9 кръг Ефбет лига /Спартак - Черно море/ 22.09.24 неделя 20.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Nobody007
Контакти:

Re: 9 кръг Ефбет лига /Спартак - Черно море/ 22.09.24 неделя 20.00ч.

Мнениеот Nobody007 » 02 окт 2024 07:45

Vladislav написа:
Nobody007 написа:
Vladislav написа:
Nobody007 написа:
Nobody007 написа:Любопитни и доста интригуващи събития в противниковия отбор… Нищо общо с прокламираната на високо ниво мотивация и концентрация и т.н. :) :) :)

Този мач ще си заслужава, моряци!!!
Нека всички бъдем на стдиона.
Пълна подкрепа от трибуните !!!

Часове преди мача бях написал, че в "плебейската дружина" има сериозни интригуващи събития, касаещи категоричния отказ (по ред причини) на основни играчи заявли, в лицето на човека, наричащ себе си треньор на тази разпасана команда... да вземат участие в предстоящото дерби. Същите не са започнали като титуляри точно по тази причина.
Гледайки между другото мача на запис се вгледах в доста странна ситуация в 61мин. При спряна игра - Ангел Грънчов и Ахмед Ахмедов обмениха изключитено нецензурни реплики помежду си и едва не се сбиха на терена... и забележете Дуду и Дани Димов трябваше да ги разтърват. Всеки може да прегледа 61мин. от мача. Това е жалко подобие на колектив, дисциплина и управление на клуб. Браво :) :) :)
А към момента между другото ситуацията е направо патова при тях :) :) :) Очакват ни още по-интригуващи новини.

Между другото си мисля, че на този собственик- селяндур много ще му ходи за треньор Веско Великов дето води сега Хебър. То изказ, то чудо. Лика прилика.

Аз честно казано не му разбирам на Великов. Трябва преводач... Личното ми мнение обаче е (и го казвам с цялата си сериозност), че той дори би бил по-успешен на позицията от физкултурника.
:) :) :)
"Това, което сам си направиш - никой не може да ти направи". Да им приседнат 2х30-те лева, които 'инвестирах' в клуба им с билетите си лично аз.

Веско е свободен, плебеите могат да налазват. Остава само да разберат какви са му мечтите.

Ха-ха :)))
Перфектен тайминг. Идеален е. ТамЪн за тях е.
Нека първо обаче да си намерят собственик, че кой ще им плаща заплати. След два мача наемниците ще се разбягат и ще останат с Виктор, Халачев и още един двама… Те между другото.., даже автобус нямат :)))

Върни се в “Черно море”