Членски карти „Аз съм Левски“

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Каква карта ще си вземете?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Re: Членски карти „Аз съм Левски“

Мнениеот sinqkrepost1914 » 01 окт 2020 10:38

TristaNNN написа:Открих къде е въпросният брояч, за който Павел Колев каза, че ще предоставя информация за заявениете през сайта карти.
https://membership.levski.bg/ - намира се в долния ляв ъгъл на сайта.
2466 бройки към момента на изписването на този коментар, като за около минутка-две се добавиха 6-7 парчета. Не е зле, като за нова кампания, която не е чукнала дори пълни 24 часа. 8-)

sinqkrepost1914 написа:Доколкото прочетох, от 3-ти октомври ще може да се закупуват членски карти и от официалния магазин в сектор А на Герена...

По-добре първо си я заяви през сайта, така че да вземеш вече готовата от магазина на Герена. Иначе ще трябва да се разкарваш два пъти.

Вашата заявка за членска карта е приета.
Благодарим Ви, че подкрепихте любимия клуб.

Значи сега остава да отида във фен магазина, да си я заплатя на място и да си я взема.
А откога ще може да се взимат картите ?
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 окт 2020 10:46

sinqkrepost1914 написа:Значи сега остава да отида във фен магазина, да си я заплатя на място и да си я взема.

Да, официалната информация е следната:
Членските карти „Аз съм Левски“ ще могат да бъдат поръчвани онлайн от 19:14 минути на 30 септември ТУК, а от 3 октомври ще бъдат налични и в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Павел Колев каза, че технологичното време за принтирането на вече заявена пластика в магазина, както ти си я поръчал, отнема 1-2 минутки.
Според мен, а и предвид че след малко ще ударим 2500 бройки, е възможно да има и известно забавяне. Не ми се мисли какво им е на хорицата в магазина. :?
ПП Минахме 2500 бройки :o
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 01 окт 2020 10:49

Да се отчета с може би малко глупав въпрос: вчера си заявих една бронзова членска карта, но - тъй като формата за поръчка вече беше активна - го направих към 16:00 ч. (сиреч доста преди обявения за начален час 19:14). Това някакъв проблем ли е?
Само "Левски"!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 01 окт 2020 11:05

Толкова подготовка...и накрая невидение дали съм в играта.

На линия
Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 01 окт 2020 11:33

TristaNNN написа:
sinqkrepost1914 написа:Значи сега остава да отида във фен магазина, да си я заплатя на място и да си я взема.

Да, официалната информация е следната:
Членските карти „Аз съм Левски“ ще могат да бъдат поръчвани онлайн от 19:14 минути на 30 септември ТУК, а от 3 октомври ще бъдат налични и в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Павел Колев каза, че технологичното време за принтирането на вече заявена пластика в магазина, както ти си я поръчал, отнема 1-2 минутки.
Според мен, а и предвид че след малко ще ударим 2500 бройки, е възможно да има и известно забавяне. Не ми се мисли какво им е на хорицата в магазина. :?
ПП Минахме 2500 бройки :o

Мдам, а не са само картите. Ще трябва да се опаковат и подаръците... Които са за изпращане де.

На линия
Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 01 окт 2020 11:34

NOMER14 написа:Толкова подготовка...и накрая невидение дали съм в играта.

Можеш да се логнеш в сайта и да провериш какво има под "поръчки".

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 01 окт 2020 11:46

mikata написа:Изображение

Тамън се накефиш и хоп Раева изплува от някъде

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 01 окт 2020 12:06

Най-добра за масовия левскар е златната карта.
Иначе, общо взето нещата са, който не му се идва на стадиона, поне карта да си вземе. Не е лошо.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 окт 2020 12:28

d.milanov написа:Най-добра за масовия левскар е златната карта.
Иначе, общо взето нещата са, който не му се идва на стадиона, поне карта да си вземе. Не е лошо.

Е, нека всеки да си вземе според възможностите, все пак 200 лева не са посилна сума за абсолютно всеки човек в клетата ни България. Масовият левскар вероятно вече си е взел екипче и абонаментна карта, които струват пари все пак.
В това отношение ценовите категории са много добре измислени, така че наистина всеки да може да участва, без да рискува разклатен семеен бюджет или сиромашия до следващата заплата.
Харесва ми, че акцентът при преброяването пада върху броя карти, а не върху категориите им. По този начин всеки може да се чувства пълноправен член, равен със сините си братя, но и се избягва момента с дуенето кой е по́ левскар, което респективно, може да не се хареса на членовете, които са закупили по-евтинката карта.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 окт 2020 12:29

Влязохме в 20 век с тия карти. Сега остава и в 21 да влезем
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”