[offtopic]За Томаш не ми се говори, щото аз ви казах онази приказка за "умрялото куче", а и мисля, че достатъчно го нахраниха нашите жалки журналистчета.
С едно ще се съглася обаче. Разликата между Томаш и Тунчев като изказ и поведение дори на интервюта е огромна.
Тунчев изглежда много по-уравновесен, спокоен и последователен в действията си. Лично мнение ;)[/offtopic]
21 Кръг/ ЦСКА - Арда / 16.02.2025/ 17:30
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 21 Кръг/ ЦСКА - Арда / 16.02.2025/ 17:30
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
[offtopic]
Кампания "анти-треньорът на ЦСКА" си има винаги при лоши резултати, просто досега беше все към куцото, кьораво и сакато и на никого не му пукаше. Ние журналисти нямаме, имаме фенове- журналисти, които просто си коментират и пишат като фенове, когато везната се наклони. Неутралните и сините пък пишат, каквото ще се чете най-много. Това го имаше дори за Стойчо и Любо. Сега Томаш вижда, че не е толкова лесно да си треньор на ЦСКА както е изглеждало отстрани и че не му е било много лесно и на куцото, кьоравото и сакатото. И не, съжалявам, не мога да го приема- на мен като загуби ЦСКА, особено пък ако още е в борбата за титлата, ми е буквално лошо, гади ми се, не ми се яде два дни, не ми се спи, въртя се в леглото, пуша през 15 минути, натравям се от мъка. При другите може и да е по-леко, но пак не вярвам фен на ЦСКА след загуба да се усмихва и да сияе от щастие точно след мача. И ако бях треньор със сигурност щях да съм професионалист и да си надъхам отбора за победа над ЦСКА, защото това ми е работата, обаче после пак щях да се чувствам адски зле, защото ще ми е гадно за ЦСКА. Аз просто от познати чувам, а и чета как видиш ли на Томаш му било много гадно за ЦСКА, защото му било мечта да успее с нас. На Томаш му е мечта да е успешен треньор и в момента му е гадно най-вече за него си. Както му е било гадно и на Саша Илич, и на Акрапович, и на Маестрото и на всички други сравнително млади треньори, които са ни мислили за някакъв трамплин. Няма никаква разлика. Всички тези И Томаш с удоволствие биха приели оферта от Лудогорец и сигурна шампионска титла и ЕКТ.[/offtopic]
Kolec написа:Gotzev.88 написа:Берое с Хубчев
По принцип едно време и аз свързвах Берое с Хубчев, докато не ми се случи да си говоря с фенове на Берое. Отвориха ми очите за Хубчев и после като го гледах и в Националния... Срещу Томаш да бяга, не може да го стигне.
А относно самодоволността му, напълно го разбирам. От любимия отбор да дават шанс да куцо, кьораво и съкато, но не и теб... Тунчев си говори по този начин, но Любо го помня, като ни биеше с Литекс само дето не си късаше тениската от кеф. И пак казвам, когато от любимия отбор не те оценяват, нормално е да си пределно мотивиран да им покажеш грешката. Виж Жадното, Гошо Петков и другите бивши левскари как реагират, след като ги бият. Интересно ми е друго, има някаква луда Анти-Томаш кампания из всички наши спортни сайтове. Най-вече в Тема спорт. Само Масена Моке не са издирили, да го интервюират и да плюе по Томаш...
Кампания "анти-треньорът на ЦСКА" си има винаги при лоши резултати, просто досега беше все към куцото, кьораво и сакато и на никого не му пукаше. Ние журналисти нямаме, имаме фенове- журналисти, които просто си коментират и пишат като фенове, когато везната се наклони. Неутралните и сините пък пишат, каквото ще се чете най-много. Това го имаше дори за Стойчо и Любо. Сега Томаш вижда, че не е толкова лесно да си треньор на ЦСКА както е изглеждало отстрани и че не му е било много лесно и на куцото, кьоравото и сакатото. И не, съжалявам, не мога да го приема- на мен като загуби ЦСКА, особено пък ако още е в борбата за титлата, ми е буквално лошо, гади ми се, не ми се яде два дни, не ми се спи, въртя се в леглото, пуша през 15 минути, натравям се от мъка. При другите може и да е по-леко, но пак не вярвам фен на ЦСКА след загуба да се усмихва и да сияе от щастие точно след мача. И ако бях треньор със сигурност щях да съм професионалист и да си надъхам отбора за победа над ЦСКА, защото това ми е работата, обаче после пак щях да се чувствам адски зле, защото ще ми е гадно за ЦСКА. Аз просто от познати чувам, а и чета как видиш ли на Томаш му било много гадно за ЦСКА, защото му било мечта да успее с нас. На Томаш му е мечта да е успешен треньор и в момента му е гадно най-вече за него си. Както му е било гадно и на Саша Илич, и на Акрапович, и на Маестрото и на всички други сравнително млади треньори, които са ни мислили за някакъв трамплин. Няма никаква разлика. Всички тези И Томаш с удоволствие биха приели оферта от Лудогорец и сигурна шампионска титла и ЕКТ.[/offtopic]
Имам чувството, че са му намазали ските. Дано се лъжа. Сега за всички ще е най - добре една победа, ако ще и с половин гол.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Томаш е нарцис.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Интересен състав. Скаршем, Питас и Локило са титуляри. Шопов сяда на пейката за сметка на Линдсет. Карито също е на обичайната си позиция заедно с Ето'о. Вион е десен бек. Не видях кой е капитан. Аз бих заложил на французина.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Шопов беше безобразен първият мач и ни напомни за миналото, когато с него бяхме с човек по-малко. Никога не съм го смятал за решаващ футболист и ако не е съгласен да е резерва от новият сезон - трансфер !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Отвратителен подбор на състав.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Tony_CSKA написа:Отвратителен подбор на състав.
Няма кой друг.
Исека ? Тасев ? Илиев ?
Никой от тях няма да свършат по-добра работа от избраните.
Единствената ми надежда е в Ето'О и Питас
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Tony_CSKA написа:Отвратителен подбор на състав.
Няма кой друг.
Исека ? Тасев ? Илиев ?
Никой от тях няма да свършат по-добра работа от избраните.
Единствената ми надежда е в Ето'О и Питас
Шопов, Чорбаджийски, Стойчев, Тасев. Линдсет, Локило и Кареасо нямат място. Никой ли няма очи?