efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София) , Събота

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София) , Събота

Мнениеот vvessel » 21 фев 2020 10:07

realno написа:
vvessel написа:
vlong написа:Само че ,в по -голямата си част футболистите са в Левски за година-две,а ние си оставаме с отбора цял живот.
Така че трябва да подкрепяш без условия ,цял живот.

Без условия означава безкритично. Не сме малоумни все пак. Имаме някакви критерии. Не сме нито Дунав нито Монтана, с всичкото ми уважение към тези два отбора , които направиха немалко с малко средства. Ние с тези средства и с тази публика е срамно да се радваме ,че няколко човека са се разтичали по игрището. Трябва и игра.

Когато обичаш детето си безусловно, означава ли, че си малоумник? Това се нарича любов. Но ако само критикуваме /особено сега/ със сигурност ще станем като Дунав и Монтана, че и по - лошо ще изчезнем и тогава няма да има какво да критикуваш. Има време време за всичко, но сега е време за подкрепа.

Без условия го приемам като без да имаш изисквания и без да проявяваш критика към действията. Ти нямаш ли изисквания към детето ти? Оставил ли си го да прави каквото си иска и да си викаш. - няма да му се карам, щото го обичам. Айде малко да разграничаваме нещата. Каквото и да стане, аз ще си остана левскар.
Освен ако не стане като във вица със селото левскари, когато един от тях бил на смъртно легло и пожелал да стане от цска. Всички били много възмутени и го питали защо е това предателство. Той обяснил, че по-добре да умре един от ония, вместо левскар :lol:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 фев 2020 10:34

vvessel написа:
realno написа:
vvessel написа:
vlong написа:Само че ,в по -голямата си част футболистите са в Левски за година-две,а ние си оставаме с отбора цял живот.
Така че трябва да подкрепяш без условия ,цял живот.

Без условия означава безкритично. Не сме малоумни все пак. Имаме някакви критерии. Не сме нито Дунав нито Монтана, с всичкото ми уважение към тези два отбора , които направиха немалко с малко средства. Ние с тези средства и с тази публика е срамно да се радваме ,че няколко човека са се разтичали по игрището. Трябва и игра.

Когато обичаш детето си безусловно, означава ли, че си малоумник? Това се нарича любов. Но ако само критикуваме /особено сега/ със сигурност ще станем като Дунав и Монтана, че и по - лошо ще изчезнем и тогава няма да има какво да критикуваш. Има време време за всичко, но сега е време за подкрепа.

Без условия го приемам като без да имаш изисквания и без да проявяваш критика към действията. Ти нямаш ли изисквания към детето ти? Оставил ли си го да прави каквото си иска и да си викаш. - няма да му се карам, щото го обичам. Айде малко да разграничаваме нещата. Каквото и да стане, аз ще си остана левскар.
Освен ако не стане като във вица със селото левскари, когато един от тях бил на смъртно легло и пожелал да стане от цска. Всички били много възмутени и го питали защо е това предателство. Той обяснил, че по-добре да умре един от ония, вместо левскар :lol:

Съгласен съм с теб, но проблема е, че Левски е между живота и смъртта. Можеш ли да критикуваш някой , който не се знае дали утре ще го има или не? Не е ли по - спешно да му се помогне, да се изправи на краката си и тогава да го критикуваме, когато знаем, че може повече от това, което показва? Любовта върви заедно и с наказанието, но всичко по мярка, и в подходящото време. Сега е време за дела и за по - малко критики. Аз също виждам неща в поведението на отбора, които не ми харесват, но стискам зъби, защото осъзнавам, че отбора има нужда повече от подкрепа, колкото от критики. Освен това съм сигурен, че и те самите осъзнават, че играта им не е това, което трябва да бъде.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 21 фев 2020 10:56

realno написа:Съгласен съм с теб, но проблема е, че Левски е между живота и смъртта. Можеш ли да критикуваш някой , който не се знае дали утре ще го има или не? Не е ли по - спешно да му се помогне, да се изправи на краката си и тогава да го критикуваме, когато знаем, че може повече от това, което показва? Любовта върви заедно и с наказанието, но всичко по мярка, и в подходящото време. Сега е време за дела и за по - малко критики. Аз също виждам неща в поведението на отбора, които не ми харесват, но стискам зъби, защото осъзнавам, че отбора има нужда повече от подкрепа, колкото от критики. Освен това съм сигурен, че и те самите осъзнават, че играта им не е това, което трябва да бъде.

Подкрепата си я има и отбора няма да остане сам както се вижда... Ама, да не се изисква нищо от играчите и да се казва, че мачовете нямали значение, победата не била важна, играта също... Аз това не го разбирам, каквато и криза да е.
Не смятате ли, че победите и добрата игра ще накарат повече хора да ходят на стадиона? А, дали това няма да означава повече приходи, повече желаещи да рекламират в клуба? Добре е да се разберат тези неща, защото този футбол, който играе от години отбора, нито привлича публика, нито постига успехи, нито привлича спонсори, нито може да класира отбора в групите на ЕКТ (парите са там). Още по-малко пък прави играчите конвертируеми и интересни на трансферния пазар. Така, че да им се вземе нещо повече от 500к - 1млн. евро. Не случайно в Западна Европа хората печелят от футбол, а не само да влагат в бездънна яма. Но ние тук малко трудно ги схващаме тези неща.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 21 фев 2020 11:41

koisa написа:
realno написа:Съгласен съм с теб, но проблема е, че Левски е между живота и смъртта. Можеш ли да критикуваш някой , който не се знае дали утре ще го има или не? Не е ли по - спешно да му се помогне, да се изправи на краката си и тогава да го критикуваме, когато знаем, че може повече от това, което показва? Любовта върви заедно и с наказанието, но всичко по мярка, и в подходящото време. Сега е време за дела и за по - малко критики. Аз също виждам неща в поведението на отбора, които не ми харесват, но стискам зъби, защото осъзнавам, че отбора има нужда повече от подкрепа, колкото от критики. Освен това съм сигурен, че и те самите осъзнават, че играта им не е това, което трябва да бъде.

Подкрепата си я има и отбора няма да остане сам както се вижда... Ама, да не се изисква нищо от играчите и да се казва, че мачовете нямали значение, победата не била важна, играта също... Аз това не го разбирам, каквато и криза да е.
Не смятате ли, че победите и добрата игра ще накарат повече хора да ходят на стадиона? А, дали това няма да означава повече приходи, повече желаещи да рекламират в клуба? Добре е да се разберат тези неща, защото този футбол, който играе от години отбора, нито привлича публика, нито постига успехи, нито привлича спонсори, нито може да класира отбора в групите на ЕКТ (парите са там). Още по-малко пък прави играчите конвертируеми и интересни на трансферния пазар. Така, че да им се вземе нещо повече от 500к - 1млн. евро. Не случайно в Западна Европа хората печелят от футбол, а не само да влагат в бездънна яма. Но ние тук малко трудно ги схващаме тези неща.

Много точно казано. Подкрепям те напълно. Само добрия футбол и победите ще доведат повече хора и спонсори. Футболът отдавна е бизнес.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 21 фев 2020 11:52

Aз съм един от тези, които след мача с тирето казаха, че в момента резултатите трябва да преминат временно на заден план. То като цяло последните 10 години резултатите изобщо не удовлетворяват, така че не виждам смисъл от особена взискателност точно в този момент, в който левскарската общност сме заети с дела, които са много отвъд това да победиш или загубиш в някой конкретен мач. В момента преподаваме урок по любов към любимия клуб и лично за мен тези долу на терена просто трябва да покажат хъс и борба, защото точно в момента ние се борим за любимия си клуб ! Всичко виртуозно и красиво на терена винаги е добре дошло, но точно сега, ако футболистите покажат в мачовете, че и те, както и феновете са готови да се ''сбият'' за свещеното Л на гърдите, то подкрепата ще бъде дори още по-силна, отколкото някоя си победа би била !
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 21 фев 2020 12:48

Утре по време на мача май ще вали леко. Кофти работа.
Но поне в такъв случай ще ни се разминат пръскачките :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 21 фев 2020 15:26

sinqkrepost1914 написа:Aз съм един от тези, които след мача с тирето казаха, че в момента резултатите трябва да преминат временно на заден план. То като цяло последните 10 години резултатите изобщо не удовлетворяват, така че не виждам смисъл от особена взискателност точно в този момент, в който левскарската общност сме заети с дела, които са много отвъд това да победиш или загубиш в някой конкретен мач. В момента преподаваме урок по любов към любимия клуб и лично за мен тези долу на терена просто трябва да покажат хъс и борба, защото точно в момента ние се борим за любимия си клуб ! Всичко виртуозно и красиво на терена винаги е добре дошло, но точно сега, ако футболистите покажат в мачовете, че и те, както и феновете са готови да се ''сбият'' за свещеното Л на гърдите, то подкрепата ще бъде дори още по-силна, отколкото някоя си победа би била !

Резултатите трябва да минат на заден план , ако освободим от чужденците и ги заменим с наши момчета. Тогава трябва обединени да кажем - Зад вас сме , независимо от резултатите.
Но да имаме играчи за по 15-20-30 хиляди евро заплати и да ги оправдаме с - Момента е труден за всички ни , няма значение дали биете или не........

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 фев 2020 17:57

LoveAndPeace написа:Резултатите трябва да минат на заден план , ако освободим от чужденците и ги заменим с наши момчета. Тогава трябва обединени да кажем - Зад вас сме , независимо от резултатите.
Но да имаме играчи за по 15-20-30 хиляди евро заплати и да ги оправдаме с - Момента е труден за всички ни , няма значение дали биете или не........

Точно така. Освен това си взимат и заплатите. Само за последната казаха, че е на 50%. Но скоро ще си получат и остатъка.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 21 фев 2020 18:11

4 декември 2019 след Левски 1:0 Черно море (купа)

Ил. Илиев: Нека най-после Левски вземе някоя купа, та да спре цялата истерия

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 21 фев 2020 21:33

След покзаната продукция предния мач, шансът на "подобрената нива" :mrgreen: Тича е някой да отбележи след статично положение за 0-1.

Върни се в “Левски”