ШЛ: Атлетико М - Ливърпул 02.18.2020/22:00/ 1-0
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Атлетико М - Ливърпул 02.18.2020/22:00/
Да му мислят тия втория мач. Срещу Ювентус ги видяхме като гости какво струват миналата година
Аре, аре....нали никой не си е мислил ча никога няма да паднем! Загуба, нормално, и нищо страшно.....иде реванш! Аз си пия ракията....така че наздраве, от мен!

Мда, тези си изиграха перфектно тактически мача и дори изтърваха да ни мушнат още един гол. Не сме във форма, а последните 5 минути не знаехме къде се намираме. Очаквам труден реванш и , ако не влезем във форма, може да отпаднем още на този етап.
LevskiZavinagi написа:kingofpop написа:искам реалиста сега![]()
![]()
![]()
Малко е смешно, преди една година Ливърпул да се е изгаврил с теб и то с резервите, и ти да им сереш в темата. Все пак наглостта трябва да си има някаква граница
не бяха с резервите, а с третия отбор

и нито съм срал, нито нищо, аз очаквах да паднат, просто искам да видя Реалиста да пише

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Слаб мач, кофти резултат.
На реванша трябва много да се внимава, защото днес отборът в защита беше посредствен.
На реванша трябва много да се внимава, защото днес отборът в защита беше посредствен.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
- Контакти:
Кофти мач се получи. Напълно заслужена победа за Атлетико. Трудно се играе срещу тях, хем са гадняри, хем могат да лежат като тюлени по терена. Нашата игра я нямаше никаква, центрирания от бековете никакви, много се ядосвах и на корнерите дето ги биеше Арнолд пълна нула и там все полувисока на първа греда. Тоя техния Томас игра грубиянски и не му свириха дори един фал. При едно положение Окса направо щеше да отлети, съдията не реагира, Фирмино играе рамо в рамо веднага се свири. Тва е положението, на Анфийлд повече.
-
- Контакти:
Един слаб отбор победи друг един още по-слаб отбор! С тази посредствена игра и двата отбора не заслужават да са сред полуфиналистите и съм 1000% сигурен , че няма да са сред тях, ако играят толкова посредствен и елементарен футбол! А ние - ако така играем и на Анфийлд, и там ще ни бият! Атлетико не ме изненадаха с техните симулации и постоянно търкаляне по земята... , това си е типичния испански футбол. Тия са машина за симулации а не за футбол! По-лошото е обаче, че и Клоп, както и много от вас, не обръщат внимание на невероятно слабата форма на Салах! Нямаме обаче наистина добър класен 4-ти нападател, който да държи "под напрежение" и в постоянна добра форма "триото" отпред! А те самите - знаят , че са незаменими и си играят на приливи и отливи... , просто колкото им е кеф . Мисля, че влизането на Милнър бе грешка на Клоп, трябваше да пусне Наби Кейта, чудно защо се дадоха тези грешни милиони за него - за да е резерва на Стреса и Вайналдум ли?
Но това са фактите! Нищо не е свършило, и ако се съвземем малко може да победим Атлетико, но триото ни напоследък е много, много ялово и резултатите са налице! Без Мане отпред сме КРЪГЛА НУЛА !
p.s. Съдията свири безобразно слабо, но това не е оправдание за слабата ни и безлична игра!!! На който му хареса мача който изнесохме да каже защо му е харесал? Може би заради десетките и стотици безсмислени пасове встрани и назад ли ?
Но това са фактите! Нищо не е свършило, и ако се съвземем малко може да победим Атлетико, но триото ни напоследък е много, много ялово и резултатите са налице! Без Мане отпред сме КРЪГЛА НУЛА !
p.s. Съдията свири безобразно слабо, но това не е оправдание за слабата ни и безлична игра!!! На който му хареса мача който изнесохме да каже защо му е харесал? Може би заради десетките и стотици безсмислени пасове встрани и назад ли ?
Та вие без мане сте кръгла нула,Салах кой го брой въобще ..
- rebelheartous
- Контакти:
wolf написа:Да му мислят тия втория мач. Срещу Ювентус ги видяхме като гости какво струват миналата година
Е, вие му мислете, щото вие падате.

Тея бековете ви даже не знам как се казват, но бяха тотално смазани, особено този на фланга на Лоди. Дейк на всеки натиск от Витоло падаше и добре, че съдията свиреше веднага фаул. Имаше там една ситуация в наказателното и нея я свири. Плюс това можеше да даде втори жълт на Мане. Та не знам кой по-точно трябва да говори за съдии.

Bernaleo написа:Та вие без мане сте кръгла нула,Салах кой го брой въобще ..
БроЙ го тоо дет та учи на български...
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]