paci_paci написа:Говорите за слаб мач. За мен не е.В този мач видях няколко полужителни неща и намеренията на Любо.
1.Мач по Маестровски само че: Берое имат един удар към вратата, не трперихме в нито една минута на мача.
2.Любо показва израстване като треньор и този мач е показателен,Берое излезе с леки нападатели за контраатака
а Любо и даде топкаката да разиграват.Те незнаеха каво да правят и статистиката го показа,някакви атаки без удар
към вратата.И да нашите изиграха мача на ходом,а ако бяха тръгнали на юруш в сряда и неделя какво ще правим.
За мен мач по Маестровски с пестене на сили, и от самолет се вижда че Нойберт не е могъл втора година да подготви
отбора за цикъл сряда събота(това изяде главата на Стамен),Любо за сега взима мерки и все още сме в играта,
и за титла и за купа с къса резервна скамейка.САМО ЦСКА.
Не мисля, че е била такава тактиката на Пенев
По-скоро Берое показаха мускули и малко по-агресивна игра от нормалното за тях. В интерес на истината изиграха не лош мач. Просто назад: Бодура и Томаш не им дадоха шансове. Обаче има пренатрупване и умора. Дори един Турицов, който в началото играеше с два бели дроба - се вижда, че започва да изостава. За БГ стандартите сряда/събота е кошмар. Дори и Лудогорец го доказва всяка година. При игра в ЕКТ издишаха всяка година в А група. Жалко, но това са фактите. Поради горното - за напред ще броя точките, а не играта.