Мнениеот Furious_Monk » 23 окт 2019 12:52
Работата на Зидан е в офанзива е да построи така отборът, че да се стига до тези положения. Вече при самите удари, това си е изцяло вина на играчите.
Защитата страда от несигурността в атака. Реал когато вкара втори гол, изглежда като различен отбор. Невинаги, понякога и това не е достатъчно, но в повечето случаи.
За мен, поне от това което видях вчера, Галата са слаб отбор, поне от гледна точка на европейските критерии, но победата бе много важна, а и това не пречи да се радвам на нея.
В днешно време и слаб отбор може да те спъне, ако не се подходи старателно и с нужната концентрация. Съгласен съм, че Реал в момента изглежда слаб и неадекватен към моментните футболни реалности, но колко и да се повтаря това, само чрез думи няма как да се подобрят нещата.
Гледайки позитивите от един мач, човек може и да си легне доволен след края му. А вчера имаше такива. Включително силната игра на Куртоа, която не отбелязах, защото за мен белгиецът много рядко е играл слабо откакто е пристигнал в Мадрид.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.