Ефбет лига 9 кръг/ Ботев ПД-ЦСКА / 14.09.2019 / 17:30 ч. FT 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kamilata3
Контакти:

Re: Ефбет лига 9 кръг/ Ботев ПД-ЦСКА / 14.09.2019 / 17:30 ч.

Мнениеот kamilata3 » 15 сеп 2019 00:29

Какво му е на Бусато,добро пласиране,рефлекс,играта му с крака му е прилична,няма паника при върната топка.Сттига с това плюене.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 сеп 2019 01:39

С този футбол показан и от двата отбора скоро нищо сериозно няма да постигнат в Европа.

Единия страничен съдия е тотален олигофрен.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 сеп 2019 09:35

Dust написа:С този футбол показан и от двата отбора скоро нищо сериозно няма да постигнат в Европа.

[offtopic]Не ти ли омръзна да пишеш алабализми,да не кажа простотии,мачовете в Европа евентуално са след 10 месеца какво общо имат с мача вчера.Тези същите футболисти играха преди месец в Европа и не стояха чак толкова зле,Осиек и Зоря са отбори с доста по-голям бюджет от ЦСКА но по никакъв начин не показаха че са по-добри от нас.И тъй като знам как веднага ще опонираш че Зоря са много слаби,ще ти кажа че снощи Шахтьор Донецк ги бие с 4-3 като домакини с гол 89мин. естествено на Мораеш,че такива ми работи драги ми кашо.....[/offtopic]
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 15 сеп 2019 10:05

Честита победа ! Супер мач и 3-точки !
Напред !

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 15 сеп 2019 11:01

Явно имаме различни критерии за играта, която ЦСКА трябва да демонстрира, изглежда с годините очакванията и изискванията към отбора са паднали значително.
Аз лично очаквам от ЦСКА бърза игра с точни пасове, с повече острота, разнообразие и физическа мощ в нападение, с повече отбелязани голове във вратата на съперниците. Вместо това в 3/4 от игровото време вчера ние играем ходом, без да се напрягаме, с безброй неточни подавания, без достатъчно креативност и изненада, с нулаева агресия. Добре, че през второто полувреме се поразтичахме, направихме 3-4 добри контри, при една от които отбелязахме.
Ботев е в трагична форма и само това ни спаси от загуба на точки. Ако продължаваме в същия дух, ще берем много ядове в предстоящите мачове.
Бусато вчера имаше няколко сполучливи отигравания, спаси почти 100% гол, имам предвид удара на Балтанов от ъгъла на вратарското поле в началото на мача, по-късно в рамките на секунда трябваше да отрази две заплахи. Играе стабилно с крака. Но още е рано за окончателни изводи относно неговите качества.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 сеп 2019 19:53

Kiril2681 написа:Май наистина сме почивали, не мога да разбера какво искат?! Заплатките са на деня, едва ли са колкото на един шофьор, примерно, работят по 90 мин. на седмица - просто излизаш и се раздаваш, никой не иска повече! Не знам треньор ли не искат, какво, обаче просто се разхождат!

Ти сериозно ли? През седмицата какво мислиш, че правят?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
М. Стоилов

Мнениеот М. Стоилов » 15 сеп 2019 21:14

peliforewer написа:
Dust написа:С този футбол показан и от двата отбора скоро нищо сериозно няма да постигнат в Европа.

[offtopic]Не ти ли омръзна да пишеш алабализми,да не кажа простотии,мачовете в Европа евентуално са след 10 месеца какво общо имат с мача вчера.Тези същите футболисти играха преди месец в Европа и не стояха чак толкова зле,Осиек и Зоря са отбори с доста по-голям бюджет от ЦСКА но по никакъв начин не показаха че са по-добри от нас.И тъй като знам как веднага ще опонираш че Зоря са много слаби,ще ти кажа че снощи Шахтьор Донецк ги бие с 4-3 като домакини с гол 89мин. естествено на Мораеш,че такива ми работи драги ми кашо.....[/offtopic]

Това не е Кашчей, а един PFC Litex.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 сеп 2019 21:20

М. Стоилов написа:
peliforewer написа:

Това не е Кашчей, а един PFC Litex.

Аз го знам кой е само че замества едно към едно кашо.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 сеп 2019 22:05

Kiril2681 написа:
W84me написа:Голяма трагедия е тоя спорт у нас... На това днес, който му вика "футбол", значи има сериозни проблеми...

Те затова му казват "фуДбол"! :) :) Утре по-различно ли ще е?

[offtopic]Мисля че беше доста по-различно.[/offtopic]
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 сеп 2019 22:24

peliforewer написа:

Във футбола нещата нестават от днес за утре и за да си силен следващия сезон трябва започнеш от този.
Но лошо няма де, нека ти продължава отбора в същото темпо, все пак победихте.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “ЦСКА”