№55, ти хубаво си рекъл, че ония от Разград ще ни дишат прахта, а дано! Само че с тази трансферна политика...по-скоро няма да стане!
Ако още няколко прозореца новите, които вземем ще са по-слаби от старите и...по-догодина ще се борим да не изпаднем! Още повече, че новите ментета взимат доста по-големи заплати от старите, а и е плащано доста повече за тях! Пролича си в мача, че старите бяха най-добри, а повечето от новите гледаха мача от близо! Все пак играем срещу потенциалния шампион, който няма кой да го бутне засега! Та сравненията между футболистите ни - стари и нови са напълно основателни!
Сега през зимния прозорец може би ще разкараме част от старите, но какво ще правим с новите ментета от лятото?! Има и един друг съществен въпрос - УЕФА да не ни подгони за феърплея, щото тази календарна година ще сме на минус с десетки милиони! Просто няма какво да се обърка казваш?! :lol: :)
16 Кръг/ЦСКА - Лудогорец /24.11.2024/ 17:00
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 16 Кръг/ЦСКА - Лудогорец /24.11.2024/ 17:00
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Да, бе, ясно, сега е много по-зле от при ловешкия Ганьо. Дишай спокойно.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Мачът си беше топ честно казано и на терена и на трибуните!Аз лично съм най-впечатлен от Делова има страшна техника и самочувствие!Етоо се опитва да прави всичко в средата на терена,както и Линдсет!За Куалипу няма какво да се коментира,брутална форма е!Локило не го харесвам,Бютучи взе да прави хубави неща и никога не съм спирал да вярвам във Фаетон!Радвам се на Шопов ,а Вион е брутален войник!За Дюлгеров не разбирам негативизма който вилнее тук,явно бързо забравята какво беше Бусато,а и не виждам съществена вина за головете в него!Купър ще ни радва!
На трибуните беше брутално и респект за всички присъствали!
Предлагам на всички да се съсредоточите в следващия сезон,както каза ръководството 3 трансферни прозороце за да се изгради силен отбор,за сега е минал един!Няма как да стане с магическа пръчка,но е визен прогреса в отбора!
На трибуните беше брутално и респект за всички присъствали!
Предлагам на всички да се съсредоточите в следващия сезон,както каза ръководството 3 трансферни прозороце за да се изгради силен отбор,за сега е минал един!Няма как да стане с магическа пръчка,но е визен прогреса в отбора!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Нпаълно съгласен съм с теб !
Убеден съм също, че сме в правилната посока и след следващите два трансферни прозореца ще имаме много силен отбор.
След 3,4 месеца разни съфорумци съвсем друга песен ще запеят !
Убеден съм също, че сме в правилната посока и след следващите два трансферни прозореца ще имаме много силен отбор.
След 3,4 месеца разни съфорумци съвсем друга песен ще запеят !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Не съм очарован от играта на ЦСКА. Прави впечатление, че за пореден сезон отборът не изглежда добре в кондиционно отношение. Преливането между отделните линии е слабичко. Вкарахме два класни гола, но освен тях почти не създадохме други положения пред вратата на съперника. Атаката ни куца, не само защитата. Липсва изобретателност, техника, играчите в предни позиции трябва да се движат много повече и да търсят свободни пространства, трябва да комбинират повече.
Томаш ще има много работа през зимата, на първо време трябва да се подобри значителна степен кондиционното състояние на отбора.
Прави впечатление, че Купър е страшно слабичък, чиста дупка в защитата ни е. Добре че е косоварчето. А Вион както винаги се старае, но няма поглед върху играта.
Томаш ще има много работа през зимата, на първо време трябва да се подобри значителна степен кондиционното състояние на отбора.
Прави впечатление, че Купър е страшно слабичък, чиста дупка в защитата ни е. Добре че е косоварчето. А Вион както винаги се старае, но няма поглед върху играта.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Вион е боец и се раздава винаги, но ако притежаваше и креативни качества, за които имаме претенции, нали се сещате, че няма да е в България и да играе за ЦСКА?! Същото се отнася и за останалите футболисти. Ясно е, че никога няма да притежаваме футболисти с качества за които мечтаем, но се надявам поне да се намери баланс между поставени цели, организация в клуба и качества на футболисти и треньори.
Ще видим каква подготовка ще направи Томаш щото от Ганчово време след зимата сме общо взето трагични.
Вион си е ок, най-използвания футболист независимо кой ни е бил тренер, но ние имаме проблем с Купър и проблема е най-вече затова , че той е със статут на несменяем. Имахме и други централни защитници за този мач, защото този не е първия му слаб мач. За съжаление Томаш е треньор който робува на имена. Спомняте ли си как цяла Стара Загора недоумяваше защо Камбура на 41 год. беше абсолютен титуляр в сезон в който вкара 10 гола със дузпите. Въпреки всичко Томаш го пенсионира като титуляр и го защитаваше, до момента в който си тръгнаха и двамата. Не ми се иска в ЦСКА да стигне до там, дано тези футболисти за които той рискува да му се отблагодарят в бъдеще, за съжаление това е положението с Купър , а до някъде и с Илиев младши.
Отбора и резултата трябва да са над всичко, Камбуров беше много добър футболист ,но в ЦСКА бе резерва, Стоичков беше резерва на Славков докато не си извоюва мястото. Така ,че не ме интересува Купър от къде идва и колко мача има там, ние след два мача му дадохме капитанската лента. Добре ,че поне Делова до него е стабилен, това момче няма лош мач.
Само ЦСКА
Отбора и резултата трябва да са над всичко, Камбуров беше много добър футболист ,но в ЦСКА бе резерва, Стоичков беше резерва на Славков докато не си извоюва мястото. Така ,че не ме интересува Купър от къде идва и колко мача има там, ние след два мача му дадохме капитанската лента. Добре ,че поне Делова до него е стабилен, това момче няма лош мач.
Само ЦСКА