Не че нещо, ама Джон Смит все едно го беше отписал тоя мач.
Хем разбирам че му е първи мач и нямаше кой знае какво да направи., ама така да излезе със същия състав с една промяна само тва е меко казано ненормално и нелогично. Сигурен съм че Гришата вече си къс косите затова свое решение, ама е късно вече.
Сепси - ЦСКА - 4:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сепси - ЦСКА, 03.08., 20:00
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Единствено може да се надяваме, че това фиаско най-накрая ще доведе до промяна на политиката на клуба.
ugly bug написа:Баси, вече ми стана смешно...!!!
![]()
![]()
То тва ни е, от 8г насам станахме за резил. Свиквай, докато малкия помак е начело, така ще е. Следващия след тоя ментак треньор, ще е Гицов. А другото лято начело ще е нов сърбин, който е спасил отборът си от изпадане. Дървата и Домуса ще им правят близ, близ и готово. А , ще има и нови картинки за стадиона....и вожда от 140см ще е на пиедестал
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
От тава, което гледах от мача останах с впечатление, че мамалигите играят с два пъти повече играчи от нас. 

danko_sot написа:Reckless написа:Това е най-слабия отбор на ЦСКА от много години насам. Въобще от година на година, сме все по-слаб отбор. Аматьор до аматьора. Великата селекцияТромави, непохватни и много далеч от футбола. Пълна аматьорщина ! Вече се чудя, защо не се взимат футболисти за този отбор ! Няма виновен треньор с тези неможачи. Стават, само да си подават между защитата и да се надяват на 0:0. Тази година лично съм я отписал. тези даже и при негатив от 3 гола, пак бавят времето с пасчета между защитата. Да видим догодина как ще е и дали пак ще има яката селекция ! Тази година, 8-9 място.
Напротив. Имаме много добри играчи. И Санянг е класа, и Кордоба, и Фаетон, а и Асприля мисля. А имаме и Кареасо, Линдсет, Хайнц, Естрада. Трябва един дефанзивен халф само.
Но няма треньор, няма треньор. С тая мишка ще се мъчи пак.
Ех зщо не сложиха Стамен поне
Сериозно ли имаме много добри играчи ? Ми що не ги пускат те да играят, ами излизаме с такива аматьори ?
-
- Контакти:
ugly bug написа:Баси, вече ми стана смешно...!!!
![]()
![]()
Все едно чета постовете на Делянски

Инак честито! Хамрун е благозвучно, но и Сепси не звучи зле
The_Miz написа:Единствено може да се надяваме, че това фиаско най-накрая ще доведе до промяна на политиката на клуба.
Ква да е тая промяна?
Аз вече взех да се чудя. То майна след такъв мач в едни други времена на някои играчи щяха да им ударят един хубав бой.
Баси ма.....!

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Подготовката и Трансферите се оказаха абсолютен провал предвид отпадането ни в първият кръг на евротурнирите. Явно някаква промяна трябва в клуба с нова философия ,политика и планиране за по-дългосрочни цели
Serafim написа:ugly bug написа:Баси, вече ми стана смешно...!!!
![]()
![]()
Все едно чета постовете на ДелянскиКъде изчезна този образ?
Инак честито! Хамрун е благозвучно, но и Сепси не звучи зле
Не е важно как ти звучи, а кой отбор от коя футболна държава е и какви успехи има.
soilwork написа:Подготовката и Трансферите се оказаха абсолютен провал предвид отпадането ни в първият кръг на евротурнирите. Явно някаква промяна трябва в клуба с нова философия ,политика и планиране за по-дългосрочни цели
Ако днес не им е светнала лампата на някои хора не знам какво повече...
Съблекалнята е изтървана според мен.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?