26 кръг/ЦСКА-Локо(ПД)/ 14.06.2020 / 21:00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: 26 кръг/ЦСКА-Локо(ПД)/ 14.06.2020 / 21:00 ч.
Проблемът в ЦСКА не са футболистите,а треньорът,всеки фен ще нареди по-добър титулярен състав от Крушчич,престъпление е да мъчиш Антов като дефанзивен халф като в състава са и Малинов и Пинто и в същото време си разбиваш центъра на защитата.Смяната на Соу на полувремето е показателно за треньорската немощ на Крушчич,Соу при всичките му кусури първото полувреме беше най-добрият в нападение за ЦСКА.Днес взехме точка с много шанс,а тези дето от дни пишат колко добри били локомотивци дано са гледали мача,разликата е в треньорите.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Поредният слаб мач на ЦСКА, страхлива игра, безидейно нападение, немощен централен нападател. Добре, че Тиаго се събуди в точния момент.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
peliforewer написа:Проблемът в ЦСКА не са футболистите,а треньорът,всеки фен ще нареди по-добър титулярен състав от Крушчич,престъпление е да мъчиш Антов като дефанзивен халф като в състава са и Малинов и Пинто и в същото време си разбиваш центъра на защитата.Смяната на Соу на полувремето е показателно за треньорската немощ на Крушчич,Соу при всичките му кусури първото полувреме беше най-добрият в нападение за ЦСКА.Днес взехме точка с много шанс,а тези дето от дни пишат колко добри били локомотивци дано са гледали мача,разликата е в треньорите.
Соу е взет за ЦН и работата му е да вкарва голове, иначе може и да е най-добрия по душа в професионалната лига.
peliforewer написа:Проблемът в ЦСКА не са футболистите,а треньорът,всеки фен ще нареди по-добър титулярен състав от Крушчич,престъпление е да мъчиш Антов като дефанзивен халф като в състава са и Малинов и Пинто и в същото време си разбиваш центъра на защитата.Смяната на Соу на полувремето е показателно за треньорската немощ на Крушчич,Соу при всичките му кусури първото полувреме беше най-добрият в нападение за ЦСКА.Днес взехме точка с много шанс,а тези дето от дни пишат колко добри били локомотивци дано са гледали мача,разликата е в треньорите.
Крушата е един ТВ анализатор, който Пърцуцата набута в клуба и който по необясними за мен причини все още се води старши треньор на отбора!
Алито, чисто футболно, ни е най-добрият нападател, но определено е ялов и когато трябва да вкара се гипсира.
Гарантирам, че в схема с човек до/пред него, отборът ще изглежда много по-добре в атака.
Престъпление е да мъчиш Антов в средата, Евандро на крилото и Занев в средата на защитата!
Надявам се поне в един мач до края на сезона Крушата да излезе със Соу зад Ахмед или Юрич, или в двойка с Евандро.
Днес двата отбора хвърлиха много излишни сили за един нарисуван Х. Чест им прави, че играха мача, но целта си остава финал за купата.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Не се хабете за анализи, мача беше договорен за хикс.
-
- Контакти:
Не че нещо, ама е идеалния треньор за нуждите на ГГ. Послушен и да пуска който трябва. Антов, СОУ, Малинов и тн трябва да се продават, за това играят.
От всичките ви играчи на футбол са научени само Мазику и Кери.
-
- Контакти:
peliforewer написа:Соу при всичките му кусури първото полувреме беше най-добрият в нападение за ЦСКА.
Не може ЦН да е добър когато не вкарва голове. Съгласен съм ако еи с уточнението, че е най-добрия играч на Локо Пд и останалите ни съперници.
Аз ако съм противник на ЦСКА съм съвсем спокоен. Писах го преди месеци и ще се повторя. Поне Х, защото ЦСКА е нулев със Соу или в най-лошия случай ще имат 1 гол от абсурдното (автогол, дузпа, съдийски, късметлийски). Не виждам какъв е проблема да играеш срещу ЦСКА.
Последните 3 мача продължават да отговарят на това. Късмейтлийски гол в последните минути срещу аутсайдер за цялата А група, но не и за нас. Втория мач нулев, третия за малко нулев, но късмет и пак в края.
[offtopic]И така ще е и занапред. Който пише и една добра дума за Соу може да отиде да се прегледа на психо, а и не разбира от футбол. Никъде няма за нормално ЦП да е нулев.
Няма такъв абсурд през годините в никой клуб. Може би левскарите ще споменат "шведа" Демба-Нирен, но аз съм убеден, че нашия е по-напред. Та той ни ограби толкова точки от година и половина насам. Миналата година съвсем реално Любо и после Люпко запукаха Лудогорец (който допълнение беше в криза и губеше точки) и не им отстъпвахме, вземахме равни точки настрани, с тях си правехме равен в Разград, а за купата си ги и биехме. Искаше се само една дузпа да се вкара и то в мач на собствен терен и пестелевия план на Люпко щеше да доведе до титла. Вземахме където каквото трябва.
ЦСКА трябва да постави цена на Соу -1 милион, тоест който го вземе ще получи и билет на тази стойност ама надали ще има кандидати.[/offtopic]
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
onegavon написа:Не се хабете за анализи, мача беше договорен за хикс.
Лично аз хикса го очаквах (това беше и най-логично), но и двата отбора хвърлиха много сили за да се стигне до този Х, което може да им изиграе лоша шега в реваншите за купата. С третото място си спечелихме по-изгодна програма и в заключителната фаза ще имаме реално само едно излизане извън София, като ще домакинстваме на Лудогорец и Левски.
ЦСКА - Левски
Славия - ЦСКА
ЦСКА - Лудогорец
Локо Пд - ЦСКА
ЦСКА - Берое
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Алито е работлив играч, ангажира защитата на противника, понякога дава добри извеждащи пасове. Но човекът не прави най-важното - не се пласира достатъчно добре да достигне топката и нанесе удар в решаващия момент, а когато успее да го направи ударите му са слабички, в обсега на вратаря или излизат в аут. И вчера в 2-3 случая не му достигнаха сантиметри да посрещне топката след перфектни извеждащи подавания, в един от случаите нямаше късмет и тресна гредата.
Един ЦН трябва да бележи гол от 2-3 положения, наш Али почти всеки мач пропуска по 2-3 гола, понякога повече. А е вкарал само 9 в 30-тина мача общо. Така се пропиляват усилията на целия отбор, губи се мотивацията на неговите колеги в червено, защото те знаят, че и да създадат положение няма кой да вкара.
Не знам дали проблемът при него е психологически или става въпрос за чисто неможене. Въпросът е, че се нуждае от пейка, за да се даде шанс на другите ни ЦН. Не разбирам упоритостта да го поставят титуляр във всеки двубой. Аз ако съм съгледвач няма да бъда впечатлен от уменията на това момче.
Един ЦН трябва да бележи гол от 2-3 положения, наш Али почти всеки мач пропуска по 2-3 гола, понякога повече. А е вкарал само 9 в 30-тина мача общо. Така се пропиляват усилията на целия отбор, губи се мотивацията на неговите колеги в червено, защото те знаят, че и да създадат положение няма кой да вкара.
Не знам дали проблемът при него е психологически или става въпрос за чисто неможене. Въпросът е, че се нуждае от пейка, за да се даде шанс на другите ни ЦН. Не разбирам упоритостта да го поставят титуляр във всеки двубой. Аз ако съм съгледвач няма да бъда впечатлен от уменията на това момче.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
-
- Контакти:
Непринуден написа:peliforewer написа:Соу при всичките му кусури първото полувреме беше най-добрият в нападение за ЦСКА.
Не може ЦН да е добър когато не вкарва голове. Съгласен съм ако еи с уточнението, че е най-добрия играч на Локо Пд и останалите ни съперници.
Аз ако съм противник на ЦСКА съм съвсем спокоен. Писах го преди месеци и ще се повторя. Поне Х, защото ЦСКА е нулев със Соу или в най-лошия случай ще имат 1 гол от абсурдното (автогол, дузпа, съдийски, късметлийски). Не виждам какъв е проблема да играеш срещу ЦСКА.
Последните 3 мача продължават да отговарят на това. Късмейтлийски гол в последните минути срещу аутсайдер за цялата А група, но не и за нас. Втория мач нулев, третия за малко нулев, но късмет и пак в края.
[offtopic]И така ще е и занапред. Който пише и една добра дума за Соу може да отиде да се прегледа на психо, а и не разбира от футбол. Никъде няма за нормално ЦП да е нулев.
Няма такъв абсурд през годините в никой клуб. Може би левскарите ще споменат "шведа" Демба-Нирен, но аз съм убеден, че нашия е по-напред. Та той ни ограби толкова точки от година и половина насам. Миналата година съвсем реално Любо и после Люпко запукаха Лудогорец (който допълнение беше в криза и губеше точки) и не им отстъпвахме, вземахме равни точки настрани, с тях си правехме равен в Разград, а за купата си ги и биехме. Искаше се само една дузпа да се вкара и то в мач на собствен терен и пестелевия план на Люпко щеше да доведе до титла. Вземахме където каквото трябва.
ЦСКА трябва да постави цена на Соу -1 милион, тоест който го вземе ще получи и билет на тази стойност ама надали ще има кандидати.[/offtopic]
ЦН на Локо Пд колко гола вкара, колко положения си изработи.Соу за 1полувреме направи колкото Аралица за три мача и то при положение че креативен халф му беше Малинов. Юрич за цяло второ полувреме не беше по-добър от Соу, а трябва да се има предвид че половин второ полувреме играхме и с човек повече. Може би Крушчич трябва да пробва с двама нападатели като единият задължително да е Соу.
1914.1902 » 13 апр 23:02