс. За първи път от 21г нямаме опит за удар цяло полувреме. Това е тактиката на кандидат шампиона на свой терен ?!?!?!? , берящ душа да додрапа до 3т. Надали бяха толкова уморени, че да не могат да я ритнат към вратата. Ясно, че и в сезона с титлата имаше измъчени победи с 2:1, но те бяха шампионски, а не това днес. Те бяха постигнати с хъс, понеже отбора се бореше до край. Днес не знам как точно да го определя това. Шампионска щеше да е, ако бяхме ги качили на 4:0 и да покажем на всички, че няма за какво да се напъват. А сега всеки ще е надъхан да се доказва срещу нас, щото ни гледа как след 2:0 се мъчим да удържим някакво голче преднина срещу вегетарианските вълци. Джарел Куанса ни спасява с някакъв клиничен шпагат в 91та минута...За мен днес се заформи един сериозен проблем с игровата философия на отбора, който ще се отразява на играта ни евентуално с години напред. Освен, ако треньора не реши да го промени това. Ама треньорите по принцип много държат на тяхната си игрова философия...

Разплаках се, какъв драматизъм какво чудо. Сам ли го измисли това?

Ами той още есента ги правеше тези неща, всеки път като водехме с 1 гол и почвахме да чакаме да свърши мача. Само, че тогава беше на по-късен етап след 60-70 мин, зависи кога повеждахме и не беше толкова фрапантно, като вчера. Затова се чудя, дали го направи просто заради целта към момента или ще го налага, като стил на отбора занапред. Ако е второто - жална ни майка. Ти сега си се вторачил в тези така нужни 3т и нищо друго не те интересува, ама аз гледам малко по-мащабно на нещата. Сега да не се разревеш и за това :mrgreen:

Тия драматизми ги слушам от около 20 години като доста наши български фенове бяха на мнението, че по-добре да играем красиво отколкото да печелим титлите на Моуриньо. Усещам същия полъх и тук. Целта оправдава средствата, били те грозни победи или пестене преди най-важния етап от сезона

Сети ме коя точно титла Моуриньо я спечели с игра, като вчерашната :lol: Говориш все едно сме на финал в ШЛ с Милан и едва ли не ще се самоубием, ако атакуваме второто. Само да уточним, това беше домакинство на Уулвърхямпрън и ни трябваха още няколко атаки за да ги довършим. Ама щом смяташ, че да дремем на един шпагат от изравняването беше ебаси хитрата тактика...седи си на тази кълка. Дано и другия мач да ни върже. Моуриньо вика :lol:

Не вдяваш явно, нека разясня. Мача вчера беше значително по-лесен от мисля по-предишния беше с тях който го взехме буквално в продължението. Правят се едни драми как можело цяло полувреме на няма удар, дали всъщност това не му била тактиката на Слот, как сме играели грозно и не знам си какво. Оттам направих и аналогията с начина ни на игра и как доста хора тук в този форум преди години твъдяха че предпочитат красива игра пред титли спечелени като Челси на Моуриньо. Ако тук се получат резултати като на Анчелоти срещу Барселона, ти гарантирам че ще има рев за оставки. То не че нямаше при загубата 1-4 или 1-5 от Сити, имаше там някъде и едно 0-4

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 17 фев 2025 19:05

Челси на Моуриньо, та Челси на Моуриньо :roll: Едни от най-убедителните титли във ВЛ, може би без последната му 14/15. Сега се сещам, че май точно ти искаше да ни поеме Моуриньо, когато Клоп обяви оттеглянето си. Дано не се бъркам...Не знам, човек, оправяй се...няма да се разберем за вчерашния мач и по-добре да не си дъвчим дъвките...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 17 фев 2025 20:54

Liverpool_EC написа:Челси на Моуриньо, та Челси на Моуриньо :roll: Едни от най-убедителните титли във ВЛ, може би без последната му 14/15. Сега се сещам, че май точно ти искаше да ни поеме Моуриньо, когато Клоп обяви оттеглянето си. Дано не се бъркам...Не знам, човек, оправяй се...няма да се разберем за вчерашния мач и по-добре да не си дъвчим дъвките...

Не ме интересува как ще спечелим даден трофей, ако ще да е с клизми срещу Бирмингам и Кардиф. Не ме интересува дали ще взимаме цял сезон мачове 1-0 с опълченците на Шипка или ще бележим 95тата минута през мач в който са ни смазали. Набий си го в кратуната.

ihtiandar
Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 18 фев 2025 09:34

Така е.В оня сезон като имахме 97точки /нещо непостижимо/,станахме втори.Помнят се победителите....Айде стига сте се яли след мач с изпадняк.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 фев 2025 12:19

ihtiandar написа:Така е.В оня сезон като имахме 97точки /нещо непостижимо/,станахме втори.Помнят се победителите....Айде стига сте се яли след мач с изпадняк.

08/09 и 13/14 като играехме страхотен футбол пък че много прокопсахме накрая

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 18 фев 2025 13:24

wolf написа:
ihtiandar написа:Така е.В оня сезон като имахме 97точки /нещо непостижимо/,станахме втори.Помнят се победителите....Айде стига сте се яли след мач с изпадняк.

Ти защо стана фен на Ливърпул - сигурно преди да станеш си преброил титлите и си си какзал - тези са с най-много титли , значи ще им бъда фен. Защото аз не знаех колко титли имат, но се влюбих в играта на отбора - първия ми мач беше финала да КЕШ срещу Хамбургер. Оттогава ме грабнаха и съм им фен вече 48 години. Ако те блазнят основно титлите - Манчестър сити е твоя отбор - скоро няма да престанат да ги печелят - с някой изключения , като тази година. Там играят много пари и се купува всичко най-добро на пазара. Така че залагай на сигурно.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 фев 2025 13:45

kadett1 написа:
wolf написа:

Ти защо стана фен на Ливърпул - сигурно преди да станеш си преброил титлите и си си какзал - тези са с най-много титли , значи ще им бъда фен. Защото аз не знаех колко титли имат, но се влюбих в играта на отбора - първия ми мач беше финала да КЕШ срещу Хамбургер. Оттогава ме грабнаха и съм им фен вече 48 години. Ако те блазнят основно титлите - Манчестър сити е твоя отбор - скоро няма да престанат да ги печелят - с някой изключения , като тази година. Там играят много пари и се купува всичко най-добро на пазара. Така че залагай на сигурно.

Явно си бил много пиян защото финал на КЕШ срещу Хамбург не сме играли никога. Имаме срещу Гладбах. Иначе и ти скромно си ги избирал, финалист за КЕШ, перманентен шампион на Англия, ще да е било заради симпатичните червени екипи

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 18 фев 2025 13:50

Давайте да ги мериме Изображение

Изображение

Ponko написа:..
Понкич, ще направиш ли една тема кога и защо станах фен на Ливърпул? Сигурен съм, че е доста интересна ...
Поздрави
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ливърпул”