efbet Лига: Левски (София) - Ботев (Пловдив), Неделя от 15:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Ботев (Пловдив), Неделя от 15:30 ч.
Няма значение кой ще е съдията!!! Аз поне от 60 години не съм видял и един мач в който съдиите да удрят рамо на Ботев срещу Левски!:))................................И още 60 години да гледам, пак няма да видя съдия да удря рамо на Ботев срещу Левски!!:).............Честито на Попов за едната точка!:)
АЗ И ВЪЛЧО СМЕ ОТ РАЗЛИЧЕН СВЯТ, НО И ДВАМАТА СИЛНО ОБИЧАМЕ ОТБОРИТЕ СИ!!!:)))
Ма диемаджиите къртят. Значи за ситуацията с дузпата на Ботев имало контакт, значи е 1000 процента дузпа, а за трите ситуации с Роналдо контактът все не бил достатъчен 
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
ГАНЧО написа:Няма значение кой ще е съдията!!! Аз поне от 60 години не съм видял и един мач в който съдиите да удрят рамо на Ботев срещу Левски!:))................................И още 60 години да гледам, пак няма да видя съдия да удря рамо на Ботев срещу Левски!!:).............Честито на Попов за едната точка!:)
Вие сте нереални, заклевам се
alexdb написа:Ма диемаджиите къртят. Значи за ситуацията с дузпата на Ботев имало контакт, значи е 1000 процента дузпа, а за трите ситуации с Роналдо контактът все не бил достатъчен
Контактът е в една точка.
Прегръдките са в цяла повърхнина.
Скандално!
Лайняната диема прекъсна интервюто на Костов.
Лайняната диема прекъсна интервюто на Костов.
ГАНЧО написа:Няма значение кой ще е съдията!!! Аз поне от 60 години не съм видял и един мач в който съдиите да удрят рамо на Ботев срещу Левски!:))................................И още 60 години да гледам, пак няма да видя съдия да удря рамо на Ботев срещу Левски!!:).............Честито на Попов за едната точка!:)
Вие сте Металик Сопот,не си забравил нали.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
alexdb написа:Ма диемаджиите къртят. Значи за ситуацията с дузпата на Ботев имало контакт, значи е 1000 процента дузпа, а за трите ситуации с Роналдо контактът все не бил достатъчен
Точно за това щях да пиша
Дават повторение в което контакт не се вижда , а се вижда как жълтия подгъва и двата крака и се гмурка, но диемаджии са категорични - има контакт
Що не пуснаха положението с Роналдо да се види на какво му викат контакт в стил свободна борба.
И при засадите ли е така?:)
Пуснете си повторение на ситуациите и ще видите кои играчи си заслужаваха картон за симулации!............
Последна промяна от ГАНЧО на 12 ное 2023 17:56, променено общо 1 път.
АЗ И ВЪЛЧО СМЕ ОТ РАЗЛИЧЕН СВЯТ, НО И ДВАМАТА СИЛНО ОБИЧАМЕ ОТБОРИТЕ СИ!!!:)))
И от Купата ще отпаднем, ако не от Дунав, то от Хебър на Любо Пенев.
След като телевизията прекъсва интервюто на треньора ти посредата, за какво говорим. Вече никой няма респект към теб.
След ракетите на полувремето нищо чудно срещу Локото да играем на празни трибуни.
Не мисля , че Костов има вина. Просто това е материала с който разполага.
След ракетите на полувремето нищо чудно срещу Локото да играем на празни трибуни.
Не мисля , че Костов има вина. Просто това е материала с който разполага.