wolf написа:Liverpool_EC написа:wolf написа:Liverpool_EC написа: Ами точно това е проблема за мен, че този отбор второто нямаше нищо общо с Ливърпул. Не знам ти къде видя хъс. За първи път от 21г нямаме опит за удар цяло полувреме. Това е тактиката на кандидат шампиона на свой терен ?!?!?!? , берящ душа да додрапа до 3т. Надали бяха толкова уморени, че да не могат да я ритнат към вратата. Ясно, че и в сезона с титлата имаше измъчени победи с 2:1, но те бяха шампионски, а не това днес. Те бяха постигнати с хъс, понеже отбора се бореше до край. Днес не знам как точно да го определя това. Шампионска щеше да е, ако бяхме ги качили на 4:0 и да покажем на всички, че няма за какво да се напъват. А сега всеки ще е надъхан да се доказва срещу нас, щото ни гледа как след 2:0 се мъчим да удържим някакво голче преднина срещу вегетарианските вълци. Джарел Куанса ни спасява с някакъв клиничен шпагат в 91та минута...За мен днес се заформи един сериозен проблем с игровата философия на отбора, който ще се отразява на играта ни евентуално с години напред. Освен, ако треньора не реши да го промени това. Ама треньорите по принцип много държат на тяхната си игрова философия...
Разплаках се, какъв драматизъм какво чудо. Сам ли го измисли това?
Ами той още есента ги правеше тези неща, всеки път като водехме с 1 гол и почвахме да чакаме да свърши мача. Само, че тогава беше на по-късен етап след 60-70 мин, зависи кога повеждахме и не беше толкова фрапантно, като вчера. Затова се чудя, дали го направи просто заради целта към момента или ще го налага, като стил на отбора занапред. Ако е второто - жална ни майка. Ти сега си се вторачил в тези така нужни 3т и нищо друго не те интересува, ама аз гледам малко по-мащабно на нещата. Сега да не се разревеш и за това :mrgreen:
Тия драматизми ги слушам от около 20 години като доста наши български фенове бяха на мнението, че по-добре да играем красиво отколкото да печелим титлите на Моуриньо. Усещам същия полъх и тук. Целта оправдава средствата, били те грозни победи или пестене преди най-важния етап от сезона
Сети ме коя точно титла Моуриньо я спечели с игра, като вчерашната :lol: Говориш все едно сме на финал в ШЛ с Милан и едва ли не ще се самоубием, ако атакуваме второто. Само да уточним, това беше домакинство на Уулвърхямпрън и ни трябваха още няколко атаки за да ги довършим. Ама щом смяташ, че да дремем на един шпагат от изравняването беше ебаси хитрата тактика...седи си на тази кълка. Дано и другия мач да ни върже. Моуриньо вика :lol: