W84me написа:Голям смях, не можем 10 000 публика да съберем. По-голям фалит от това няма.
Всичко си зависи от резултатите мисля.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Голям смях, не можем 10 000 публика да съберем. По-голям фалит от това няма.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
delqnski47 написа:Абе вие какво искате от ''хората'' не мога да разбера.Всеки,който ИЗОБЩО си дава от ценното време да го загуби за да отиде на мач в България,е абсолютен герой и трябва да бъде канонизиран.Отворете си очите,разгледайте КОЯТО И ДА Е държава около нас,близо до нас или далеч от нас и ще видите колко сме зле като инфраструктура на стадионите.Кой уважаващ се ще ходи редовно на тея кочини(ако изключим онея 300 редовни от агитката),я се замислете малко..
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
1914.1902 написа:W84me написа:Голям смях, не можем 10 000 публика да съберем. По-голям фалит от това няма.
Всичко си зависи от резултатите мисля.
1914.1902 написа:Състав:
Миятович
Лозев - Райнов - Рейш - Миланов
Мазурек - Тиам
Робърта - Спиерингс - Паулиньо
Костов
Потребители, разглеждащи този форум: jusi и 53 госта