RivasAmador написа:W84me написа:Jordan1914 написа:Това подобие на отбор ,тази седмица се подигра с най -велииките фенове в България! Край!Стотинка няма да получат повече от мен!Това не е нормално!
Голяма логика вкарвате. Какво общо имат неможачите в отбора, че да спрете да давате пари, за да го има Левски? Като го няма Левски, по-добре ли ще ви е ?
Даването на пари , пълненето на стадиони , купуването на артикули и т.н. зависи предимно от резултатите. Така е в България. Ако не си го осъзнал още.......
Аз съм го осъзнал отдавна, като също бях спрял до идването на Мъри. Длъжни сме да продължим да подкрепяме, защото без Мъри няма Левски, а без Левски - е, всеки сам си решава. За мен е абсолютно несериозно това поведение тип "повече нема им стъпим на тия", при положение че този отбор преди точно година беше на дъното и В група стоеше на една ръка разстояние! Този съшият отбор взе купата след победа над тирето, и пак същият отбор би и отстрани ПАОК. На мен това ми стига, при сегашното положение на нещата, като се намери друг собственик или поне спонсор, дето да осигурява над 2 милки на година, може да имате изисквания и да мрънкате. А дотогава не забравяйте, че играчите ни са свободни агенти от Г група на Бразилия и Б група на България - цяло чудо е, че тези играчи постигнаха това, което се случи в последната година.
А на мрънкачите -е, те си знаят!