Udoji90 написа:Много са си добре групите даже. Само първата и последните 2 ми се виждат по-слабички.
Е то тия тъпотии със "слабите" групи се пишат всяка година.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Udoji90 написа:Много са си добре групите даже. Само първата и последните 2 ми се виждат по-слабички.
RMCF написа:Udoji90 написа:Много са си добре групите даже. Само първата и последните 2 ми се виждат по-слабички.
Е то тия тъпотии със "слабите" групи се пишат всяка година.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
KOPScousers написа:Хем се радвам за феновете на Нюкасъл, че ще имат шанса да гледат отбора си в ШЛ и то срещу такива сериозни съперници, хем ме е яд, че тоя отбор ще приключи рано-рано, а е на нашето място в турнира.
sapio0o написа:Нюкасъл ги гледах срещу Ливърпул и видях доста неопитен отбор. Не мисля, че ще устоят на европейската сцена и по-скоро ще са четвърти. Догодина, ако приемем, че пак се класират може и да е различно. Не толкова, че им липсва качество, но определено са зеленички. Треньорчето също. ПСЖ, Дортмунд и Милан са по-редовни участници и ще се борят помежду си за първите две места.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта